- Hírek cikkek infók,  Férfi maszturbátorok,  Segédeszközök férfiaknak

Dobjuk fel a házaséletet erotikus játékokkal

Azt már korábban megtudhattátok, hogy nem vagyunk szégyellősek, írtunk már szexuális segédeszközök témában (itt és itt), de akkor csak a férfiak kedvében jártunk. Most nem leszünk ennyire irigyek, megpróbálunk a hölgyeknek is kedveskedni néhány olyan kütyü bemutatásával, amelyek után ők is elégedetten kapkodhatják a levegőt. A Banggood gondozásában lévő Secrexy-n arcpirító cuccokat találtunk.

Árukeresőt fejlesztünk!Vásárlás előtt kattintsd meg az Itt megvásárolható gombot, így ingyenesen támogatod a fejlesztést.

Erotikus kockajáték
Mivel is kezdhetnénk, ha nem az előjátékkal, hiszen ez alapozza meg az együttlét hangulatát. A Secrexy kínálatában talán legártatlanabb termék egy nagyon egyszerű kockajáték, amivel feldobhatjuk a kapcsolatunk. A két dobókockát tartalmazó csomag nagyon egyszerű szabályokkal operál, dobunk majd megnézzük, hogy melyik testrészünkkel mit kell tennünk.

A randomitásban rejlik a játék izgalma, soha nem lehet tudni ki és mit fog csinálni. A 2.200 forintos árat, az oldalon lévő első rendelés alkalmával a SECRE30 kuponkóddal le tudjuk faragni 1.500 forint környékére, ami egy ilyen pikáns játékért szinte semmi.

Műbőr bilincs
Ne hazudjunk magunknak, mindenkinek megfordult már a fejében, milyen lehet egy izgató kikötözős játék, aztán vagy kipróbáltuk, vagy nem. Sokan gondolják úgy, hogy van valami izgalmas a tehetetlenségben, miközben a párunk valahogyan örömöt szerez nekünk. Ezzel a kipárnázott bilinccsel finoman megkötözhetjük partnerünket, amíg mi lassan eljuttatjuk a csúcsra.

Hölgyek és urak egyaránt élvezni fogják a játszadozást, és akár a fent bemutatott dobókockákkal együtt is bevethetjük az ágyban. A bilincsek 5.000 forintos ára egyáltalán nem túlzó, ráadásul a SECRE30 kuponkód ennél is működik, ezzel 30%-ot spórolhatunk az árából.

Szexi iskolaegyenruha
Kedves férfitársaim, hát ki nem álmodozott arról, hogy a párja egy szál kockás miniszoknyában, és mélyen dekoltált, hasvillantós blúzban libegjen be a hálószoba ajtaján? Ugye, hogy ugye! A kétféle színben is elérhető szett már-már felnőttfilmes jeleneteket idéz. Hölgyeim, egy ilyennel nem foghattok mellé, nincs az a férfi, aki fáradtságra hivatkozva lefekszik aludni, ha meglát egy ilyen szerelésben.

Az különlegességre vágyók, akár szerepjátékhoz is tudják használni ezt az egyenruhát, ezzel még forróbbá téve az együttlétet. Az ötféle méretben elérhető kosztüm 6.000 forintért szerezhető be, a SECRE30 kuponkód is működik első rendeléskor, de azért érdemes ránézni a mérettáblázatra, hiszen a kínai méretek nem feltétlenül tükrözik számunkra a valóságot.

Mini Bullet vibrátor
Evezzünk egy kicsit komolyabb vizekre, hiszen az eddig felsoroltak inkább csak a vágyakat fokozzák. Ha még nem rendelkezünk semmilyen szexuális segédeszközzel, érdemes ezzel a mini vibrátorral kezdeni. Olcsó, egyszerűen használható és hihetetlen élményt tud nyújtani (ezt biztosan állíthatom, hiszen nálunk is lapul egy ilyen az ágy közelében – a szerk.).

Nincs túlbonyolítva, egyféleképpen tud rezegni, de azt magabiztosan teszi, és könnyedén juttatja el a női nem képviselőit a csúcsra. Az anyaga rendkívül puha és sima, egy kicsit hangos, de a hamar előidézett kéjes sikolyok gond nélkül elnyomják a hangját. Az ilyen termékekkel ismerkedőknek kötelező vétel, első vásárláskor a SECRE30 kuponnal csak 1.500 forintba kerül.

Férfi maszturbátor
Most, hogy a hölgyek megkapták, ami jár, jöjjenek a férfi társak, akiknek külön a magányosabb napokra válogattuk be ezt a kétvégű csodát. Az egyik oldalon az orális, a másikon pedig a vaginális élvezeteket tehetjük magunkévá. Ezzel valószínűleg lefedtük a legnagyobb célcsoportot, már ha értitek, mire gondolok.

Nehezebb napokon az agglegények bármikor fordulhatnak hozzá, de akár párok számára is izgalmas lehet bevetni az együttlétek során. Az ehhez hasonló segédeszközök itthon jóval drágábban kaphatók, a Secrexy-n viszont alig kerül többe 7.000 forintnál, amit a már a többi terméknél is említett SECRE30 kuponnal további 30%-kal csökkenthetünk.

Ha érdekelnek további kiegészítők, segédeszközök, itt meg tudod tekinteni a teljes kínálatot. A most futó halloweeni akció is érdekes lehet, ahol 40%-os kupont kapunk meghatározott termékekhez.