Szexbaba,  Szexbabák

Dugtál már szexbabát? Egyszer mindent ki kell próbálni, nem

A felfújható baba használata. Bár kevéssé feltételezik, ez a reális szexjáték néha elterjedt bizonyos országokban.

Franciaország: felszabadulás az erkölcs alól
Az erotikus irodalom lehetővé tette a franciák feltételezését szexjátékok használata a privát körben;. Bár a nők könnyedén jelzik saját vibrátor vagy egy rezgő tojás, a férfiak ritkán vallják be, hogy ilyen típusú anyaghoz folyamodtak. Olyan kevesen mondják, hogy felfújható babával rendelkeznek. Néhány online sexshop ugyanakkor azt állítják, hogy hetente több mint száz reális babát szállítanak. Meg kell nézni, hogy mekkora a poénok aránya ezekben a vásárlásokban … Mert Franciaországban a felfújható baba használata mindennapos legénybúcsúk vagy születésnapi ajándékként.

Mivel a férfinak állítólag legényként legutóbbi estéje lesz a barátaival, minden viccet szívesen fogadunk. Tehát, ha nincs költségvetése egy sztriptíztáncos számára, érdekes lehet a teljes doll választékból reális felfújható babát választani. A férfinak tehát küldetése lesz, hogy az összes legénybúcsú alatt a járókelők meghökkentő vagy nevető szeme alatt szállítsa. A reális felfújható baba ezért szinte elkerülhetetlen kiegészítője minden legénybúcsúnak!

Kínában nőhiány
Az egyetlen gyermek 35 évig hatályos törvényét 2016 elején hagyták el. A születésszám-politika enyhítése azonban nem fogja törölni az ezekben az években megnövekedett demográfiai különbségeket. Ráadásul Kína azon országok közé tartozik, ahol jobb meg fiút nevelni, mint lányt, főleg meggyőződés és megtakarítások miatt.

Ma minden ötödik férfiból nem lehet feleséget találni a következő 5 évben. Ennek eredményeként a férfiak helyettesekhez fordulnak, hogy kielégítsék vágyukat.

Japán hitech baba: a jövő reális felfújható babája?
Japánban a technológia tovább megy, és számos lehetőséget és funkciót ad a szexbabákhoz. Szilikonból készülnek, és vokális és mozgási funkciókkal rendelkeznek, ami teljesen ellentétes a felfújható szexbabák passzivitásával.

Latex felfújható baba vagy szilikon baba

A 17. századi feltalálása óta a reális szexbaba nagymértékben fejlődött, hogy manapság fontos esztétikai részletekkel rendelkező modellekhez forduljon. Ezenkívül az anyagok is némi változáson mentek keresztül: a latexbaba mellett ma már szexboltok is kínálnak valódi méretű szilikon babák mint Lea.

A szexbaba készülhet latexből vagy szilikonból. A latex babák felfújhatók és egy szelepnek köszönhetően levegővel töltődnek fel. Leggyakrabban a fej merev és szilikonból készül. Állnak vagy ülnek, és gyakran körülbelül 6 méter magasak.

Nem tagoltak, általában megtartják a baba gyártása során adott helyzetet (egy ülő felfújható baba nem fog tudni állni, és fordítva).

A szilikonbaba tele és nehezebb , és ritkán egész. Néhányuk csuklós csontvázzal rendelkezik a szilikon belsejében, hogy fenntartsák helyzetüket. A szilikon babák súlya akár 40 kg is lehet!

Férfi baba, női baba, tranny baba
Nemétől és vágyaitól függően a piacon elérhető felfújható babák nagyon változatosak. Aznői felfújható babaa leggyakoribb, mert a férfiak a nők helyettesítőjét keresik, és talán igényesebbek. A férfi felfújható babának még mindig megvan a helye a szexbabák között, és az is nagyon népszerű a nők körében. Ezek is használják afelfújható férfibaba egy leánybúcsúra vagy egy lányok születésnapi partijára.

Az felfújható transzszexuális baba megvan a sajátossága, hogy rendelkezik mindkét nem tulajdonságával. Így a mell, a hüvely, a pénisz és a végbélnyílás díszíti ennek a transzbabának a testét, aki nyitott szájjal is balek lehet. Többfunkciós, a valósághű transzszexuális babatökéletes az ember számára és az asszonynak

Baba részletes 3D arccal, reális kezekkel és lábakkal
A  felfújható babáknak gyakran merev 3D fejük van. Ez a csinos arc reális, mert sok esztétikai részletet tartalmaz.

Így, hajuk szőke, barna, gesztenyés vagy vörös. A szemük kék, nagy fekete szempillákkal körülvéve, és a tekintet alátámasztására vonalas vonallal kiemelve. Az arccsontokat néha erősebb színnel hangsúlyozzák, hogy kellemesebb kifejezést kapjanak. Húsos, színes ajkuk csókra vagy fellatio-ra hív. Néhányuk nyitott szájjal lehetővé teszi a felállított pénisz vételét a legélvezetesebb cső érdekében. hívjuk felfújható kakasbaba.

A mell szilikonból készült, puha tapintású és emelt mellbimbói csak simogatásra várnak.

Néhány reális szexbabának reális a keze és a lába: Minden ujja jól meg van húzva, és a körmök festettek.

Anatómiája gyakran egy hüvelyből és egy végbélnyílásból áll, amely a nő magánéletéhez közel álló, puha anyagból készült TPR. Ez a nyíláskészlet nem távolítható el, és erősen ajánlott, hogy ne próbálja meg eltávolítani. Megkockáztatja, hogy szó szerint elpusztítja a szexbabát, olyan mértékben, hogy utólag nem tud behatolni rajta.
Fedezzen fel új szenzációkat az a kiválasztásávalrezgő felfújható baba a választékból.

Felfújható baba: meghatározás és történelem

A felfújható baba a játék, amely reprodukálja az emberi testet, és lehetővé teszi a szexuális aktus reprodukcióját. A felfújható baba helyettesíti az emberi partnert, és költségeket nyújt mindig és sokféle módon.

A szexbaba: a 17. századtól napjainkig
Az első szexbabák a 17. században születtek, amikor a matrózok tárgyakat (leggyakrabban ruházatot) használva készítettek babákat szexuális aktus reprodukciója céljából. “Utazó hölgynek” hívták őket.

1900 elején a babákat gumiból készítették, majd felfújhatóvá váltak.

Az 1940-es években a teljesen férfi környezetben dolgozó japán tengeralattjáróknak el kellett engedniük a gőzt. Ehhez a felfújható nők középső bevezetése lehetővé tette volna a katonák számára, hogy kielégítsék vágyaikat.

A hatvanas-hetvenes években az amerikai szexboltok felfújható babákat kínáltak vásárlóik számára. Azonban nem igazán feltételezik, hogy ilyen tárgyat vásárolnak, hogy kielégítsék magukat, és inkább a csomagküldő értékesítés felé fordulnak. Az értékesítési módszer sikeres, és a felfújható babapiac lassan bővül.

1995-ben a felfújható baba már nemcsak az emberi test, hanem az állatok reprodukciója is. Ekkor megjelenik a leghíresebb felfújható juh. Eredeti ajándék, hogy meglepje barátait!

A 2000-es években Japán felfújható szexbabákat kezdett bérelni. Ezután óránként lehet bérelni szállodai szobát, opcionális szexbabával. Nagy a kereslet, ennek a koncepciónak elfogyott a gőze a felfújható babák túl gyors kopása miatt.

Hogyan vigyázhatok a felfújható babámra?
A felfújható babák törékenyek, mert tele vannak levegővel. Íme néhány tipp, amelyekkel realisztikus szexbabád hosszú élettartamát biztosíthatod .

Ne fújja túl a szexibabáját
A babád kézhezvétele után azt akarod, hogy a lehető legszebb és a legpumpabb legyen. Vigyázzon, hogy ne fújja be túlságosan, mert a varratok túl nagy terhelésnek lesznek kitéve nyomás és megrepedhet.

Ne eressze le, ne fújja túl gyakran a szerelmi babáját
Mivel ez egy latex termék, a szexbaba tovább fog tartani, ha felfújt állapotban hagyja. Leeresztésével, majd újbóli felfújásával fennáll annak a veszélye, hogy meglazítja a latexet és meggyengíti a varratokat.

Használja a speciális babajavító készletet
Ha ezen tippek alkalmazása ellenére a szexbabájának van néhány lyuk, ne késlekedjen javításukkal. Köszönetkészletaz egyes felfújható babákhoz biztosított javítással lyukat dughat. Először tisztítsa meg, majd szárítsa meg a furat területét, hogy a ragasztó és a tapasz jól tapadjon. akkor.

Tisztítsa meg a baba maszturbátort minden használatkor
A maszturbátoros babád hosszú élettartamára és a személyes higiénia, erősen ajánlotthasználjon megfelelő sextoy-tszerelmi babádhoz. Az erre a célra tervezett termék nem változtatja meg a terméket, és garantálja a biztonságos használatot. Emlékeztetőül: a baba szexjátékot minden használat előtt és után megtisztítják.

Kenőanyag: elengedhetetlen elem a felfújható baba használatához
Annak érdekében, hogy a baba behatolása kellemesebb legyen, célszerű vizes alapú kenőanyagot használni, amely valósághű szex játékokhoz alkalmas. A kenőanyag lehetővé teszi, hogy teste természetes és folyékony módon érintkezzen a szex játék babával.

Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek.
- Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően.
- Nőknek izgató krémek, táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segíthetnek.


Kiadó hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.