Felcsatolható dildó,  Segédeszközök férfiaknak

Felcsatolható műpénisz férfiaknak és nőknek is kapható

A sors mindig tartogat meglepetéseket, főként, ha a szerelemről van szó. A leszbikusság már az ókorban is elfogadott volt és a felvilágosult gondolkodásnak köszönhetően manapság is egyre kevesebb hátrányt élvez az, aki bármilyen szempontból másnak vallja magát.

Amikor érzelem alakul ki két nő között, akkor előbb vagy utóbb előtérbe kerül az intimitás is. A felcsatolható műpénisz tökéletes választás, ha egymást szeretnék kényeztetni a hölgyek. Az orális élvezetek mellett nem kell lemondaniuk a hüvely izgatásából eredő örömökről sem, hiszen páratlan érzésektől fosztanák meg egymást.

A praktikus kialakításának köszönhetően a felcsatolható műpénisz használata rendkívül egyszerű, még akkor is, ha a megszokottól eltérő pózokban történik a behatolás. Egy könnyű, állítható öv segítségével bármilyen csípőméretre felhelyezhető. A rögzítés garantálja, hogy mozgatás közben sem fog csúszkálni vagy leesni. Ha feltérképezed a szexuális játékszerek világát, akkor láthatod, hogy létezik olyan felcsatolható műpénisz is, ami belül üreges. Ez speciálisan olyan hancúrozásra lett kitalálva, amiben hagyományosan férfi és nő is részt vesz.

A köpenyszerű kialakításnak köszönhetően könnyedén rá lehet húzni a hímvesszőre, ami ez által sokkal nagyobb, feszesebb lesz. Azt már mondani sem kell, hogy ezzel a plusz réteggel milyen nagymértékben fokozható a hüvely izgatása. Sok férfit nem áldott meg az Isten nagy szerszámmal. Ők hátrányt élveznek a hálószobai aktivitás alkalmával, hiszen nem képesek megfelelően stimulálni a legelrejtettebb erogén zónát.

Ez esetben jó szolgálatot tehet az üreges felcsatolható műpénisz, ami egyszerűen megoldja ezt a problémát. Az ehhez hasonló, különleges segédeszköz használatát érdemes előzőleg megvitatni a partnerrel, hogy ne érje váratlanul a dolog. Sőt, a legjobb, ha közösen kerül kiválasztásra, hiszen többek között a megfelelő méret is olyan tényező, ami mindkét félt érinti. A gazdag választéknak köszönhetően sokféle termék közül választhatjátok ki azt, amelyik mindkettőtök tetszését elnyeri.

Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek.
- Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően.
- Nőknek izgató krémek, táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segíthetnek.


Kiadó hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.