Férfi vágyfokozók,  Potencianövelő szerek,  Szex,  Top potencianövelők

Férfiaknak hogyan lehet legyőzni a szexuális kudarcot, ami szorongás miatt van

Most olyan helyzetekről fogunk beszélni, amelyek sajnos szinte minden ember életében megtalálhatók. És még ha soha nem is beszél róla, még akkor is, ha esküszik és esküszik, hogy minden mindig átment a ribanc és az ördög ördögén, ne higgye el. Minden ember legalább egyszer életében a legfontosabb pillanatban nem kapott tagot, vagy valami hasonló történt. Néhányan közülük nem különösebben foglalkoztak ezzel a jelenséggel, legközelebb kijavították magukat, és hamar elfelejtették, hogy ez valaha is megtörtént velük.

De vannak olyan helyzetek, amelyekben az események a legrosszabbul alakulnak, nevezetesen, amikor ez a jelenség egyszer megtörtént, felemésztette az emlékezetét, és minden alkalommal újra és újra ugyanazokat a mechanizmusokat váltotta ki, nevezetesen az erekció eltűnt a szex előtt… És minden következő alkalommal mindent csak súlyosbított ez a félelem, félelem és a szexuális kudarctól való elvárás. Milyen mechanizmusok működnek, hogyan és miért? Most csak erről fogunk beszélni, és megtanuljuk, hogyan lehet legyőzni a szexuális kudarc szorongásos várakozásának szindrómát.

Mi a szexuális kudarcokkal való megbirkózás technikája?

Sajnos minden férfi életében előfordulnak szexuális kudarcok. Egy dolog, ha egyszer valamilyen kudarcot szenvedtek, és nem valamilyen szexuális problémájukhoz kapcsolódtak, hanem pusztán külső problémákhoz (túl feszültek voltak, stresszes állapotban voltak), a menedzser nagyon híres szindrómája a sex már megkezdi a visszavonulást a harmadik, ötödik, hetedik, tizedik, tizenötödik helyre), miután egyszerűen elszenvedett egy kudarcot, a következő alkalommal, ahogy mondják, a legjobbak voltak.

  • A legfontosabb tipp hogy mindig legyen nálad potencianövelő szer! Ez azért, hogy tudd, van mihez fordulni, van segítség, ha potencia zavarod van! Nem kell használni, csak legyen. Ha gond van, egy pohár vízzel bekapsz egyet a legjobb potencianövelőkből, és nem lesz gond. Állni fog a szerszám, ahogy kell! Soha több kudarcod ne legyen!

Sajnos ez nem így van. Tudod, végül is a cirkuszban, a cirkuszművészetben, ha egy művész letörik a társalgóról, köteles azonnal felmászni oda, mert a félelem, ha belekezd a lélekbe, akkor egyre inkább nő. És ha elhalasztja ezt az újbóli előadást kockázatos számával, akkor ezt kockáztathatja.

De nincs lehetősége a szexuális kudarc után azonnal futni és valami újat csinálni, ezért kiderül, hogy mint egy hógolyó, nő: az első, a második, a harmadik kudarc, majd … ó, milyen kemény ez. Hányszor kezeltem önt, kedveseim, akik szinte öngyilkossági gondolatokkal érkeztek, bár a probléma egy fikarcnyit sem ér, ha fellebbez, természetesen a modern pszichoterápia szempontjából hivatkozik rá, és nem buzdító pszichológia, amely azt mondja: “Semmi, semmi, nem ijesztő, ezzel is lehet élni, sokan élnek, és élni is fognak.”

Amit most megmutatok Önnek, nem abszolút csodaszer a visszaesés minden helyzetének kezelésére, de ez a kiváló módszer az esetek legalább 80-85%-ában leküzdi a szexuális kudarc szorongásos várakozásának szindrómát, és biztosítja a további normális, hatékony szexuális viselkedés. Sőt, ha csak gyakorol egy ideig, és a paradoxon az, hogy egyszer felveszik, akkor a viselkedése egyszerűen hibátlan lehet.

1. lépés: Mutassa be kudarcait filmként
Csak most fárasztasz egy kicsit, megerőlteted a tudatod, veszel egy papírt és egy tollat, mert a technika, amit elmagyarázok neked, meglehetősen egyszerű, de kissé unalmas a leírásban. Igaz, kicsit megkönnyítem az életedet, mert most egyszerűen emlékszel a három kudarcodra, ahol nem sikerült.

Gondolj rá úgy, mint egy filmre, amelyet kívülről nézel, látni fogod, hogy kudarcot vallsz, és amikor ezt a három kudarcot veszed, és elképzeled őket, akkor vedd fel az első kudarcot, bontakoztasd ki, mint egy filmet, de csak nagyon sajátos módon. Végül is úgy tűnik, hogy két szegmensből áll.

Az első szegmens: minden rendben volt – volt előjáték, csókok, simogatások, gyengédség, egyértelmű utalás volt arra, hogy minden továbbra is rendben lesz, aztán úgy tűnt, hogy elvágják. Szánalmas próbálkozások legalább valamit tenni, talán nem is szemrehányást, de sajnos ilyen megértést, hogy felakasztani akarja magát, a párja külsejét, stb., Stb., Stb. Értetted? Ez a két helyzet érdekel minket: minden még jó volt, és minden rossz lett. Jobb?

2. lépés: kiváltó ok keresése – az impotencia pontja
Most figyelem, egy nagyon érdekes pont. Hogyan növelné azokat a felvételeket, amelyek közvetlenül előzték meg, amikor kiderült, hogy elnézést, fizetésképtelen. Itt az előző pillanat, mert 15 másodperc, 3 perc, ritkán több idő alatt már tudtad, hogy ebből semmi sem lesz. Ez a tudás villant meg benned: Istenem, nem fog működni, Istenem, mi történik! Nem erről van szó, nem fog menni!

A neuro-nyelvi pszichoterápia zsargonjában keressük az úgynevezett kiváltót (kérjük, ne keverjük össze más tudományágakkal). Az a pont, amikor bekapcsol a tehetetlenségi reakció. Emlékezz a rajzfilmre a farkasról, amit a kutya meghívott … a kutya nyugdíjas lett, és ő meghívta a farkast, hogy mindkettő jó legyen. A farkas utánozta a gyermek elrablását, a kutya leküzdötte, majd behívta a farkast a kunyhóba, enni kezdett, aztán rossz dolgok kezdődtek: a farkas hangosan elkezdte mondani mindenkinek: “Jól fogok énekelni Most!” Itt a “mindjárt énekelek!” farkas – ez az a kiváltó ok, amelyet meg kell találnia, amely magában foglalja az erőtlenség reakcióját.

Nem érdekli, hogy mi történik tudattalanod mélyén, az a feladatod, hogy megtaláld ezt a kiváltó okot. Általában ez, mint mondjuk, kinesztetikus, ez az érzés. A pénisz furcsa gyengülése, vagy furcsa érzése lehet a test ernyedtségének, vagy valami furcsa érzés, mintha valaki érzéstelenítőt fecskendezett volna a péniszbe – nem érez semmit, nem tud csináld. Emlékezz erre az érzésre. Emlékezik? Most már meg kell tennie az elemi dolgot: ellenőrizze, hogy van -e egy triggerje a kudarchoz, vagy több kiváltója van. Az esetek 99% -ában tudattalanja ugyanazzal a kiváltóval javítja a hibát. Most már érti, miért van szükségünk a második és a harmadik helyzetre?

3. lépés: Távolítsa el a szexuális kudarcot
Vegyük a második helyzetet, osszuk meg ugyanígy: minden jó volt, minden szörnyű lett; nézd, mi történt előtte, tudd meg: a fene egye meg! ugyanez az érzés az alsó hasban. Vegyük a harmadik helyzetet, lásd: ismét ugyanaz. Vedd lazán. Ez azt jelenti, hogy a szorongásos szindróma könnyen megoldható, mert valójában, ha egyetlen kiváltója van, akkor most valahogy átváltunk. Kicsit fárasztó lesz, de nem nekem, neked, de rendkívül hasznos.

Tehát ismét visszatérve az első helyzethez. Már tudja, hogy van egy pont a teljes összeomláshoz, de van egy kiváltó ok, amikor tudta, hogy összetört. Vegyünk tehát egy képzeletbeli ollót, és vágjuk a közepébe úgy, hogy a ravasz megmaradjon, de a hiba nem következik be – érted? ez rendkívül fontos. Még ha 5 másodperc is van ott, mindig van rés. Kiváltó ok, de nem kudarc. A kudarcnak nem volt ideje elkezdeni. Ez rendkívül fontos, mert ha megragadja a szexuális kudarc pillanatát, előfordulhat, hogy nem fog működni, téved, a technika nem fog működni. Már futtatta azt a viselkedést, amelynek követnie kell a ravaszt.

De most, amikor megvan ez a darab, ez a rossz darab, akár lelkileg is ünnepélyesen elégetheti valamilyen áldozati tűzön, vagy dobhatja a kukába, hogy azt mondhassa magának: “A szexuális kudarc nem fog megismétlődni!” De ez a rész – minden jó, kiváltó … Képzeld el, hogyan kellett volna történnie, ha minden jó volt, ha a legjobb voltál, találékony, romantikus, szelíd vagy szenvedélyes. Képzelje el mindezt egy képpel, ha minden rendben volt, és amikor hitelesen mutatja be, ragassza fel, ragassza fel! Itt a kiváltó ok, és itt egy teljesen új viselkedés. És távolítsa el a szerelési kötést, dörzsölje át. Ez egyértelmű?

4. lépés: ismételje meg és emlékezzen az új viselkedésre
Most elképesztően érdekes képed van: ami korábban gátolt bennünket, most segít nekünk, nem a régi viselkedést fogja tartalmazni, hanem az új viselkedést, amelyben minden nagyon -nagyon jó lesz. És most már kevés a tennivaló, csak ezt a keveset fogod megtenni egy idő után 9 -szer, nem kell meglepődni. Kívülről látva magam ebben az új viselkedésben: ez mind jó, ez a kiváltó ok, ó, hogy vagyok, jaj, ilyen vagyok! Nézze meg ezt háromszor az elejétől a végéig. Erre azért van szükség, hogy az agy, az ideghálózat emlékezzen az új viselkedésre.

Most tegye a következőt: vegyen egy filmet, és tegye magára. Keresse meg magát a film első képkockájában a testében, nyomja meg a képzeletbeli lejátszás gombot, és nézze meg a teljes filmet. Vagyis, ha az első esetben rendező voltál, most színész lettél ebben a filmben. Miután meggyőződött arról, hogy minden rendben van, és végül is milyen érdekes, mindig van lehetőség, ha valami rendellenes, kimegy és kijavítja a filmet. dühös eljárás. Ne feledje, 9 -szer mondtam. Tehát annak érdekében, hogy biztosítson téged, és akár viszontbiztosítsd a kudarcok ellen, minden helyzetben – az első, a második, a harmadik, tegye meg, és ragasszon 3 új viselkedést.

Az első helyzet: bot “Romantikus és szelíd voltam”. Ismétlődő ismétlés: a ravasszal minden rendben van, ragasszuk: „Szenvedélyes voltam és vidám”. Illessze be a harmadik helyzetet: “Valójában egy kicsit brutális és bátor voltam.” Ezután veszi a második helyzetet, ugyanúgy levágja, és ugyanúgy ragaszt rá 3 új viselkedést.

Még nem értékelte, amit most adok nektek? Nemcsak megszabadul a kudarctól, hanem kilenc új szexuális viselkedést is megtanít magának. Vagyis lehet szelíd, és szenvedélyes, és romantikus, és brutális, és kemény, és rettenetesen energikus stb. Ha nincs elegendő tapasztalata, menjen a megfelelő webhelyre, nézze meg, másolja le onnan ezt a viselkedést, de ne felejtse el, hogy ezt Önnek kell elvégeznie, és nem kifejezetten bérelt színészeknek. Valójában ez minden. Miután befejezte, ellenőrizze, hogy mi történt. Ezt “jövőbeli szerkezetátalakításnak” nevezzük, és ez meglehetősen könnyen megvalósítható.

5. lépés: ellenőrizze, hogy a szerkezetátalakítás valóban megtörtént -e
Képzeld el, hogy egy idő után találkozol egy nővel, a szeretetteddel vagy azzal, akivel még mindig csak vágysz – mindegy, és kezdd el a találkozót, mint egy filmet. Nézd csak: itt jöttem, itt virágot adtam, itt ittunk, remélem, teát, itt, itt, ó … érdekes. Ha minden gond nélkül ment, ahogy mondják, garantálhatjuk, hogy ugyanez fog történni a valóságban is, mert valójában a legérdekesebb ötlet, amelyet a legtöbb ember nehezen tud átvészelni, az, hogy a tudattalanunkat, a lelkivilágunkat nem érdekli, hogy ez a valóságban történik, vagy egyfajta virtuális világban történik, mert számára minden egy virtuális világ. Ezért egy új forgatókönyvet görgetve a fejében, azokat a síneket fekteti le, amelyek mentén a teste haladni fog, amikor egy korábban elképzelt helyzetbe kerül. Ami számodra valóságosnak tűnik, a pszichéd számára ott, belül ugyanaz a virtualitás, mint a képzelet.

És nem véletlen, hogy az egyik kísérlet, amely ezt bizonyította, valahogy így nézett ki: két tanulócsoport kapta meg a feladatot: az első csoport – kosárlabdát dobni a karikába, dobóedzés, igazi labda, igazi karika volt . A második csoport ott állt, és csukott szemmel egy képzeletbeli labdát dobtak egy képzeletbeli kosárba. Eredmények: Két hetes edzés után az első dobó csoport dobó pontossága 21%-kal, a második csoport pedig, aki ezt elképzelte, 20%-kal nőtt. Nincs jelentős különbség.

Forgatókönyvváltás, pozitív viselkedés technika

Lehet, hogy kíváncsi vagy, hogy hívják ezt a technikát, amely hatékonyan legyőzi a szexuális kudarc szindróma aggódó várakozását. Tehát ezt ” forgatókönyv -váltásnak ” hívják , és ez egy egyszerű dolgon alapul – mindannyiunknak van egy forgatókönyve a viselkedésünkről. Viselkedésünk valójában a fejünkben, a tudattalanunkban van, egyfajta belső videó formájában rögzítve. Egyfajta klip formájában, amelyet szigorúan követünk, olyan, mintha végiggördülnénk azokon a pályákon, amelyeket fejünkben ez a belső videó már kitekert. És sajnos, ha összeomlik, ez az összeomlás is összeomlik, mint összeomlási szkript. Ezért már csak egy dolgot kell hátrahagyni – átvenni és átállítani a forgatókönyvet egy kedvezőbb lehetőségre.

Természetesen kicsit megkönnyítem a feladatot, és kicsit leegyszerűsítem a helyzetet, mert valójában e kudarc után egy bizonyos hibás rész merül fel benned. Az alkatrész fogalmát néha olyasminek érzékeljük: mint például, sok rész van bennem. Mondja, ha jár, gondol -e arra, hogyan mozgatja a lábát? Van egy része, amely 7 vagy 8 hónapos korában tanult meg járni, és most ez egy automatizált program a gyalogláshoz. Ha normálisan és könnyen vezet, gondol -e most a kuplung megnyomására, most a gyorsításra, a sebességváltásra stb.? Mindezt automatikusan elvégzi. Egész életünk ilyen automatikus programok létrehozása.

Vannak jó részek, nagyon szeretjük őket, de amikor meghibásodunk, gyakran előfordul, hogy pánikba esünk … nem, nem azért, hogy segítsünk megoldani ezt a problémát, hanem éppen ellenkezőleg, ott. És valójában egy nagyon komoly dolog áll e mögött, egy hatalmas pszichotechnológiai rendszer, amely az úgynevezett független tudategységekkel dolgozik, amelyeket rettenetesen szeretek, és amelyeknek még az utolsó könyvemet is dedikáltam. módon, elég sikeres. De most különben sem mondhatom el Önnek az elveszett vagy egyszerűen tékozló részeink rendbetételének technológiáját. Egyszerűen elmagyarázom, hogy most egy kicsit megkerüljük, de valójában egyszerűen megmagyarázzuk a traumatikus részednek: „Miért csinálod ezt! Gyere, csináld másképp, sokkal érdekesebb. ”

És mivel az alkatrészek, bárhogyan is szidják őket, általában nagyon jóindulatúak, készségesen vállalják a pozitív viselkedés végrehajtását, de nem mondtad meg nekik, hogy milyen pozitív viselkedésre van szükséged. Most teljes pánik van a fejedben ezzel kapcsolatban. Ez örök paradoxon bennünk, emberek, nem értjük, hogy valójában még a legértéktelenebb részeink is valami jót akarnak tenni értünk, csak gyakran idióta módon, és elfelejtettük elmagyarázni nekik, ahogy nekünk megfelel .

Csak egyetértettünk ezzel a résszel, hogy másképpen reagál a stresszre, és a probléma megoldódott. Tehát itt van: valójában már elmagyaráztam nektek, hogy még az alkoholizmus problémája is megoldható ennek a pszichotechnológiának a segítségével. És ez kötelező az alkoholisták kezelésében. Vagyis vesszük a helyzetet: minden rendben volt, de elvesztettem. Ugyanígy osztunk, és megnézzük, hogy az idő melyik pillanatában már tudtam: kiszabadulok, és bódulok. És ennek elvágásával egy teljesen más viselkedési formát kapcsolunk össze. Például a trigger elindult – hopp! és a hintaszékhez mentem. A ravasz elmúlt – és elmentem a könyvtárba.

  • A potencianövelőket nonstop rendelhet webáruházunkból, az üzletünkben készleten vannak!
    SZEMÉLYESEN VÁSÁROLHAT itt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Minden nap nyitva!
    RENDELHET is a webshop potencianövelő választékából itt. Az esemény előtti kapszulákkal 20-30 perc alatt, természetes úton hihetetlenül megnövelheti szexuális teljesítményét!

Ezután kiderül, hogy a viselkedés új változatának megidézésével váltjuk a személyt. Kedveseim, így oldják meg a szexuális kudarcok szorongásos várakozásának szindrómáját. Ezért ezt a technikát “forgatókönyvváltásnak” hívják, és bár kissé fel kellett nyitnom a lepelét arról, ami ott működik, csak egy kicsit, azt hiszem, érdekes lesz az Ön számára, hogy megértse, hogy minden, amit most elmondok nem a sámánizmus egyik formája, és nem valami tészta, ami a füledre akasztható, hanem a modern pszichoterápia kvintesszenciája.

Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek.
- Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően.
- Női vágyfokozók krémek és táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segítenek.


Kiadó hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.