- Hírek cikkek infók,  Szex,  Szex Dr,  Vágyaim

Hogyan kell helyesen behelyezni a péniszt a hüvelybe

Sokak számára ez a téma túl közhelyesnek tűnhet, és egyáltalán nem érdemel figyelmet. Azonban hadd emlékeztessem önöket arra, hogy egy tag hüvelybe való bevezetése valójában az első dolog, amellyel maga a szex kezdődik. És rendkívül fontos, hogy helyesen tegyük, hogy legalább ne bántsuk a lányt, hanem amennyire csak lehetséges, hogy még jobban felizgassuk. Ahogy mondani szokták, ahogy elkezded és elmész. Miért nem kezdi el úgy, hogy a lány ellenállhatatlanul tovább akar menni veled?

Ebben a cikkben részletesen és a legapróbb részletekig elemezzük a pénisz helyes behelyezését a hüvelybe vagy köznyelven pinába. Sokan azt fogják mondani: „ Valóban sok elme kell ahhoz, hogy egy lány egyik tagját a lábai közé illesszük? – Azt mondom, hogy ahhoz, hogy egyszerűen „beilleszthessünk”, valószínűleg nincs szükség sok elmére, de ahhoz, hogy úgy illessze be, hogy örömmel nyögj, még mindig tudnia kell valamit. Ne felejtsük el, hogy a kis dolgok ott vannak, ahol a kivitelezés. A jó szerető pedig ebben különbözik egy hétköznapi embertől. Ezekről az apróságokról fogunk beszélni ebben a cikkben.

Természetesen az itt bemutatott anyag többnyire teljesen tapasztalatlan fiatal srácoknak szól, akik soha életükben nem szexeltek. Tekintettel azonban a “már tapasztalt” férfiak többsége alacsony szexuális műveltségére, ez a cikk abszolút mindenkinek hasznos lesz, hiszen mindenki tanulhat belőle valami újat és hasznosat.

Péniszbehelyezési technikák a hüvelybe
1. Csúszó technika
2. Közvetlen technika
3 aranyszabály a legjobb szerelmesek számára
Első behatolási pozíció
Annak érdekében, hogy elmagyarázzuk, hogyan kell behelyezni egy tagot a hüvelybe, a klasszikus misszionáriusi pozíció egyik változatát fogjuk használni , amely – más helyzethez hasonlóan – jobban megfelel ezeknek a céloknak. A helyzet az, hogy ez a helyzet először is lehetővé teszi a férfi számára, hogy mindent lásson, másodszor pedig szabadon hagyja a kezét, ami lehetőséget ad arra, hogy kezével vezesse a péniszét.

Hogyan kell helyesen behelyezni a pénisizt a hüvelybe misszionáriusi helyzetben

A lány a hátán fekszik, szétfeszített lábakkal, és felhúzódott hozzá, térdre hajlítva. Egy kis párnát is elhelyezhet a feneke alá, hogy felemelje a medencéjét, és még jobban hozzáférhetővé tegye a nemi szerveit. Letérdelsz előtte, hogy az egyik kezedre támaszkodhass, a másikkal pedig irányítsd a tagot.

Természetesen, miután szerzett némi tapasztalatot a szexben, könnyedén beillesztheti egy lány tagját bármilyen helyzetbe. De addig csak tanulsz, mi a legkényelmesebb és legegyszerűbb módszert fogjuk használni a magyarázathoz.

Hol van a hüvely
Sokak számára hülyének és eleminek tűnhet ez a kérdés, mert mondjuk még egy általános iskolás is tudja a választ. Az elemi kifejezések ismerete hiányában azonban sokan valószínűleg nem értik helyesen a kérdést. A legtöbb férfi “hüvelynek” nevezi azt, amit egy lány lába között lát. Valójában azonban azt látják, amit vulvának (lat. Vulva – héj, borítás) neveznek – ezek a külső női nemi szervek, amelyek magukban foglalják: a pubis, a nagy és a kis szeméremajkak, a csikló, valamint az előcsarnok hüvely (ez még nem a hüvely) … És maga a hüvely, a méhnyak, a méh, a petefészkek és azok függelékei a belső nemi szervekhez tartoznak, és kívülről nem láthatók. A hüvely csak akkor látható, ha a szeméremajkakat és a nagyajkakat ujjaival szétnyomják.

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

Ezt fontos tudni, mert be kell vezetni a péniszt a hüvelybe (ebbe a csőbe), és ehhez pontosan tudnia kell és meg kell értenie, hol található. Amikor egy tapasztalatlan srác először néz a vulvára, tudja, hogy oda kell mennie a péniszével, és elkezdi ott tolni. Pontosan “lökni”, mert nem tudja pontosan, hogyan és hová irányítsa, hogy könnyen és finoman belépjen. Nos, ha az ott lévő lány már jól nedves, és nem ő az első alkalom a srác alatt, tudja, hogyan kell pihenni, akkor nem lesz probléma, magától csúszik. De ha a lány nincs elég izgatott, és a srác rossz helyre kezd piszkálni, az legalább kellemetlen lesz számára, és talán fájdalmas is. Ezért a tapasztalatlan srácok számára fontos, hogy pontosan tudják, hol található a bejárat, és hogyan kell helyesen behelyezni a péniszt a hüvelybe.

Az előző fotón látta, hogy néz ki a szeméremtest, ha eltávolítja a szeméremajkakat és a nagy majorokat. Azonban nem valószínű, hogy ezt minden alkalommal meg fogja tenni, amikor be kell írnia. Ezért most a szeméremtestét normális állapotban tekintjük, amelyben megjelenik előtted. Megnézzük a fényképet.

A nagyajkak között a szeméremajkak és a csikló található. Ha feltételesen felére osztjuk a szeméremtest teljes hosszát (vagy a nagyajkak hosszát), akkor kiderül, hogy a csikló a felében, a szeméremajkak pedig az alsó felében fekszik, amelyek egyesülnek felső szélükkel és menj a csikló alá. Tudjon meg többet arról, hol található a csikló, és milyen jellemzői vannak szerkezetének. Tehát a vulva alsó felében (a szeméremajkak között) a hüvely található. Ezt és a végbélnyílást a perineum választja el, amely a végbélnyílás kör alakú izma (záróizom) és egyfajta szeptum e két üreg között.

Annak érdekében, hogy egy tagot bejuttasson a hüvelybe, vizuálisan fel kell osztania a vulva felét (teljes hosszában), és a tagot az alsó felére kell irányítania. Érdemes megjegyezni, hogy ezzel számolni kell, feltéve, hogy a lány a hátán fekszik. Ennek megfelelően a rák pózában vagy ha a hasán fekszik, a pénisz a felső felére irányul. Mindenesetre mindig a lehető legközelebb van a perineumhoz. Lásd a következő fotót.

Hol kell pontosan irányítani a péniszt, hogy behelyezze a hüvelybe

Rögtön azt mondom, hogy az, amit a fotón lát, nem felel meg annak, ami az Ön esetében fog történni. Mármint a női nemi szervek megjelenésére gondolok – más lesz. Nincs egyetlen lánypár sem, amelyben pontosan ugyanolyanok lennének. Természetesen megjelenésükben általában hasonlóak, de vannak bizonyos különbségek. Ahhoz, hogy jobban megértsük, miről beszélek, keresse fel a 40. oldal hüvelyfotókat – milyen hüvelyek vannak az alakjukban . A legfontosabb dolog, amit emlékeznie kell és szem előtt kell tartania, hogy be kell illesztenie a péniszét a félbe, amely közelebb van a perineumhoz).

Beillesztési szög
Egy másik fontos pont, különösen azok számára, akik először szexelnek. A lány hüvelye belül helyezkedik el, nem a test mentén, hanem szögben. Vagyis, ha egy lány a hátán fekszik, a hüvelycsöve nem vízszintesen (a padlóval vagy az ággyal párhuzamosan), hanem szögben helyezkedik el – le fog esni. Lásd a következő fotót.

Ezért a kifejezést lefelé irányuló szögben is be kell illeszteni (ahogy az alábbi animáció mutatja). Ennek ellenére ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a nő hüvelye mereven rögzített helyzetben van. Valójában képes különböző pozíciók felvételére, és a pénisz különböző szögben mozoghat benne, de jobb, ha a péniszt abban a szögben helyezzük be, amelyben a hüvelycső eredetileg található. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén behatoljon a lányba.

Péniszbehelyezési technikák a hüvelybe
És így kitaláltuk a lány külső nemi szerveinek felépítését, és megtudtuk, hogy pontosan hol és milyen szögben kell behelyezni a péniszt. Most kitaláljuk, hogyan kell ezt megtenni, és hogyan kell irányítani. Ehhez 2 alapvető technikát készítettünk az Ön számára.

1. Csúszó technika
A pénisz behelyezése a hüvelybe – technika 1Lényege abban rejlik, hogy először a pénisz fejét a vulva tetejére (ahol a nagyajkak találkozik) vagy a csiklójára helyezi. A péniszét az alapnál fogva enyhén megnyomja, és a fejét lefelé mozgatja a nagy szeméremajkak között, amíg úgy érzi, mintha kicsit leesett volna, és alulról valami rugalmasra feküdt. A fej leesik, mert áthalad a szeméremcsonton, amelyen a csikló fekszik, és alatta csúszik arra a helyre, ahol a hüvely bejárata található. „Valami elasztikus alatta, amin a fej nyugszik” – ez az ágyék. Amikor ezt a darabot csinálja, a fej a hüvely bejáratánál lesz. Most a fej a helyén marad, és felemel egy kicsit, hogy a tag ne párhuzamosan lépjen be, hanem kissé lefelé, ahogy a bal oldali animáció mutatja. Erre azért van szükség, mert a nyugalmi állapotban lévő hüvely kezdetben a kód belsejében (kissé lefelé szögben) helyezkedik el, a lány a hátán fekszik. Csak most tud simán befelé haladni. Amikor belép, ne felejtse el3 aranyszabály, amelyeket az alábbiakban tárgyalunk.

Ez a technika kényelmesen használható gyenge megvilágításban, amikor nem látja tisztán a nemi szerveit, és kezdetben nem tudja megfelelően irányítani a fejét a kívánt irányba. Most beszéljünk a következő technikáról.

2. Közvetlen technika
A pénisz behelyezése a hüvelybe – technika 2A pénisz hüvelybe való behelyezésének ez a technikája abban áll, hogy a fejét azonnal a nagyajkak közé helyezi az alsó felében (a fenti képen látható módon) azon a helyen, ahol a nagy ajkak alul bezárulnak. Más szóval, egyszerűen helyezze a fejét az ágyékra úgy, hogy kissé elmélyüljön a nagy ajkak között. Ezután, mint az előző technikában, kissé felemelkedik, hogy kissé lefelé irányítsa a péniszét, és ezt követően lassan elkezd behatolni a belsejébe. Ez a technika hasznos jó fényviszonyok mellett, amikor látja és helyesen helyezi el a péniszét.

3 aranyszabály a legjobb szerelmesek számára

Megtanultál két fő módszert, hogyan kell a tagot a hüvelybe helyezni, de használat előtt ismerned kell és követned kell 3 aranyszabályt, amelyek különlegessé tesznek minden nő szemében.

Ne adja be szárazon. Talán a legfontosabb szabály az összes közül. Mielőtt hozzákezdene egy tag beillesztéséhez, győződjön meg arról, hogy a lány már elég kanos. Ezt úgy határozhatja meg, hogy a tenyerét óvatosan a pubisára helyezi (ujjai a hüvelyhez), és az egyik ujja óvatosan mélyül a szeméremajkak között. Amikor egy lány izgatott, a hüvely mirigyei elkezdenek aktívan kiválasztani egy folyadékot, amely átlátszó, kissé vastag anyag, és gyakorlatilag nincs íze vagy szaga (ha a lány egészséges). Ez egy kenőanyag, amely hidratálja a belső falakat, és a behatolást siklik és puhává teszi. A lányok egy részénél sok van, másnál kevesebb. Az Ön feladata, hogy olyan állapotba hozza, hogy jól folyjon, vagyis elegendő mennyiségű e kenőanyagot engedett ki belőle. Csókold meg, öleld meg simogassa, amíg kellőképpen fel nem izgatja. Ne feledje, hogy külsőleg a szeméremtestje száraz lehet, de ha kissé behatol az ujjával a hüvelybe, akkor ott minden valószínűség szerint nedves lesz. Ebben az esetben ugyanazzal az ujjal mélyebben hatol be, finoman forgatva a falak mentén (mintha kenőanyagot gyűjtené), majd lassan forgassa el az ujját is, megkenve a hüvely bejáratát és a szeméremajkakat. Nagyon fontos, hogy a szeméremajkait és a bejáratát meg kell kenni, mivel még akkor is, ha belül minden nedves, a behatolás durva lesz, mivel a pénisz behatolásakor húzza ezeket a száraz részeket. A nyállal is hidratálhat. Nedvesítse meg jól egy vagy két ujját a nyálával, és óvatosan kenje meg kis ajkait és bejáratát. Most, amikor biztos abban, hogy minden készen áll a behatolásra, nedvesítse meg a péniszét egy kicsit a nyállal, nevezetesen a fejével.

Lassan lépjen be. Annak ellenére, hogy megteremtette a lágy behatolás minden feltételét, ne lépjen be gyorsan a péniszbe. Megértem, hogy ekkorra valószínűleg annyira izgatott leszel, hogy aligha tudod visszatartani magad attól a gondolattól, hogy a lehető leggyorsabban és legmélyebben ragaszkodj hozzá. Azonban szánjon rá időt. A hüvelye egyfajta izom, amely fokozatosan ellazul, így nincsenek hirtelen mozdulatok a bevezetés során, különösen akkor, ha a lány nemrég kezdett szexelni. Ha a lány teljesen szűz, a szabályok jelentősen megváltoznak, erről bővebben a Hogyan lehet megfosztani a lányt a szüzességétől című cikkben olvashat… Tagjának kell éreznie partnerét, benne az állapotát. Ha úgy érzi, hogy a tag szabadon belép, akkor bátran lépjen előre, ha nem, szánjon rá időt, lépjen be, amikor ellazul.

Tanulj meg ugratni. Ez a tanács inkább a kifinomultabb és tapasztaltabb szerelmeseknek szól, mivel egyfajta “teaser” játékot tartalmaz. Minél tovább tartja a lányt a szélén, a várakozás állapotában, abban az érzésben, hogy belépni készül, annál jobban felizgul a lány, és annál nagyobb örömet szerez, ha végre megteszi. Természetesen ehhez a játékhoz képesnek kell lennie arra, hogy kéz nélkül behelyezze a péniszét a hüvelybe. Miután megnedvesítetted őt és magadat, a lábai között fekszel a tetején, csak nem teljes súlyoddal, hanem a könyöködre támaszkodva elkezded csókolni az ajkait. Ezzel párhuzamosan a péniszét megfeszítve próbálja a hüvelyébe dugni a fejét. Ha úgy érzi, hogy már megpihent, ahová mennie kell, írja be az 1 cm -t, de ne többet. Idegesítsd őt apró mozdulatokkal oda -vissza. A lánynak ekkorra már nagyon izgatottnak kell lennie, és talán a vágytól csavarog. Akkor menj egy kicsit mélyebbre, és menj vissza egy pillanatra, aztán menj mélyebbre, és menj vissza, aztán menj mélyebbre, és így tovább.

Amikor látja, hogy a lány már reszket a vágytól, és testének minden mozdulatával arra törekszik, hogy találkozzon veled, lépjen be teljesen egy sima, de magabiztos mozdulattal. Az ilyen ugratások néha ahhoz vezetnek, hogy több teljes súrlódás is elegendő ahhoz vigye a lányt orgazmusba . De ez csak akkor történik meg, ha a behatolás előtt a lány hosszú és kiváló minőségű előjátékot kap. Tanulja meg tehát megcsókolni és simogatni a női testet, és szenteljen rá minél több időt. És akkor minden rendben lesz.