Erotika és szex portál

A szexuális élet diverzifikálásához és a bors hozzáadásához már nem szükséges a szégyen és az elutasító pillantások hét körén keresztülmenni. Elég, ha erotikus cikkeket olvasunk és nézelődünk a LavJu.net oldalon és  rendelünk a szexboltunkban. Létrehoztuk a legnagyobb online intim áruházat felnőttek számára. Kényelmes módja annak, hogy termékeket vásároljon szexre, a releváns termékek legnagyobb választékával, bizalmas szállítással és kényelmes fizetési módokkal. Itt mindenki önmaga lehet. Adja meg magát erotikus fantáziáinak, és élvezze a vásárlást. A többit majd mi elintézzük.

Érdekes játékokat keres felnőtteknek? Ebben az esetben a szexboltunk meglátogatásával lehetősége van arra, hogy minden ízléshez és költségvetéshez elegendő termékválasztékból válasszon. A katalógusban több mint 45 000 különböző fehérnemű, szexuális játék és intim kozmetikum található. Egy nagy üzletlánc része vagyunk, amely híres európai márkák legmagasabb minőségű termékeit kínálja. Munkánk során rengeteg pozitív véleményt gyűjtöttünk össze, ami azt sugallja, hogy minden feltételt megteremtettünk annak érdekében, hogy a szexboltunkat választó látogatók a lehető legkényelmesebben érezzék magukat, és pontosan megválaszthassák, hogy mit kell élvezniük.

Szexshop cikkek

Minden párkapcsolatban időközönként szükség lesz egy kis pluszra, néhány olyan apróságra, amellyel különlegesebbé tehetjük a szexuális együttléteket. Legyen szó akár egy sokéves házasságról, vagy éppen egy már megszokássá alakuló kapcsolatról. Szexológusok és pszichológusok szerint is így van, a szexen mindig újítani kell, a vágyat táplálni kell.

Ha valami igazán különlegessel szeretnéd feldobni a hálószobai mozzanatokat, akkor mindenképp érdemes az INIM CENTER erotika shop blogjának írásait böngészgetned és a budapesti szexbolt polcain nézelődnöd.

– Amikor kissé hektikus időszakot élünk, és nem jut elég időnk a szexre, egy illatgyertyás, olajos masszázzsal lepem meg a párom. Nemcsak hogy mindkettőnket ellazít, de a finom érintések csókokra és szexre buzdítanak. Egy ilyen élmény elűzi a fáradtságot és megteremti a hangulatot egy lassú, érzéki szeretkezéshez.

A legkézenfekvőbb dolog, hogy bevontok a szexbe egy vibrátort. Tuti tipp, hogy használjatok vibrit az ágyban, vagy kádban, vagy akár a konyhában, hogy mindkettőtöknek jobb legyen. Legyen szó szóló egyéni gyönyörről, vagy közös lepedőgyűrésről, a vibrátorhasználatnak sok előnye van, higgyétek el, érdemes megbarátkoznod a berregő ketyerével.
Biztos vannak akik titkolják, hogy a fiókjuk mélye egy ilyen rezgő kütyüt is van, de érdemes nyíltan beszélni arról, miért is kellene minden nőnek ilyet használnia. Vagy legalábbis egyszer az életben kipróbálnia. A rezgő, formás kütyü ugyanis számos dologban a nő segítségedre lehet azon túlmenően, hogy önkielégítés közben nem kell az ujjakat használni. Szex közben a férfi erogén zónái is izgathatók vele!

– Van, hogy valami extrára van szükségem ahhoz, hogy izgalomba jöjjek. Ilyenkor mindent bevetek az erotikáért, legyen szó sejtelmes félhomályról, gyertyafényről, romantikus zenéről vagy vadító fehérneműről. Amikor még több kalandra vágyom, egy szexjátékot is előveszek, vagy arra kérem a párom, hogy próbáljunk ki valami rendhagyót.

Bilincsek, szemtakaró használata kis lépés, de varázslatos. Szintén gyakori kellékek az intimwebshop és szexüzlet kínálatában a BDSM szexkütyük, legfőképpen a bilincsek és a szemfedők, amik a kiszolgáltatottság érzését hivatottak biztosítani a szexuális aktus során. Ez nagyon sokakat izgat: alárendelt vagyok, a párom azt tesz velem, amit csak akar. Még csak nem is látom, mire készül, így tiltakozni sem tudok. Természetesen szó sincs arról, hogy ilyen esetekben valóban teljes lenne a kiszolgáltatottság, csupán az illúzió van meg, de ennyi éppen elég is!

– Amikor készülünk valahová a férjemmel, és nagyon vágyom egy kis esti akcióra, mindig elhúzom az orra előtt a mézesmadzagot. A legutóbb vett szexi jelmezt pakolászom, nézegetem. Csinos szexi fehérneműben flangálok és az öltözködéssel pedig várok az indulásig. A férjemet szinte azonnal elkapja a vágy a látványtól, de elhessegetem őt. Amikor viszont hazaérünk, rögtön egymásnak esünk.

Szexshopok

Ha a szexshopok közül egyik sincs a közelben, akkor az intim shop online kínálata online is megrendelhető bármilyen címre, vagy szállítási helyekre, úgynevezett postapontokra is rendelheted, az ország bármely részére.

– Mindig tartottam attól, hogy megosszam a párommal a szexuális fantáziáimat, ráadásul sosem jártam még szexshop üzletben korábban, így amikor végigsétáltunk a vitrinek előtt, rögtön elpirultam. Ekkor a párom elkezdett poénkodni az egyik vibrátor alakjával, és megtört a jég. Átnéztük a kínálatot és néhány vibrátorral állítottunk haza. Csak ennyit mondok, hogy instant orgazmusom volt, biztos, hogy visszatérünk még a boltba.

Szexshop kétféle van, ami csak webáruház, és ahol üzlet is van
– Akik csak online értékesítenek. Nekik nincs árukészletük egy nagykereskedés kínálatát árulják. Ebből van a legtöbb, a választék mindenhol ugyanaz.
– A legjobb szexshopok fizikai üzletet, szexboltot és webshopot is üzemeltetnek. Érdemes innen vásárolni, mert bármi gond van elérhetőek, van saját árukészletük, plusz több magyar és külföldi nagykereskedés árukészletét is értékesítik.

A csökkent nemi vágynak nevezzük a szexuális érdeklődés átmeneti vagy teljes hiányát, amely a kapcsolati problémákhoz vagy ezzel kapcsolatos stressz fokozódásához vezet. Ez a probléma a nőket és férfiakat is érinti, nem szabad elhanyagolni.

A szexuális élet gyakorlata alapvető szükségleteink kielégítésének egyik feltétele, a szexuális teljesítmény, pedig messzemenően befolyásolja önértékelésünk alakulását.
A szexuális diszfunkciók, mivel akadályozzák a nemi aktus megvalósulását, élvezetét, igen kínzóak, gyötrőek tudnak lenni. Nemi frusztrációt, önértékelési problémát, boldogtalanságot, depressziót a teljesítménykudarc miatti szégyenérzetet okoznak. Éppen ezért nem szabad hagyni, hogy ellaposodjon a szexus, a nemiség a kapcsolatban.

A szexshopot így is nevezik még: hancúrbolt, sex shop, sexshop, szex shop, szexbolt, szexüzlet, szex üzlet, szex bolt, intim shop, intimwebshop, szexwebshop  neveken is.