- Hírek cikkek infók

Nem a gyémánt a lányok legjobb barátja, hanem ezekből a vibrátorokból az egyik

Sokszor elhangzott már az a mondat, hogy a vibrátor a lányok legjobb barátja, és ha ilyen sokan mondják, annak biztosan van igazságalapja, bár ez például a laposföld-teóriára nem vonatkozik. Tudom, sok fiúban pánikot kelt ez a kijelentés, de gondoljatok csak bele. Egy tudatosabb hölgy tisztában van vele, hogy mi az, ami neki örömet okoz, és ezt általában gyorsan véghez is tudja vinni. Hiszen ki tudhatná jobban, hogy mire vágyunk, ha nem mi magunk? Persze, fiúk ti se keseredjetek el, hiszen szó sincs róla, hogy a vibrátort kizárólag magányos vagy egyedülálló lányok használhatnak, simán be lehet vonni kis extrának a közös hálószobai játékokba is.

Multifunkcionális vibrátor
Se titeket, se magamat nem szeretném váratni, ezért kezdjük az én kedvencemmel. Azért szeretem, mert letisztult, egyszerű, semmi túldíszítettség vagy furcsa szín nincs ezen a vibrátoron. Multifunkcionális, egyszerre izgat kívül és belül, ráadásul a másik végét szívókával látták el, ami akár lent, akár a mellek környékén plusz örömöket tud okozni. Szerencsére USB-n keresztül tölthető, így nem szabhat határt az estének néhány ceruzaelem.

A tökéletes eszköz kezdők számára
Ha új a téma, nézzétek meg mindenképp az EVO darabját, hiszen méretéből, árából és kialakításából adódóan is szerelem első látásra, kezdők számára is. Hogy egyedül vagy a párotokkal próbáljátok ki, az már csak rajtatok múlik, a szituációk és a megvalósításra váró fantáziák száma végtelen. Ha pedig megvolt a betanulás, nézzetek körül a többi eszköz között is.

Realisztikus vibrátor
Ha esetleg nem stilizált darabot kerestek, hanem a hús-vér valóságot, erre is van megoldás. Önérzetesebb fiúk lehet, hogy nem ezt ajándékozzák a barátnőjüknek, de bevállalósabbaknak vagy egyedülállóknak simán jó választás. Egy pillanatra azért megállnék, és díjat adnék a GIF készítőjének, aki kicsit túlbuzgón oldotta meg a feladatot. Vagy lehet, hogy mindig rosszul választottam partnert, és egyedül csak én nem találkoztam még élőben ilyennel?

Dildó
Tudom, tudom, a vibrátorok egyik fő ismérve, hogy rezegnek, de mindenképp szerettem volna mutatni a dildók közül is egyet, hátha a hangnélkülisége vagy a hagyományossága vonzóbb számotokra. Üvegből készült, amiről nekem elsőre a keménység és a hidegség jut az eszembe, ami egy egészen új élmény az előző darabokhoz képest, ha pedig tovább fokoznátok a vágyat, válasszátok a rücskös darabot.

A travel-size
Ma már szinte mindenből van hordozható méret, miért pont a vibrátor maradt volna ki? Édes, kicsi, akár a neszesszeremben is elfér, és biztos, hogy sehol nem kerülök kellemetlen helyzetbe miatta. Ha esetleg nem laktok egyedül, legyen szó gyerekekről, lakótársakról vagy anyósékról, sokkal könnyebb ezt a típust rejtegetni. De ha kissé bizonytalan valaki, hogy melyik eszköz is legyen az, amivel feldobja akár magányos óráit, akár a szexuális életét, annak is perfekt, hiszen épp elég diszkrét és finom ahhoz, hogy a későbbiekben többet akarjon.

Ha lehunyjátok a szemeteket, és esetleg más eszközök szerepelnek az álmaitokban, nézzétek meg a Secrexy oldalát, ahol valószínűleg mindent megtaláltok, amire csak szükségetek lehet.