Nonfiguratív vibrátorok

Svakom Siime Eye-Pink kamerás vibrátor

A Siime Eye szilikonból készült, a világ első belső kamerás vibrátora, az élvezetet kombinálja a női test legbelső titkainak felkutatásával. Az intelligens tervezésnek köszönhető gyenge fény és a beépített kamera tetején található lencse segítségével megtapasztalhatja azt az örömöt, amelyet eddig még soha, egyszerre láthatja belülről a partnerét és ismerheti meg a szenzációs vibrálást.Csendesen pulzál és vibrál. A vibrátoron található, könnyen használható irányító felület összekapcsolható egy USB kábellel.
Led lámpák gondoskodnak a megfelelő világításról a kamera számára.6 féle rezgési mód közül választhatunk.1, 5 órás feltöltés után, akár 2 órán keresztül használható.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is.
1. Dugd össze a vibrit a számítógéppel az USB kábel segítségével. Akkor van jól összedugva, ha villog a gombsor a vibrátoron.
2. Kapcsold be a vibri kameráját
3. Windows XP és Windows 7 esetében várd meg, amíg elvégzi a rendszer a telepítést (monitor jobb alsó sarkában láthatod, ha kész)
4. Tedd be a mellékelt CD- t és másold át a „Gaga Eye” file- t a számítógépedre
5. Indítsd el a Gaga Eye- t és kész.
Felvétel készítése:
1. Meg kell adni a felvenni kívánt video file helyét a számítógépen „File/Set Capture File…” menüpontban (File nevet adni kell!)
2. Add meg a File méretét (nem kötelező)
3. A „Capture/Start Capture” menüpontban indítod el a felvételt
4. A felvétel leállítását a „Capture/Stop Capture” menüpontban teheted meg
Megjegyzés: Az elmentett file neve nem tartalmaz kiterjesztést, át kell nevezni, ahhoz hogy lejátszható legyen. A megnevezésbe be kell írni a .avi kiterjesztést.
Angol név: Siime Eye Pink
Vonalkód: 6959633100530

Szólj hozzá