Szex

Szex vagy szerelem mozgatja a kapcsolatodat?

Amennyiben mindkettőtök céljai, vágyai és elvárásai megegyeznek, a szexen és szerelmen alapuló kapcsolatok egyaránt lehetnek jól működőek, de sosem szabad megalkudni, ha nem vagy elégedett a kialakult helyzettel.

Elég nehéz néha eldönteni, pontosan mi mozgatja a kapcsolatunkat: a szerelem vagy a szex. Ha egy igazán tökéletes partner áll melletted, talán nem is foglalkoztat a kérdés, de ha a legkisebb kétséged is van az üggyel kapcsolatban, itt van a Glamour néhány tippje, mire figyelj, hogy megtudd, mély érzések mozognak a kapcsolatban vagy csupán az élvezet kedvéért vagytok együtt.

Különböző motiváció
Amennyiben a kapcsolatot a szexen alapul, az elsődleges cél az orgazmus elérése lehet. Ha a szerelem az erősebb komponens, fontos a csúcs elérése, de még fontosabb, hogy kifejezheted az érzéseidet a partnered iránt és vele lehetsz együtt, nem mással. A szerelem tehát azt jelenti, nemcsak azért vagy vele, mert orgazmusra vágysz, hanem szeretnéd felfedezni a másik minden porcikáját, a gondolatait és az érzéseit, intim kapcsolatot szeretnél kialakítani.

Más a kommunikáció
A kommunikáció szex közben igencsak eltérő lehet, ha a szexen alapul a kapcsolat, az ágyban zajló kommunikáció nagyrészt arra vonatkozik, kinek mikor lesz orgazmusa és egyéb piszkos szóváltások hangozhatnak el. Ha a szerelem a domináns, a kommunikáció a szeretet kifejezésére szolgál, hogy az egymás iránt táplált érzések milyen fontosak és erősek.

A biztonsági rés más
Szex közben nem számítasz másra, mindegy milyen nyitott vagy az újdonságokra, mint az orgazmusra és hogy ez milyen jó érzéssel tölt majd el a végén. Szerelem esetében azonban pontosan tudod, mik a párod érzékeny pontjai és fordítva, ezzel a legérzékenyebb pontjaidat mutatod meg neki, ezzel sebezhető területet fedsz fel előtte, amit a szerelemben lényegében kötelező bevállalni.

Más emberré válhatsz
A szexen alapuló kapcsolatok gyakori eleme a szerepjáték, akár szavakkal akár kellékekkel kivitelezve. A szerepjáték sok esetben azért is kerül a képbe, mert a felek nem érzik elég különlegesnek magukat, ami a szerelmen alapú kapcsolatok során nem fordulhat elő, hisz ott elég önmagatokat adnotok a párotoknak, hogy különleges lehess a szemében. Persze a szerelmen alapuló kapcsolatokban is van helye szerepjátéknak, csak az indíttatás lehet kicsit más.

Jelenlét
Lényegében mindenkivel előfordulhatott már, hogy az együttlét során elkalandoztak a gondolatai. Másról fantáziálsz, miközben a partnered kényeztet vagy azon agyalsz, hogy a rossz menet után hogyan öltözz és húzd el a csíkot minél hamarabb. Egyszerűen előfordulhat, hogy csak nem vagy ott fejben. De mindezek, ha a szerelmeddel vagy együtt, nem jelentkeznek, hisz teljes mértékben egymásra koncentráltok és teljes mértékben jelen vagytok a pillanatban.

Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek.
- Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően.
- Nőknek izgató krémek, táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segíthetnek.


Kiadó hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.