Szex,  Vágyaim

Szexjátékot harmadiknak, ha fel kell dobni a szexet

Ha megkérdezik tőled, szerinted kik használnak szexjátékokat és egyéb szexuális segédeszközöket, te is kapásból rávágod, hogy a szinglik és/vagy az unalmas párok? Engedd meg, hogy megcáfoljuk ezt a tévhitet!

A szexjátékokról gyakran hisszük azt, hogy csupán pótlékok, az egyhangú maszturbálások, vagy a rég kiüresedett kapcsolatok feldobói. Ne becsüljük azonban ennyire le őket, hiszen rengeteg dologban lehetnek segítségünkre vagy épp örömünkre, nem csak a négy fal között!

A szexjátékok közt akadnak teljesen ártatlan dolgok is, mint például egy selyemsál, egy tollas végű pálca, vagy éppen egy nagyon finoman rezgő, kisebb érzékfokozó. Ezekkel a játékszerekkel még jobban feltérképezheted a saját tested anélkül, hogy konkrétan vibrátort vagy maszturbátort kellene venned. Próbálgasd a különböző érzékszerveidet, nézd meg, hogyan reagál a bőröd a szokatlan anyagok gyengéd vagy erős érintésére.

Ha nem idegenkedsz a különböző segédeszközöktől, lehetsz kicsit merészebb is. Számtalan különböző anyaggal és borítással készítenek már vibrátorokat és egyéb stimuláló eszközöket, amelyek más-más erősséggel vagy mozdulatsorral segítenek a teljes ellazulásban egy-egy stresszes időszak alatt.
Incselkedés, agyhúzás, szexjáték

Vannak azok a szexjátékok, amelyek a szem elől rejtve maradnak, így akár nyilvánosan is játszhatunk velük. Az ilyen szexjátékok, mint például a gyöngysoros vagy rezgő bugyi nem csupán szexuális vágyaink feltüzelésére jók, de hatalmas önbizalombombák is. Hiszen úgy kell végig sétálnod a párod kezét fogva a város zsúfolt utcáin, hogy közben minden lépésed egyre inkább felkorbácsolja a vágyaid, de ezt nem mutathatod ki egyelőre. Aztán amint kettesben maradtok…

Bizonyos szexjátékokat otthon is használhatsz csupán incselkedésre, egy kis felhevülésre, míg vársz a partnered érkezésére. Van, hogy nehéz a sok munka és stressz mellett ráhangolódni a másikra, de elhanyagolni sem szeretnénk a partnerünket. Ilyenkor érdemes pár percet szánni a saját magunk ellazítására, vágyaink előkészítésére, de tartsuk meg a mértéket, ne csapjon át önkielégítésbe – hagyjunk munkát a partnernek is!

Miért kellene megvárni, míg ellaposodik a kapcsolat?

Minden kapcsolatban eljön az az idő, amikor elmúlik az újdonság okozta rózsaszín köd, és másfajta szeretet veszi át a helyét. Sokszor ez a lángolás alábbhagyásával is jár – de ez nem törvényszerű. Attól, hogy már régebb óta vagytok együtt, még megérdemlitek, hogy a szex ugyanolyan maradjon, mint a randevús időszakban. Az egymás iránt érzett vágyatokat nem csak a távolságtartással vagy szextinggel tarthatjátok felkorbácsolva, de különböző szexjátékokkal is. Mindegy, hogy magadon próbálod ki a párod jelenlétében, vagy őt kéred meg rá, hogy fedezze fel a tested egy-egy új játék segítségével, a hatás nem marad el! Lesz, amit elegendő előjátékként használni, lesz olyan, amely ellazulni segít majd egy-egy új, szokatlan póz kipróbálása előtt és lesz, ami abban segít majd, hogy utolérd a párod szexuális túlfűtöttségét, hogy kipróbálhassátok, milyen érzés közösen elérni az eddigi legnagyobb csúcsot.

  • A mai embernek nincs ideje, nincs türelme kivárni, hogy a jó dolgok megérkezzenek hozzá. Folyamatos időhiányban szenvedünk, a kapcsolataink is nagy sebességgel kötődnek, nem marad idő vágyakozni, nincs várakozás, tűkön ülés, izgalom, nincsenek fantáziák, vágyak, elképzelések, csalogató részletek, nincs kézfejen felejtett, hívogató parfümillat. Pedig ez a várakozással teli periódus pontosan arra való, hogy „megágyazzon” a vonzalomnak, mert egy kapcsolat megéréséhez, elmélyüléséhez idő kell, csak így fejlődhet hosszabb távon erős kötelékké.

Szexjátékokat tartani otthon egyáltalán nem ciki vagy szégyellni való, éppen ellenkezőleg! Magabiztossá tesz, kíváncsivá és sokkal könnyedebbé. Légy nyitott az új tapasztalatokra akár egyedül, akár a partnereddel közösen!

Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek.
- Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően.
- Nőknek izgató krémek, táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segíthetnek.


Kiadó hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.