Szex

Szexuális segédeszközök forró éjszakákhoz

Most, hogy ismét megérkeztek a hosszú, hűvös éjszakák, ideje kicsit befűteni a hálószobában is. Kevesebb kedved van egy romantikus esti sétához most, hogy hűvösre fordult az idő? Mi megértjük! Felesleges energiáidat azonban másként is levezetheted, ami garantáltan a partnered kedvére való lesz! Ha már kellően ismeritek egymás vágyait, a szexuális segédeszközök is érdekes kiegészítői lehetnek a hosszú éjszakáknak.

Az egyre rövidülő nappalok csak úgy elsuhannak mellettünk egymás után. Munka, feladatok, háztartás, számlák és elintéznivalók hada után viszont vár egy hosszú, pihentető éjszaka. Ha azonban nem tudsz aludni, mert az agyad még ezerrel pörög, netán a vágyaid ostromolnak különböző kéjképekkel, hát nosza, hallgass rájuk! Romantikus esti séták helyett barangoljátok be egymás testét a hűvös, hosszú éjszakákon! Adunk pár tippet, hogyan.

Hosszabb előzetesek
Ha folyton siettek, itt az ideje egy kicsit lassítani a tempón, és igazán kiélvezni minden pillanatot. Nyugodtan hagyjátok hosszúra nyúlni a hancúrra hívást és az előjátékot is. Rakjatok fel különböző stílusú zenéket, és próbáljátok ki, melyik milyen hatással van a hangulatotokra, a mozdulataitokra, miközben még csak elcsábítani próbáljátok egymást. Gyújtsatok gyertyát, teremtsetek meghitt hangulatot füstölőkkel és illóolajokkal. Masszírozzátok át egymást alaposan egy-egy illatos masszázsolajjal, sőt, ha van kedvetek, most az igazi kipróbálni és megtanulni valami igazán újat – például a tantrikus masszázst!

Forró fehérneműk
A nyári forróságban sokszor természetes, hogy mihamarabb megszabadulnátok az összes ruhátoktól, azonban ősszel és télen nyugodtan használjátok ki a réteges öltözködés előnyeit a hálószobában is! Vetkőztessétek egymást lassan, érzéki zenével a háttérben, vagy adjatok elő egymásnak különböző vetkőzős műsorokat – ne feledkezzetek meg lányok a csábító, szexi fehérneműkről sem! Itt az ideje, hogy kicsit befűtsetek a hálószobában… vagy akár a fürdőben, a konyhában….

Új helyszínek, új élmények
Van még a lakásnak olyan pontja, ahol korábban nem szexeltetek? Nagy hiba! Itt az ideje bepótolni a lemaradást. Vigyetek egy kis izgalmat a dologba, keressetek olyan helyet, amit korábban mások miatt hagytatok ki. Nyáron sokat lebzsel a szomszéd a teraszon, és belát a konyhátokba? Egy hűvös őszi estén biztosan akad jobb elfoglaltsága, így akár az ablakban is hancúrozhattok – csupán a testi épségetekre kell ügyelnetek! Utcafronti a terasz, de elég magasan vagytok hozzá, hogy járókelők ne láthassanak? Elő a hosszú, vastag pulcsikkal, egy kényelmes székkel, és tegyetek úgy, mint akik csak egymás ölében ülve beszélgetnek a teraszon. A hangerőre ügyeljetek, ha nem akartok lebukni, mással nem kell foglalkoznotok;)

Vágyak és álomképek
Beszélgessetek! Szexuális vágyai, képzelgései mindenkinek vannak, akár beszél róluk, akár nem. Áruljátok el egymásnak, mikre vágytok, mi az, amit szívesen kipróbálnátok, élveznétek. Maga a téma is elég intim és forró ahhoz, hogy megteremtse az alap hangulatot, de könnyen lehet, hogy a partnered már ott helyben teljesíti is egyik-másik kívánságod.

A hosszúra nyúló éjszakák kiváltképp alkalmasak a sok gyakorlásra, ismétlésre, szóval nyugodtan belevághattok egy-egy új póz megtanulásába is. Ha pedig különböző szexjátékokat, erotikus szexuális segédeszközöket tesztelnétek a hűvös esték alatt, a szexshop örömmel a rendelkezésetekre áll!

Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek.
- Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően.
- Női vágyfokozók krémek és táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segítenek.


Kiadó hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.