- Hírek cikkek infók,  Szex,  Vágyaim

A nők legtitkosabb szexuális vágyai

Vajon mik a nők legmerészebb szex álmai? Mire vágynak titkon, amikor egy beteljesületlen együttlétről képzelegnek? Mi az, amit nem mernek elmondani, pedig gyakran játsszák le a fejükben? Körülnéztünk néhány internetes fórumon, és összegyűjtöttük a legérdekesebb fantáziákat…

Felhúzva indulni el egy családi eseményre
Régóta vágyom már erre, de még egyszer sem sikerült kiviteleznünk a pasimmal. Azt szeretném, ha szinte a csúcspontig húznánk egymást, de még az orgazmus előtt abbahagynánk az együttlétet. Aztán így mennénk el egy családi eseményre, buliba vagy bárhová, emberek közé. Szeretném látni, ahogyan egész este a folytatásra vágyik, és ahogyan alig bírunk magunkkal a félbehagyott szex miatt. De idáig valahogy sosem jutunk el, mert eddig egyszer sem bírtuk félbehagyni, amit elkezdtünk.

Forgalmas utcán egymásnak esni
Viszonylag gátlásos vagyok, de a fantáziám és vágyaim színesek. Attól tartok, ez a vágyam örökre csak fantázia marad. De attól a gondolattól teljesen beindulok, hogy a párommal egy forgalmas utcán vagy téren esünk egymásnak, és egy kapualjba húzódva szexelünk, ahol nem látnak minket, de mégis bárki arra jöhet.

Szex egy vadidegennel
Volt már egy éjszakás kalandom, de azért nem vagyok az a fajta lány, aki teljesen ismeretlenekkel fekszik le. Pedig izgalmas lehet. Úgy képzelem el, hogy meglátjuk egymást, izzani kezd köztünk a levegő, aztán mindenféle ismerkedés vagy beszélgetés nélkül már egymásban vagyunk, aztán soha többet nem is találkozunk. Talán egyszer, ha bátrabb leszek, ki is próbálom. Nagyon szexi élmény lehet.

A mocskos álmok és titkos vágyak nem részei a mindennapi beszélgetéseknek, de a szexuális terapeutáknál mindenki felfedi legizgatóbb fantáziáját. Így derült ki, hogy sokak álma azonos, ha a szexről van szó. A nők például gyakran elképzelik magukat egy másik nővel.

A legjobb barátnővel
Nem vagyok leszbikus. Mindig csak fiúkkal jártam, és soha nem kívántam meg egyetlen lány sem. A legjobb barátnőmmel viszont közeli a kapcsolatunk, nagyon bensőséges a barátságunk, ráadásul elképesztően vonzó és szép nőnek tartom. Néha elképzelem, hogy egy este, amikor egymásnál alszunk, megcsókoljuk egymást, és felfedezzük egymás testét. Egyszer szexboltban is voltam vele azt hittem vágyaim szexshop kabinban teljesednek ki, mert majdnem megnéztünk egy filmet.
Nem értem, miért gondolok rá így, nem szeretném kockáztatni a barátságunkat sem, de ezt a képet eddig mégsem sikerült kiverni a fejemből.

Hármas szex
Mindegy, hogy egyedülállóak vagy kapcsolatban élnek a nők, mindkét helyzetben gyakran megfordul a fejükben, hogy két emberrel osszák meg az ágyukat. Az újdonság izgalma mellett az érzéki túlfűtöttség miatt is izgatja az embereket a hármas szex gondolata.

Dominancia és alávetettség
Bizony a nők is nagyon szívesen kipróbálják a dominancia és alávetettség játékát, ugyan míg a férfiak általában uralkodni szeretnek, a nők többnyire a behódoló szerepet érzik sajátjuknak. Utóbbi pedig azért annyira izgató, mert a behódolt biztos lehet abban, hogy minden figyelem rá összpontosul, és az irányítás átadása is felszabadító lehet.

Csoportszex csak férfiakkal
Egyszer volt részem abban, hogy milyen érzés egy csoportszexben részt venni. Hárman voltunk lányok, három srác volt velünk. Kicsit mindenki játszott mindenkivel, de leginkább csak attól volt izgalmas, hogy végül nézték egymást a párok. Jó lenne kipróbálni, milyen lehet más lányok nélkül, csak a fiúkkal.  Vadító lehet, hogy minden testrészemet egy-egy kéz simogatja, és egyszerre többen kényeztetik a testem…

Nézni, ahogy a partnerük egy másik emberrel szexel
Míg a monogám kapcsolatoknak éppen az a lényege, hogy nem folytat intim kapcsolatot mással az ember, mégis nagyon gyakran megjelenik a szexuális fantáziák között az, hogy figyeljük, ahogy a párunk valaki mással szexel. Ez egyszerre okoz fájdalmat és szexuális izgalmat is.

A női nézet: a leggyakoribb szexuális fantáziák, maguk a nők szerint

Milyen szexről álmodik, honnan származnak a fejében lévő szexuális forgatókönyvek, le kell-e fordítania őket a valóságra. Régóta gondolkodunk azon, hogyan oldjuk meg ezt a nehéz feladatot – hogy megértsük a női fantáziákat, azonosítsuk a legnépszerűbbeket, és megpróbáljuk kihasználni ezt a tudást. Gondolkodtunk, gondolkodtunk, és úgy döntöttünk, hogy közvetlenül megkérdezzük.

Feltettünk egy egyszerű kérdést a lányoknak: “Miről fantáziálsz gyakran? Mi hiányzik a szexből?” (A portál olvasói  részt vettek a felmérésben). Három tucat lehetőséget mutattunk be a szexuális fantáziákhoz, és minden válaszadó választhatott többet. A válaszok a legnépszerűbb szexuális fantázia. A kép teljessége érdekében mindegyiket a szexológus, az orvostudomány doktora magyarázó megjegyzéseivel kísértük.

Hármasban (két férfival)
A szexológus elmagyarázza: Számos partner, amely közül választhat, egészséges evolúciós megközelítés, amely meglehetősen összhangban van a női szexualitással. A természetben a nő mindig választ, a társadalomban a nő mindig választ. Az egyik ember egy kicsit szebb, a másik okosabb-gazdagabb, stb. – ki az, akit jobban szeretne? Ezért a hármas – azaz az a képesség, hogy a végtelenségig, anélkül, hogy végül választanánk – nagyon vonzó ötlet. Azt mondják, hogy ez a helyzet archetipikus, a gének rögzítik, és a múltból származik: vad törzsek, rituális táncok, bájitalok, amelynek közepén természetesen egy nő. Más szóval, a szex több férfival érthető, fiziológiai és… Egy nehezen megvalósítható álom. Mert maguk az emberek sem fizikailag, sem erkölcsileg nem tolerálják az ilyen versengést.

Bekötött szemmel szex
Magyarázza a szexológus: A szexben lévő lány számára a legfontosabb dolog az, hogy az érzéseire összpontosítson. És ez sajnos nem mindenki számára lehetséges, és nem mindig – túl sok zavaró tényező van. Szörnyű azt mondani, hogy milyen szexuális ellenes képek jutnak eszembe néha a hölgyeknek az előjáték során, amikor elméletileg a szenvedély paroxizmusában kell rohanni a lapokon. Kezdve a tankönyv mennyezetével, amely már régóta esedékes a meszeléshez, és a hirtelen felfedezett benőtt körömmel végződik a partner lábán. És ha a férfiak elvont témákra gondolnak, néha előnyösek, segítenek elhalasztani a döntőt, akkor a lányok csak beavatkoznak. Másodszor, a látás átmeneti elvesztése azt a tényt eredményezi, hogy a többi érzék fokozott üzemmódban kezd működni.

Rabszolgának lenni, hogy engedelmeskedj
Magyarázza a szexológus: Folytassuk a beszélgetést a dominanciáról és a behódolásról. A nők tisztában vannak azzal, hogy minden normális férfi szeretné kinyitni a farkát, dominálni, de csak a férfiak ma, akik érzik a versenyt a nők életében, nem mindig készek versenyezni velük és bátran viselkedni. Az engedelmesség vágya egy erősebb ember álmának kiterjesztése. És egy esély, hogy egy férfi így érezzen.

Szex gyakrabban, mint havonta kétszer
Magyarázza a szexológus: Itt van a legnyilvánvalóbb, legszörnyűbb és legkirívóbb bekezdés. Ez az első a listán, nem egy fantázia, hanem egy nagyon különleges igény. Igen, mit mondhatnék: egy középkorú nőnél a szexuális vágy legalább kétszer olyan gyakran fordul elő – legalább négyszer havonta. És nem kevésbé gyakran.

Szex egy idegennel
Magyarázza a szexológus: Szeretik azt mondani, hogy egy nő mindig olyan pszichológiai, hogy fel kell készülnie a szexre, hosszú ideig szenvednie kell … Nem. Felnőttkorban a nőknek spontán szexuális impulzusaik is vannak, amikor spontán, viharos szexre van szükségük, ugyanúgy, mint a férfiaknak. Másrészt a névtelen szex egy absztrakció egy nő fejében. Ez a szex egy ideális férfival, amelyben minden, ami hiányzik, kombinálódik, és aki képes lesz feltárni minden szexuális potenciálját. Egy ilyen fantázia teljesen ártatlan, és nem jelenti azt, hogy a lány készen áll arra, hogy kimenjen és megtestesítse azt az első személlyel, akivel találkozik. Sőt, ez nem valószínű, hogy még a legkedvezőbb körülmények között is megtörténik. Az idegennel való szexről szóló gondolatok pótolják a szexualitás hiányát azokban a férfi

Elmagyarázza a szexológus: A második konkrét kérés, nem egy fantázia. Nyilvánvaló, hogy azok a partnerek, akik találkoztak ezzel a női kategóriával, végtelenül távol voltak az orális szex gondolatától és általában az orális szex gondolatától. ez egy olyan gyakorlat, amely már régóta normatívvá vált, és az életben nem valósul meg egyszerűen azért, mert néhány férfi, mondjuk, korlátozott szexuális repertoárral rendelkezik. De a méltányosság kedvéért megjegyzem: vannak olyan lányok, akik álmodnak, de a való életben nem engednek ilyesmit sem maguknak, sem partnerüknek. És a helyzet az, hogy néha egy nő kapcsolata a saját vaginájával rendkívül drámai. Sokan közülünk rájönnek, hogy milyen vonzó az arc, a magas mellek, a karcsú borjak természet adott nekünk. De nem mindenki kap lehetőséget arra, hogy a bugyi tartalmát figyelmet, szeretetet és csodálatot érdemeljen – különösen, ha a gyermekkori lányt fúrták, hogy “a szex piszkos és rossz”. És ha ez valami “szégyenletes”, hogy engedhető meg egy férfinak, hogy beledugja az arcát? A csatát csak akkor nyered meg, ha sikerül meggyőznöd a partneredet arról, hogy te magad csak álmodsz róla.

És egy hétköznapi nő számára, akinek nincsenek felesleges komplexusai, ékesszóló bizonyítéka annak, hogy tetőtől talpig csodálják (beleértve azt is, ami a közepén van).

A szexológus véleménye

A lényeg az, hogy ne kényszerítsük a férfiakra azt az elképzelést, hogy mind a 10 fő női fantáziát útközben teljesítsék. Fogd és kösd meg, majd húzd ki a természetbe, hogy megrendezz egy nemi erőszakot, hogy lefeküdjek egy nőt, bekötött szemmel, hogy felvegyem a gallért, hogy rabszolga legyen, és dugj, és lehetőleg egy idegen társaságában, aki a kettő között cunnilingust csinálna.

Egy nő nem lesz boldogabb ettől. Az a következtetés, amelyet egy férfinak magának kell levonnia: a női szexualitás is létezik. Ezek csak fantáziák, a női szexualitás megnyilvánulásai. Megtestesülésükre azért van szükség, hogy egy nő ne érezze magát megfosztva, és ha egy férfinak van bátorsága és vágya arra, hogy mindezt egy kicsit, tízből legalább három játékot játsszon, akkor ez új jelentéssel tölti ki a kapcsolatot, érdekesebbé teszi a szexet.