- Hírek cikkek infók,  Szex

Egy szexkalanddal fűszerezett vásárlás szexshopban

Mikor végre összeszedtem a bátorságom, hogy vegyek egy vibrátort, és találtam egy olyan intim shop – ot, ami nem a központban van, elindultam. Kissé remegő gyomorral nyitottam be a lesötétített ajtón az üzletbe. A pult mögött egy fekete hajú lány állt, az egyik polcnál egy pasi nézelődött. Az eladó megkérdezte, miben segíthet, én csak annyit nyögtem, hogy semmi, csak körülnézek. A bal oldalon volt egy vitrin, teli vibrátorokkal, de nem mertem odamenni, inkább a zselékkel, síkosítókkal megrakott polcot tanulmányoztam.
– Úgy látom tanácstalan vagy – érintette meg a vállamat valaki. Hátrakaptam a fejemet, az eladólány állt ott.
– Ö… szóval, izé… – nyilatkoztam hatalmas zavarban.
– Mondd meg nyugodtan, mit keresel, én azért vagyok itt, hogy segítsek – mosolygott rám bíztatóan.
Megadtam magam. Körbesandítottam a boltban, a pasi már elhúzott, észre sem vettem.
– Egy vibrátort szeretnék.
– Akkor gyere a vitrinhez – invitált a lány. – Milyet? Sima alaptípust, vagy valami extrát?
– Húúú, nem is tudom… nem is gondoltam, hogy ilyen sok fajta van – csodálkoztam a kínálaton. Tényleg, olyanok is voltak, amiről fogalmam nem volt, mire jó. Aztán rámutattam egy sima, kúpos végű darabra, ez emlékeztetett legkevésbé férfiszerszámra. A lány kivette a vitrinből, a pulthoz ment, elemet vett elő, belerakta, majd bekapcsolta. Halk zümmögést hallottam.
– Gyere, próbáld meg – mosolygott rám. Odamentem, ő lassan végighúzta az alkaromon. Finom, bizsergő rezgést éreztem.
– Na, milyen? – kacsintott rám.
– Mmm… jó – mondtam.
A lány a szemembe nézett, a vibrátorral elindult a karomon felfelé, majd a vállamon keresztül lassan a mellemre húzta a vibrátort. A bimbóim azonnal megkeményedtek, ez kitűnően látszott a vékony pólómon keresztül. Megrázkódtam az érzéstől.
– Látom, tetszik – mosolygott a lány. Odahajolt hozzám és halkan megkérdezte:
– Szeretnéd élesben kipróbálni?
Megszédültem az illatától. Kirázott a hideg, majd elöntött a forróság, a szám kiszáradt. Bólintottam. A lány a bejárathoz ment, ráfordította a zárat. Az üzlet végében félrehúzott egy fekete függönyt, és intett. Bementünk. Egy kis helység volt mögötte, asztallal, dobozokkal, mosdóval. A lány végigsimított az arcomon, majd a melleimet kezdte masszírozni.

A lábaim elgyengültek, majd összeestem. Mindig is érdekeltek a lányok, de eddig sosem jutottam. Az asztalhoz támaszkodtam, majd felültem rá. Közben a lány a pólóm alá nyúlt, és a melleimet simogatta. Az ölemben olyan forróságot éreztem, hogy majd kigyulladtam. Ezután kezeivel a combjaimon siklott felfelé, a végén a szoknyámat feltűrte derékig. Megfogtam a szoknyát, ő leguggolt, a bugyimba nyúlt. Fejemet hátravetettem, és felsóhajtottam. Hihetetlen érzés lett úrrá rajtam.

Mikor nyelvével a puncimba hatolt, felnyögtem. Nem tudom, meddig csinálta, de hogy három orgazmusom volt, az biztos. Egyszer csak abbahagyta. Lenéztem. Egy kis tégelyből átlátszó zselét kent a vibrátorra, bekapcsolta, és lassan a puncimhoz érintette. Először a csiklómnál járatta, ez nagyon – nagyon jó volt, annyira, hogy újabb orgazmus rázott meg. Majd lassan a hüvelyemhez ért, és bedugta a kis szerkentyűt. Ezt már szinte nem is éreztem. Hogy tetézze a dolgot, közben a nyelvével újra a csiklómra tapadt. Innen nem tudom, mennyiszer jutottam a csúcsra, mert már szinte magamon kívül voltam. Felsikoltottam, és az asztalra rogytam. Körülbelül öt percig pihegtem, mikor visszatért az erő a lábamba. A lány épp mosta a kezét és a vibrátort a mosdónál. Lesimítottam a ruhámat, és kiléptem a boltba. A lány utánam jött.
– Tetszett?
Meglehetősen zavarban voltam.
– Iiigen, igen… akkor én mennék.
A kis fekete utánam szólt:
– És a vibrátor? Megveszed?
– Persze, persze, bocs – kaptam észbe.
– Semmi gond.
Kifizettem, ő betette egy dobozba, és egy fehér reklámszatyorba.
– Kívánom, hogy sok hasonló élményed legyen vele – mosolygott rám.
Kiszédültem a boltból, és az utcán azon gondolkodtam, hogy ez velem történt meg?