- Hírek cikkek infók,  Anális eszközök,  Fenékdugók,  Fenékdugók tágítók

Az análdugó mindkét nem élvezetére jó

Análplug, análgyöngysor. Szilikon, műanyag vagy akár alumínium análbotok, plugok és análgyöngysorok. Különböző méretű és kialakítású kényeztetők, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő eszközt.

Az emberek legfőképpen anális szex előkészítése kapcsán használnak anális tágítót, análplugot vagy análgyöngysort, viszont magas élvezeti értéke van az anális játékoknak, önmagában is. Ne feledd, ellentétben a hüvellyel, a végbél nem képes arra, hogy nedvesítse magát. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy kifejezetten sok síkosítót használj és minden esetben kisebb eszközzel (pl.: ujjaid, kisebb méretű anál dugó) kezd el ennek a területnek az izgatását és csak utána kerüljön sor a vastagabb, nagyobb eszközökre, vagy a péniszre.

  • Az análdugó a fenék záróizmának kényeztetésére és a fenék tágítására használt anális segédeszköz. Anális behatolás előtt segítheti a fenék izmainak ellazulását és a fenék tágítását, hogy az anális szex a legnagyobb élvezetet nyújtsa. Az análdugók, amiket más névnek anál kúpnak vagy anál plugnak is neveznek, nem kizárólag az anális szex előkészítésére szolgál, hanem általa felfedezhetjük a kettős behatolás (double penetration) élményét is. Análdugó használata közben a hüvely izgatása során a hüvely hátsó falát sokkal intenzívebb ingerek érik, ezáltal a seggdugó használatával sokkal erőteljesebb hüvelyi orgazmust is el lehet érni úgy, hogy közben az análdugó mindvégig az ánuszban marad. A végbél környéke tele van idegvégződéssel, így érdemes kipróbálnod a seggdugók adta anális kényeztetés ezen formáját is. Az análdugók különböző méretekben és színekben is megtalálhatóak. Ha kezdő vagy, válassz kisebb análdugót, később pedig ha szeretnél fokozatosan haladhatsz az egyre nagyobb és vastagabb anál kúpok felé.

Az análplug formai kialakítása tökéletesen alkalmas arra a célra amire tervezték. Általában keskeny csúcsaik vannak, amelyek fokozatosan szélesednek, majd újra keskenyednek az anál kúp nyakához közeledve, így kényelmesen magában tudja tartani a végbél.

Minden olyan análplug, análgyöngysor ami szilikonból, boroszilikát üvegből vagy rozsdamentes acélból készül jó választás lehet. Mindhárom anyagból készült anál kúpot használat után alaposan meg lehet tisztítani. Ez is fontos szempont a vásárlásnál, hiszen a higiénia a legfontosabb. Ezzel szemben a kemény műanyagból és akrilból készült análplug, análgyöngysorok érdesebb anyagfelületből készülnek, ami persze nem azt jelenti, hogy lemoshatatlan, de tisztítás szempontjából a fentiekben leírt anyag szerencsésebbek.

A megfelelő méret kiválasztása kapcsán azt javasoljuk, hogy kezd egy kis mérettel. Ahogy egyre gyakorlottabb leszel és komfortosabban érzed majd magad az anális eszközzel, úgy növeld fokozatosan a méretet.

Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek. - Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően. - Női vágyfokozók krémek és táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segítenek.
Kiadó hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.