- Hírek cikkek infók,  Férfiak,  Pénisz mandzsetták,  Péniszhosszabbítók

A péniszköpeny használata

Amikor szexuális segédeszközökről van szó, mi, férfiak, hajlamosak vagyunk csupán vibrátorokra, csiklóizgatókra, valamint néhány BDSM-kiegészítőre gondolni. Hiszen a szexjátékokat a nőknek találták ki, gondoljuk naivan. Aztán pont ők jönnek elő olyan ötletekkel, mint a péniszköpeny. Egyáltalán mire jó az? Miért kell az neked?

Amikor a partnered szájából elhangzik, hogy kipróbálna néhány szexuális segédeszközt, azonnal felcsillan a szemed, hogy vajon miféle huncutságon töri a fejét. A mosolyod azonban rögtön az arcodra fagy, amint meghallod a péniszköpeny szót. Mégis miért jó az egy nőnek, ha a te legnemesebb szerszámodra biggyeszt valamit? Mi van, ha fáj vagy kényelmetlen? Bizonyára rengeteg kérdés kergetőzik ilyenkor az emberben, így igyekeztünk mindezt megválaszolni.

Mire jó?
A péniszköpeny számtalan esetben tehet jó szolgálatot egy kapcsolatban. Van az úgy, hogy az érzelmi kötődés mély, azonban az ágyban nyújtott teljesítmény ritkán, vagy sosem jár orgazmussal. Sok esetben ez nem a teljesítményen vagy a vágyakon múlik, egyszerűen csak nem passzol össze a nemi szervek mérete – ezért igazán kár lenne egy jól működő, stabil kapcsolatot eldobni.

A péniszköpeny többek közt ebben nyújt segítséget: használatával kisegítheted a szerszámodat akár hosszban, akár vastagságban. Ha minden tökéletesen passzol köztetek, a péniszköpeny akkor is segíthet egy kis izgalmat vinni a dologba. A péniszedre helyezhetsz vibráló, pulzáló, vagy különlegesen bordázott darabokat is, amelyekkel extrém szintekig repítheted a partneredet az orgazmusban – magaddal együtt.

Miből készül a péniszköpeny?
A péniszköpeny különböző típusú szilikonokból készül, amelynek vastagsága, ruganyossága, keménysége mindig attól függ, melyik típust választod belőle. Az állítható hosszúságú, péniszhosszabbító és -vastagító alapdarabok mellett ugyanis választhatsz bordázott vagy rácsozott darabot, vibráló-stimulálót, sőt, akár ötvözheted is a kettőt. A kérdés mindig csak az, melyikre vágyik leginkább a partnered, vagy milyen típusú örömökkel szeretnél szolgálni számára.
Fáj a péniszköpeny használata?

A péniszköpeny pontosan olyan egyszerűen felhelyezhető, mint az óvszer: tekintve, hogy örömforrásnak szánják, természetesen nem fáj, ha jól csinálod, sőt!

A péniszköpeny vásárlása esetén győződj meg róla, hogy pontosan vetted le a méreteidet (hossz és átmérő egyaránt), ugyanis a túl nagy vagy túl kicsi péniszköpeny egyaránt kellemetlen lehet az aktus során. Itt most egyáltalán nem éri meg csalni.

Amennyiben biztos vagy benne, hogy a megfelelő méretet választottad, felhelyezés előtt alaposan kend be a szerszámodat síkosítóval, hogy megelőzd a kényelmetlen súrlódásokat az érzékeny bőr és a szilikon belső réteg között. Amennyiben óvszerrel védekeztek, azt még a péniszköpeny felhelyezése előtt húzd fel – a zárt kialakítás ellenére a szexuális segédeszköz nem funkcionál fogamzásgátlóként.

A péniszköpeny amellett, hogy a partnerednek okoz mérhetetlen örömet, sok esetben rajtad is segíthet: ha nem passzoltok a partnereddel méretügyileg, az sok feszültséget okoz, ami erekciós problémákhoz is vezethet. A péniszköpeny használatával azonban mindketten ellazulhattok, és magabiztosan élvezhetitek egymást a hálószobában!

Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek.
- Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően.
- Női vágyfokozók krémek és táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segítenek.


Kiadó hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.