Léghullámos csiklóizgató,  Satisfyer csiklóizgató és vibrátor,  Speciális tudású vibrátorok,  Womanizer csiklóizgató

Amikor léghullám izgatja a csiklód mennyei kéj járja át tested

Levegőhullámokkal a kéj csúcsára! A szexjátékszerek óriási fejlődésen mentek keresztül. A mai vibrátorokat már össze sem lehet hasonlítani a viktoriánus időkben használt gyógyászati segédeszközzel. De ez a fejlődés töretlenül tart napjainkban is. Újabb és újabb innovatív megoldásokkal állnak elő a gyártók. A vibrátorok és a csiklóizgatók nagyon sokáig kizárólag vibráció segítségével juttattak az orgazmusig.

  • A női orgazmus titkát sokan sokféleképp igyekeztek már megfejteni. Másként működik a dolog partnerrel, és szintén máshogy akkor, ha pusztán az élvezet a lényeg, és egyedül szeretnéd elérni a csúcsot.

Ezt a trendet alapjaiban változtatta meg néhány éve a Womanizer, amely léghullámok erejét hívta segítségül. Az ötlet az volt, hogy nem közvetlenül ingereli a csiklót, hanem érintés nélkül, kizárólag a levegő pulzáló mozgásával. Ehhez egy apró szívóharangot kell a csikló köré helyezni. A harangban keletkező vákuum impulzusokkal éri el a semmihez sem hasonlító orgazmust élményt. A kipróbálók teljesen egyedi érzésről, és rendkívül intenzív orgazmusról számolnak be.

A Womanizer volt az első, de a sikerén felbuzdulva több gyártó is megjelent a saját léghullámos csiklóizgatójával. A kisebb gyártók sorra felzárkóztak a “nagy testvérhez”. Közülük is talán érdemes kiemelni a Satisfyer kényeztetőket, melyek hasonló élvezetet ígérnek töredéke áron! Ezek a csiklóizgatókat tévesen hívják vibrátornak, hiszen nincs bennük vibromotor és nem rezegnek. Teljesen egyedi élményt és semmihez sem hasonlítható orgazmust adnak.

A figyelmes és szenvedélyes partner legalább olyan fontos, mint például egyedül a megfelelő csiklóizgató és vibrátor használata. Vannak, akik kizárólag a hüvelybe helyezett eszközök segítségével tudnak elmenni, másoknak a csikló a legérzékenyebb pontjuk. Alapvetően azonban elmondhatjuk, hogy a két terület együttesen működik optimálisan a nőknél, így egy minőségi vibrátor és egy csodákra képes csiklóizgató együttesen garantálják a fergeteges orgazmusokat.
Nem véletlen, hogy ez a két szexuális kiegészítő a leginkább népszerű a nők körében. Az intenzív rezgést nyújtó csiklóizgató készülékek mellett erősen pulzáló, vagy akár vákuum használatával működő fajták is elérhetőek a kínálatban, így mindenki rábukkanhat az igényeinek leginkább megfelelőre. A csikló masszírozására alkalmas, látványra sem utolsó darabokat felnőtt filmekben talán már gyakran láthattad. Miért ne próbálnád ki Te is azt, hogy mekkora élvezetet képesek ezek nyújtani?

  • A léghullámos csiklóizgatók, apró szívó, pulzáló ingerekkel kényeztetik a klitoriszt. E különleges stimuláló módnak köszönhetően, egy teljesen újfajta orgazmussal ismerkedhetsz meg! Perceken belül juttat az orgazmushoz, akár több alkalommal közvetlenül egymás után! Ha szeretnéd átélni a többszörös orgazmust, ezt mindenképpen ki kell próbálnod!

A legtöbb csiklóizgató egészen kis helyen is elfér, így ha magaddal vinnéd, a táskád rejtett kis zugában ezt minden gond nélkül megteheted. A perceken belül elérhető orgazmus többé nem a férfiak sajátja, hiszen a megfelelő eszköz használatával nőként is csúcsra járató élményben lehet részed. Nem szívesen vásárolnál szaküzletben? Tartasz attól, hogy idegenek tudomására jut titkolt szenvedélyed? Ma már az online vásárlás kényelmét is kihasználhatod, így új kedvenc csiklóizgató készüléked jelöletlen csomagolásban érkezik majd meg, hogy felejthetetlen orgazmusokat okozzon a jövőben. Próbáld ki a női vágykeltő készítményeket is, melyek bizsergető, forrósító hatásukkal még intenzívebb élményeket garantálnak! Akár partnereddel is bevetheted a legmenőbb játékszereket, biztosan ő is díjazni fogja, ahogyan érzi lüktető élvezeted. A csiklóizgató készülékek többféle méretben, színben és technikával szolgálják szexuális életed teljessé varázsolását.

A csiklóizgató olyan gyönyörök boldog tulajdonosává tehet, amikről lehet még eddig álmodni sem mertél. A kínálatunkban megannyi variáció közül válogathatsz. Az egyszerű alternatívák mellett, melyek valóban csak a csikló kényeztetésére szolgálnak, válogathatsz a kombinált verziók közül is, melyek például hüvelyi izgatásra is alkalmasak.

A lehetőségek tárházának ajtaja kétségtelenül a végtelenbe nyílik. Ízléseden, és vágyaidon múlik, hogy milyen kialakítású kellékeket preferálsz. Egy biztos. A kéjterhes álmaid valóra váltásához szükséges kiegészítőket kivétel nélkül megtalálhatod nálunk. Csak tudj válogatni közülük!

A csikló izgatásánál roppant fontos a fokozatosság, és persze a kellő finomság. Nem mindegy, hogy milyen érzékenységi szinttel rendelkezel, mert a gyönyör pillanatok alatt átcsaphat fájdalomba, ha nem figyelsz oda. De ki ismerhetné nálad jobban a testedet? Ha a kezedbe veszed az irányítást, egy ilyen markolni valóan kezes eszközzel, akkor olyan kéjélményekkel gazdagíthatod életedet, melyek meghatározóak lehetnek, nemcsak a szexel fűszerezett perceidben.

Ha úgy tartja kedved, akkor a fürdőkádba is magaddal viheted legújabb kényeztetődet, hiszen készletünkben elérhetőek akkumulátoros, vízálló prototípusok is. Ez a szabadság felső foka. Nincsenek kábelek, zavaró drótok, egyéb alkatrészek, amik korlátozhatnának szexualitásod ki- és megélésében.

A minőségi csiklóizgató vibri hűséges kis barát!

Ha olyan segédeszközt részesítesz előnyben, mely nagyfokú megbízhatóságot kínál, akkor az elégedettséged hosszútávon borítékolható. Ez persze még nem minden, azért az ár kérdése sem mellékes.

Bátran nézd át a kínálatunkban szereplő kéjfegyvereket. Kedvező ajánlatainknak köszönhetően úgy szerezheted be vágyálmaid kiegészítőit, hogy nem kell súlyos áldozatokat hoznod értük. A félretett pénzed elszórása, vagy a családi költségvetés felrúgása helyett könnyen, egyszerűen vásárolhatod meg a kinézett eszközöket.

Ilyen feltételek mellett nincs más hátra, mint hogy belevesd magad a kéjtengerbe, melynek hullámai csak arra várnak, hogy eljuttassanak a csúcsra, a  tökéletes orgazmus birodalmába.