- Hírek cikkek infók

Mikor jártál utoljára szexboltba? Hogy érted, hogy soha?

Mikor jártál utoljára szexboltba? Hogy érted, hogy soha? De az ilyen üzletek eladói azt állítják, hogy az ügyfelek nemrégiben érkeztek. És nem néhány van tétlenül kíváncsi, de a szokásos moszkvai klinikák specifikus orvosaitól kapott konkrét ajánlásokkal.
Budapesten nincsenek hivatalos statisztikák a szexboltok számáról – az üzletek által értékesített áruk többsége nem tartozik a kötelező tanúsításhoz, ezért senki sem veszi figyelembe őket. De a főváros egyik legnagyobb nagykereskedése szerint 20 körül van a szexboltok száma. A dropshipping a beszállítók és az üzletek közötti interakció egyik formája, amelyben a szexboltoknak különösen nincs szükségük saját raktárra. Mesélünk a boldogságellátás rendszeréről.

Megnevezett tényező, amely rákot és korai problémákat okoz az intim életben
A felnőttek moszkvai üzletei között vannak olyanok is, ahol csak nőknek engedélyezett a belépés, vagy például csak a fogamzásgátlásra specializálódtak. De a klasszikus és leggyakoribb szexbolt – ez egy kis szoba, ahol minden kicsi: valami csábítás, valami fogamzásgátlás és valami szórakozás.

A szexshopok kínálata akár 80%-át Kínában gyártják. Van egy része az európai és amerikai márkák, de a fő áruáramlás származik Kínából. Ez egy kereskedelmi rendszer, amikor a szállító egyfajta informatikai központként működik a teljes kereskedelmi folyamatban, de a vevőnek van egy esete egy adott üzletben. Ez azt, hogy a jelmez a szerepjátékok vásárol a kiválasztott boltban.

A nyugdíjasok nem mennek szexre, és megszabadulni a sebektől bár néha megtörténik, és nézd meg és nagyapaik, akik a nagymamáik kedvében akarnak menni. A férfiaknál egy bizonyos kor után elkezdik a prosztata problémáit, gyakran ennek a szervnek a masszázsát írják elő. Ezért elmehet a klinikára, de a fejlett orvosoknak egyre inkább azt tanácsolják, hogy nézzenek utána a szexboltnak.

A nők azonban gyakran ezzel a kifejezéssel mennek a szexboltba. Szinte mindenki, aki évek óta ül egy irodai széken, közelebb a nyugdíjhoz, mi történik? Így van, vér stagnál a kismedencei szervekben. És végtelen utazások kezdődnek a nőgyógyászokhoz. A férj jelenléte vagy hiánya nem játszik nagy szerepet. Először is, a férfiak ebben a korban szintén nem túl aktívak, másodszor, egy élő szerv elvileg nem képes mozogni a masszőr amplitúdójában. Ezért azok, akik ismerik a vibrátorokat, kevésbé valószínű, hogy női betegségekben szenvednek.

– Nem vonnék közvetlen párhuzamot, sok minden más függ a genetikától, az általános egészségi állapottól és az életmódtól – mondta a neueológus, aki arra kért minket, hogy erősítsük meg vagy cáfoljuk meg a vibrátorok használatát a nők egészségére. – Azonban figyelmet kell fordítanunk a vibrátorok történetére is: Angliában találták fel őket a 18. században gyógyászati célokra. Nemes hölgyeknél kezelték az ájulást és a hisztizést – úgy vélték, hogy ezek a betegségek egy egészségtelen méhből származnak, amely masszázssal gyógyítható. De a nőgyógyász nem tagadja a masszázs pozitív hatását a kismedencei szervekre, mondván, hogy a rezgés valóban jól eloszlathatja a pangó vért.

A tudósok kiderítik, miért választanak szexi ruhákat a nők
Voltak idők, amikor az erotikus fehérneműt tartották a legnépszerűbb árucikknek a szexboltokban. A felnőtt üzletek látogatói egyre inkább hajlandóak intim kozmetikumokat vásárolni – kenőanyagok, parfümök különböző adalékanyagokkal, ébredési vágy, ehető masszázskrémek. Ezeknek a termékeknek a használatának kultúrája egyre népszerűbb, és maguk a termékek is érdekesebbek. Ez az oka a keresletnek. Szerinte az intim áruk iparában háromévente van egy új termék, amely azonnal népszerűvé válik.

Az általunk forgalmazott termékek valóban sok problémát képesek megoldani, és minden otthonban szükség van rájuk. Csak ennek megértése még nem sokakhoz jutott el. De mi mást tehetünk a hideg téli estéken?