- Hírek cikkek infók,  Kéjgolyó, gésagolyó

Az első szexkellék amit használtam egy gésagolyó volt

Az első szexkütyü amit használtam egy gésagolyó volt. Egy magazinhoz volt ajándék, egy árusnál láttam meg. Megvettem és nagyon élveztem a használatát.

Később lettem kíváncsi más szexkellékekre is. Szexboltba nem akartam bemenni még és jó volt az interneten nézegetni, hogy milyen sokféle vibrátor, dildó van.
A különleges darabok vonzottak, aminek a felszíne bordázott valahogy. Vibrátor rendelése helyett a dildók között keresgéltem. Először ezt akartam kipróbálni, hogy a rezgés milyen azzal még vártam. Tetszettek az üveg dildók de a hideg érzéstől tartva rendeltem inkább egy élethűt. Az anyagáról is azt írták, hogy nagyon hasonlít az igazihoz.

Gyorsan megkaptam és még jobban élveztem használni, tényleg jó az anyaga is és formája is örömet okoz. Egyre gyakrabban használtam és egyre változatosabban és csak ekkor kezdtem örülni annak, hogy tapadótalpasat vettem, pedig nem volt még a rendeléskor kitétel. De tényleg hasznos, mert sokszor jól jön, hogy a kezemmel közben simogathatom magam. Van amikor elfárad a kezem és ilyenkor tudom más pózban folytatni.

A gésagolyó nekem bevált, csak ajánlani tudom ezeket a dildókat. Azóta vettem vibrátort is, vízállót. Teljesen más érzést nyújt (nekem), de örülök, hogy nem hagytam ki.

Hüvelyi golyók

Egyre több lány preferálja a hüvelygolyókat , és speciális üzletekben vásárolja meg őket. Végtére is, egy ilyen játék lehetővé teszi számukra, hogy ne csak kielégítsék szexuális szükségleteiket és olyan orgazmusokat kapjanak, amelyekről soha nem álmodtak, hanem segít megőrizni az értékes női egészséget. Ideálisak a szülés utáni időszakban a lányok számára, mivel segítségükkel helyreállíthatja a hüvelyi izmok rugalmasságát és tónusát adhat nekik. Ezenkívül az ilyen eljárásokat szexuális partnere nagyra értékeli.

Szexboltunkban különféle hüvelygolyók hatalmas választékával találkozhat, és könnyedén megtalálhatja a megfelelőt. Ha hüvelyi golyókat tartalmaz a szexjátékkészletében, akkor szexuális élete teljesen új szintre emelkedik.

A hüvelygolyók terjedelme

– segítségükkel olyan eljárásokat hajthat végre, amelyek segítik a hüvely izmait korábbi rugalmasságuk helyreállításában és tónusukat;
– kiváló masszírozó a hüvelyizmokra;
– megkönnyíti a szülést, és elősegíti a lányok gyorsabb felépülését utánuk;
– különféle betegségek megelőzésére használják, beleértve az onkológiai és nőgyógyászati ​​betegségeket is;
– biztosítsa a lányoknak egy felejthetetlen orgazmust.
Itt az ideje, hogy kipróbáld a hüvelygolyók fantasztikus hatását . Velük szexuális élete nemcsak szenvedélyessé és a legfényesebb orgazmusokkal telivé válik, hanem képes lesz odafigyelni az egészségére is, megelőzve a húgyúti rendszer különféle betegségeit.

Szexboltunkban csak kiváló minőségű árut mutatunk be. Választhatja kedvenc gyártóját és csak azt a játékot, amelyik tetszik. Az árak megfelelnek a termékek minőségének.