A szürke ötven árnyalata,  BDSM bondage és SM,  BDSM készletek,  Bilincsek,  Bilincsek kötözők,  Nők,  Szex

Szex pozitúrák és eszközök a szürke ötven árnyalatából

Nőként ugye neked sem kell sokat gondolkoznod, ha elhangzik Christian Grey, vagy Anastasia Steel neve? Te is emlékszel még A szürke ötven árnyalata forró pillanatira, beindító jeleneteire, szenvedélyes mozzanataira, és a lüktető erotikára, amely áthatja az egész művet? Ha igen, segítünk felidézni, ha pedig nem ismered a történetet, íme, néhány pozitúra! Szextippek nőknek!

A tűzkeresztség
A térdeidet emeld az ég felé, ahogy Anastasia, amikor elvesztette a szüzességét. Hagyd, hogy szép lassan beléd hatoljon, körülbelül négy alkalommal. Egyre mélyebbre megy benned, és ezzel együtt a testsúlyával Rád nehezedik, majd gyorsít a tempóján.

Anastasia követelése
Hátulról engedd beléd hatolni, nagyon lassan, majd több behatolás után ki kell vennie, és csak akkor teheti be újra, ha Te azt követeled. Ha ez megtörtént, a behatolás újrakezdődik.

Grey-féle incselkedés
Ebben a pozitúrában hagyd, hogy összekösse a csuklóidat, ahogy Te hanyatt fekszel az ágyon, kezeiddel a fejed felett. Ezután végigcsókol az arcodtól a lábfejedig, ezután a csiklódat izgatja, majd a nyelvével kényeztet. Ha a csábítás megtörtént, gyorsan és keményen beléd hatolhat.

Seggrepacsi
Előjáték után a pasid megfordít úgy, hogy a feneked az égnek álljon, a térdeid pedig az ágyon legyenek. Ezután elfenekelhet, és jó mélyen beléd hatolhat.

Cici izgatás
Ebben az előjáték-formában fontos, hogy ne legyen rajtad melltartó. Állj neki háttal, a kezeidet hátra nyújtva játssz a hajával, míg ő ugyanezt csinálja a mellbimbóiddal, ráadásul a nyakadat csókolgatja.

Az erotikus pálca
Ehhez a pozícióhoz meg kell kötöznie Téged, be kell kötnie a szemedet, majd ha mindez megvan, egy lovaglópálcával kezd simogatni a gyomrodtól haladva a csiklódig, egészen az orgazmusig.

Az ágyhoz kötözve
Ez a pozitúra akkor kivitelezhető, ha a pasid az ágyhoz tud kötözni. Feküdj hason, és ha már ki vagy kötözve, emeld meg kicsit a feneked, hogy beléd tudjon hatolni. Ragadd meg az ágyat ott, ahova ki vagy kötözve, és lökd hátrafelé a tested a nagyobb élvezetért.

Gyors numera
Ha kevés az idő, a pasid feküdjön rád, tartsa a kezeidet a fejed felett – a karodat nyomja az ágyhoz a könyökével, hogy ne bírd megemelni, illetve ugyanezt csinálja a lábaiddal is, amikor beléd hatol. Gyorsan a végére értek majd.

Gésagolyók, Ben Wa golyók
Ha extrém élvezetre vágytok, ezt érdemes kipróbálni. Hajolj le, fogd meg a bokád, és hagyd, hogy a pasid a vaginádba helyezze a gésagolyókat. Egy kicsit sétálj úgy, hogy ezek benned vannak, majd feküdj a pasid ölébe, a fenekeddel felfelé. Dörzsöljön végig a popsidtól a csiklódig – a golyókkal benned, ez igazán intenzív élményt fog nyújtani.
Gésagolyót mindenhova! Anasztázia és Kriszcsön nemcsak a hálószobai mókázásaink megreformálásában segédkeznek: ők ketten a lelkükön viselik, hogy bárhol, bármikor jól érezhessük magunkat. Ana életét a gésagolyó egy bálban teszi elviselhetőbbé, de igazából E. L. James itt arra próbál rávilágítani, hogy az eszköz szabadon használható bármilyen helyzetben, és könnyen fel lehet dobni vele egy unalmas munkahelyi megbeszélést, az otthoni takarítást vagy akár a BKV-n eltöltött sanyarú perceket.

Asztal-szex
Légy határozott, ha az asztalon akarod csinálni. Feküdj hanyatt, hagyd, hogy beléd hatoljon, és gyorsan pumpáljon.

Dupla érintés
Állj meztelenül a pasid előtt, neki háttal, és engedd, hogy ő vezesse le a kezedet a testeden, miközben a lábait a tieid közé csúsztatja. Egyszerre egy ujjal izgassa a csiklódat, majd Te is kezdd el ugyanezt. Majd hadd vegye vissza az irányítást, miközben a nyakadat csókolja és beléd hatol.

Vizes örömök
A fürdőkádban lovagold meg a pasid, miközben ő nézi, hogy fel-le mozogsz. Majd hagyd, hogy átvegye az irányítást, és egyre gyorsabban mozogjon benned.

  • Ön is ismeri A szürke ötven árnyalata trilógiát? Fantáziálgatott már róla, hogy szívesen lenne részese hasonlóan izgalmas, buja, vad erotikus kalandoknak? Nem kell leragadnia a fantáziálgatás szintjén, webáruházunkban ugyanis könnyedén, gyorsan beszerezheti ezeket az izgalmas vad eszközöket. Fedezze fel ezt az újszerű erotikus kalandot, élje át a könyv szereplőinek vad éjszakáit!Ebben a kategóriában böngészve olyan eszközöket, erotikus játékokat talál, amelyeket a könyvekből, filmekből már jól ismerhet. A trilógia darabjai egytől egyig prémium minőségű luxus termékek. Segítségükkel átélheti azokat az izgalmas helyzeteket, melyeket a sztori szereplői.
    Vesse le gátlásait, vállalja fel buja vágyait és adja át magát az élvezetnek!

Nyelvérzék
Feküdj le, miközben a pasid orálisan kielégít. Ha már közel vagy a csúcshoz, állítsd le. Ha a behatolás elkezdődik, csavard köré magad.

A korbács 50 árnyalata
A végére pedig egy igazán ínyenc: feküdj hanyatt, a pasid bilincselje a kezedet és lábadat az ágyhoz, valamint kösse be a szemed. Tegyél be fülhallgatót, és hallgass zenét, miközben a pasid finoman elkezdi csapkodni a melledet egy korbáccsal. Hadd csókolja végig a testedet, és kezdeményezzen orál szexet. Amikor közel vagy a csúcshoz, a pasid távolítsa el a lábadról a bilincset úgy, hogy közben felemel, és csak a vállaid érintik az ágyat. Ezután beléd hatol, először lassan, majd szépen gyorsít a tempón.

Billiárd asztal
Ez a szexjelenet kimaradt A sötét ötven árnyalatából. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Mire szokás használni egy biliárdasztalt? A válasz egyértelmű. És mire szokás használni egy biliárdasztalt A szürke ötven árnyalata világában? Erre a kérdésre is ugyanannyira evidens a válasz. Dakota Johnson és Jamie Dornan A sötét ötven árnyalata februári premierje idején sajnálkozott amiatt, hogy végül nem került bele a filmbe a regény rajongói által jól ismert biliárdos szexjelenetük, pedig egy héten át forgatták. “Egy hónapnak tűnt” – tette hozzá gyorsan Dornan.
A színészek abban reménykedtek, hogy kemény munkájuk gyümölcse legalább a DVD-re felkerül majd mint kimaradt jelenet. Az óhajuk teljesült sőt nemcsak egy extraként, hanem a mozis verziónál 13 perccel hosszabb “Unrated” változatba beleszőve nézhetik meg a rajongók, mit is csinált Christian a játékasztal vörös posztójára hajoló Anastasiával.
Előtte persze az előjátékot is végig kell nézni, amelyben a biliárd minden eleme, a dákó, a golyók és a lyukak szexuális többletjelentést kapnak. Ha a nő nyer, akkor a vörös szobában folytatják az estét, ha a férfi, akkor ő dönti el, hol és miképp tegye magáévá a barátnőjét.

Az is kiderül a jelenetből, hogy James Foley rendező nem éppen egy Martin Scorsese. Míg A pénz színe biliárdos jelenetei egytől egyig lebilincselőek voltak, addig itt hamar repetitívvé válik a dákó fogdosása és a golyók lyukra futtatása. Elnyújtották nagyon az időt, míg el nem értek a lényeghez, a szexhez. A bugyi hiányán ne akadjon fenn senki, az már a biliárdozást éppen megelőző vacsorajelenetben lekerült Anastasiáról.

BSM szexjátékszerek a filmből

A szürke ötven árnyalata, és a sötét ötven árnyalat szexshop kellékei. Kényeztessétek egymást úgy, mint Christian és Anastasia! Szenvedély a legmagasabb szinten! Megjelent az eredeti Szürke ötven árnyalata bdsm kollekció második része is! Ahogy a film a mozikban tarol, úgy robbant be a filmben szereplő termékek teljes választéka. Éld át otthon, a hálószobádban a legizgalmasabb pillanatokat a pároddal! Próbáld ki otthon az összes árnyalatot!