Masszírozó gép wand,  Masszírozók

Masszírozók, wand vibrátorok

Ha egyszerre szeretnél kellemesen ellazulni és maximálisan kielégülni, akkor válassz speciális masszírozó vibrátoraink közül! Különleges, mikrofon formába rejtve, egyszerre kényeztetik a testet és korbácsolják fel a vágyat. Az intim zónák kényeztetésére (csikló, mellbimbók, makk, herék), előjátékhoz és megfáradt test masszírozására. Elemes, akkus és hálózatról működtethető változatokban egyaránt!

Vibrátor vagy masszírozó? Mindkettő!

Sokaknak még ma is ez eredetileg masszírozóként reklámozott, viszonylag nagy méretű, rugalmas gömbfejjel rendelkező készülék jut az eszébe, amit még a 60-as évek végén dobott piacra a Hitachi nevű gyártó. A marketing persze nem tévesztett meg mindenkit, sőt!

A Hitachi Magic Wand pillanatok alatt szexjátékként terjedt el, és mind a mai napig vannak területek, ahol a hitachi szó a vibrátor szinonimájaként él a köztudatban. Maga a masszírozó vibrátor pedig töretlenül a legnépszerűbbek közé tartozik, hiába jelentek meg újabbnál újabb női örömszerzők. Mit mondhatnánk, ami jó, az jó.

Mi az a masszírozó, vagy más néven wand?

Gyakori kérdés a vibrátor vásárlása során, hogy mi is ez: masszírozó vagy vibrátor? Nos igen, eredetileg nyak- és hátmasszázshoz tervezett hálózati készülékek voltak. A konnektorhoz csatlakoztatott eszköz sokkal erősebb, intenzívebb rezgésre volt képes, mint az akkor már évtizedek óta létező egyéb vibrátorok, így nem meglepő, hogy az intim területek kényeztetéséhez is jóval hatékonyabbnak bizonyultak.

  • Már egyre gyakrabban találkozhatsz az elektronikus üzletek kínálataiban “testmasszőrökkel”! Nálunk speciális masszírozó vibrátorokat találsz, amik mikrofon formába bújtatva, flexibilis, vibráló fejüknek köszönhetően nem csak a stressz okozta izomfájdalmak enyhítésére ideálisak, hanem az intim zónák, a mellbimbók, herék, makk, csikló izgatására, akár előjátékként is.
    Kínálatunkban találhatsz klasszikus elemes változatot, hálózatról működtethető szuper erős kézi masszőrt és praktikus, akkumulátorral felszerelt darabot, ahol nem korlátoznak a kábelek. A teljes kielégüléshez válassz dupla motoros kényeztetőt, mely esetében a masszőr szára rezgőmotorral felszerelt hüvelyi vibrátorként funkcionálva elégíti ki minden vágyadat.

A masszázs wand hosszú szára egy gömb alakú fejben végződik, melyet egy rugós nyak rész tart. A wand óriási rezgésereje mind ebben a gömbfejben összpontosul, ennek köszönhető az intenzív stimuláció. A rugós nyak pedig arról gondoskodik, hogy a fej hajlítható legyen, így a test minden hajlatát képes megközelíteni, valamint arról is, hogy a rezgés csak a fejben legyen igazán érezhető, a kéz így nem rezeg, nem zsibbad, és nem fárad el.

Ma már a legtöbb wand tölthető akkumulátorral rendelkezik, így nem kell a vezetékkel bajlódni használata közben, de szerencsére az erejükből sem veszítettek ezek a masszírozó vibrátorok.

Wand használata önkielégítéshez

A masszírozó vibrátorokat alapvetően csak külső használatra tervezték, s a legtöbb mai gyártmányra is igaz ez. A fej nem alkalmas rá, hogy a hüvelybe – vagy más testnyílásba – helyezve használjuk, sőt balesetveszélyes is ezzel próbálkozni.

Ha tehát egy wand segítségével szeretnénk magunknak örömteli perceket szerezni, lehetőleg hagyatkozzunk a külső területek kényeztetésére. A csikló és a különböző erogén zónák izgatására remek megoldást jelentenek.

Vigyázzunk ugyanakkor, hogy a masszírozót ne tartsuk sokáig egy ponthoz, mert épp az ellenkező hatást érhetjük el vele. Az erős rezgésnek köszönhetően a terület elzsibbadhat, érzéketlenné válhat. Érdemes inkább folyamatosan haladva váltogatni a különböző érzékeny pontokat! Egyes gyártók olyan wand masszírozókkal is jelentkeztek az elmúlt években, melyek hüvelyi vibrátorként is használhatók. A Satisfyer Woman Wand elkeskenyedő vége, valamint erős motorja lehetővé teszi a sokszínű felhasználást.

Talán nincs is még egy olyan szexuális játékszer, amit annyi módon használhatnának a párok, mint egy masszírozó wand. Akkor is jó szolgálatot tesz, amikor csak egy kis ellazulásra vágytok, de akkor is, ha egy szenvedélyes, vad együttlétet terveztek.

Stresszoldó lazítás a nap végén? Elő a masszírozóval, és indulhat az izmok ellazítása. Ha vízálló wand lapul a szekrényben, akár egy forró fürdővel is összeköthetitek a masszázst! Érzéki kényeztetés? Egy különleges masszázsolajjal kiegészítve a wand felejthetetlen élmény nyújt! (Csak vigyázzatok, mindig nézzétek meg, hogy az adott masszázsgél kompatibilis-e a szilikonból készült játékszeretekkel!)

Izgalmas előjáték? Tartsátok a rezgő wand fejét az intim zónákhoz, a kevésbé érzékenyektől haladva a legfontosabb területekig! Vedd kezedbe a készülék irányítását, és kényeztesd párodat úgy, ahogy jónak látod. De akár egy közös maszturbálással is új színt vihettek a szexuális életetekbe. Egy masszázs wand mindegyik esetben ideális választás lehet.