Anál vibrátor,  Vibrátor

Hátulról belém tolta az anál vibrátort

Mindig sóvárogva olvasgattam az erotikus történeteket. Különböző oldalakon futottam bele egy-egy szextörténetbe és mindig úgy gondoltam, hogy nekem kizárólag az ágy jutott, férjemmel, olykor-olykor vibrátorral vagy péniszgyűrűvel. A hétvégén utolértek vágyaim.

Most történt hétvégén. Nagyon meleg volt, igazi nyári kánikula. A hétvégén férjem dolgozott, sok munka volt a telkünkön, kaszálni kellett, fákat rendbe tenni, egy barátjával intézték is úgyhogy én most nem mentem. Otthon próbáltam minél elviselhetőbbé tenni a hőséget. Bekapcsoltam a ventilátort és csak heverésztem egész délelőtt. A nyugalomban maszturbálni is kedvem támadt, elővettem vibrátoromat is. Kellemes volt, hosszasan szórakoztam a vibrátorral, puncimat kényeztetve.

Gondolkoztam, hogy mit is kezdjek a nap további részében, a kánikulában a házimunkához nem volt sok hangulatom. Amit muszáj volt, azt muszáj volt, a többit inkább halogattam. Így döntöttem el, hogy a pincére is ráfér egy kis rendrakás. Lementem a hűvös pincébe és el is kezdtem szelektálni, rendbe rakni a dolgokat. Kis idő múlva hallottam, hogy a szomszéd is a pincében matat valamit. Átmentem a másik helyiségbe, hogy köszönjek neki. Elmondta, hogy a nyaralásra pakolnak, lejött körülnézni. Váltottunk néhány szót aztán visszamentem a mi részünkre. (emeletes sorházakról van szó) Nagyon régi holmikat találtam, el is kezdtem egy kupacba gyűjteni, amit majd -gondoltam- férjemmel elvitetek a szeméttelepre. A szomszéd úr is átjött, elköszönni. Ahogy belépett elbizonytalanodhatott távozási szándékában, ugyanis a kupac tetején meglátta a régi vibrátoromat. Láttam, hogy zavarba jött kicsit, de néhány pillanatnál ez nem tartott tovább. Gondolom, nem volt idegen neki ez a fajta szexkellék. A következő pillanatban eltűnt, de már jött is vissza. Elemekkel a kezében…

Megkérdezni sem volt időm mit akar a vibrátorral. Jómagam voltam már ledöbbenve. Beletette az elemeket és már rezgett is. Furcsálló tekintetem észrevehette a szomszéd úr, de nem kérdezett semmit, odalépett hozzám, megfordított és hátamat nyomva, elérte, hogy behajoljak neki, a vibrátor abban a pillanatban már bennem rezgett. Annyit mondott, hogy ennek nem a pincében lenne a helye. Farkát arcomba nyomta. Az agyam már nem működött, izgatott nagyon a helyzet, a vibrátor és a szopás. Belegondoltam mi történik, ez még nagyobb hatással volt rám. Visszament hátam mögé, fenekemet markolászta egyik kezével, a másik meg nyomta belém a vibrátort. Kérdezte, hogy seggbe is csináljuk e. Mondtam, hogy nem, azt nem. Visszakérdeztem, hogy mégis mit akar még, válasz nem volt.

A vibrátort kihúzta puncimból és határozottan fenekembe tolta. A vibrátor formája és a megelőző síkosítás miatt ez könnyen ment, de az meglepett, hogy milyen jó érzés volt. Egy darabig kényeztetett vibrátorral, aztán a farkát nyomta seggembe. Ez sem fájt, feszítő érzés volt, gyorsan kellemesebb érzéssé vált mint amikor a vibrátorral dolgozta hátsómat. Eszembe jutott még, hogy vajon meddig fogja bírni, mi van ha a felesége utána jön… aztán már nem tudtam gondolkozni semmin se, egyre ütemesebben dugta a seggem. Nagyon jó volt! Nagyon sok idő nem kellett neki, szűk fenekem, a helyzet rá is izgató hatással lehetett. Megtöltötte fenekemet ondójával, de folytatta az ütemes mozgást, közben a vibrátorral izgatta csiklómat. Tudtam, hogy nem akar engem csak úgy itt hagyni, úgyhogy hagytam magam, hogy ismét elhomályosíthassák agyamat az élvezetek. Nagyon-nagyon jól csinálta! Hatalmas orgazmusom volt. Remegett minden izmom, kívül és belül egyaránt. Ezt érezhette ő is, mert szerintem még egyet sikerült seggembe élveznie. Hogy ez is szűk popómnak volt e köszönhető… gondolom, hogy igen.

Kihúzta farkát, megmosta a pincei csapnál és udvariasan elköszönt.

Remélem, hogy lesz még részem anális szexben, mert fantasztikus érzés volt, még mindig felizgat ha arra gondolok, hogy a szomszéd férfi ilyen lazán vibrátort nyomott belém és felcsinálta a seggemet.

Az anális vibrátort végül megtartottam, ott hagytam a pincében, gondolva arra, hátha lesz még anális, vibrátoros erotikus kalandom.