- Hírek cikkek infók,  Férfi maszturbátorok

Maszturbátorok, férfi kényeztetők önkielégítésre és szex közbeni használatra

Mi a maszturbátor? A maszturbátorok egy erotikus játékok férfiaknak, amelyet terveztek az orgazmus elérésére. Ez a valódi hüvelynek, végbélnyílásnak vagy szájnak tökéletes másolatát képezi nemcsak kívül, hanem belülről is! Tartalmazhatja a nő testének más részeit is, például a fenéket, a mellet vagy a torzót. A maszturbátorok belsejében különféle stimulációs hullámok és dudorok vannak, amelyek intenzívebb stimulációt és maximális élvezetet biztosítanak. Bőrszerű anyagból készülnek, ami még inkább a valósághű szex érzetét adja. Néhány masturbátorok átlátszó anyagból készülnek, azt lehetővé teszi minden részlet megfigyelését a maszturbálás alatt.
A maszturbátort egyéni élvezetekhez is felhasználhatod. A maszturbátor érzése nagyon hasonló a valódi hüvelyi, anális vagy orális szexhez. A kézzel nehézen elérsz ilyen stimulációt. Felhasználhatód párban is. Hasznosak a szexuális erő edzésre, a kitartásodnál es a túl gyors magömlésnél. A maszturbátort egyedül vagy partnerrel használhatod.
Előszőr próbáld ki egyedül, még akkor is ha partnerrel akarod használni. Használj vízbázisú síkositót, nem szilikonbázisút. A síkositót alkalmazd a péniszedre és a maszturbátor belsejére. Amikor a maszturbátor csúszó lesz, teszteld ki. Ha kezdő vagy, indulj lassabban amíg megszokod. Érdekes lehet a legmegfelelőbb maszturbátort megtalálni, különféle típusok és formák kaphatók.

A maszturbátorok mire jók
Néha a férfiaknak egyszerűen szükségük van magányra, a stressz és a feszültség enyhítésre. Néha csak vágyunk a kielégítésre, annak ellenére, hogy a barátnőnk távol van. Valójában nagyon sok férfi maszturbál. Szeretné az otthoni örömöket élvezni? Például, ha a partner nem akar anális szexet, akkor anális maszturbátort használhat szex közben. Igen, egy maszturbátor sokat tesz lehetővé. Ha további érdeklődésed van, olvasd tovább.

Hüvely alakú maszturbátorok
Hüvely alakú maszturbátornak zseblámpa alakja lehet is Flashlight. Az ilyen maszturbátornak kemény külső része van, amely használat közben jobb tapadást és agilitást biztosít. Vaginális alakú maszturbátor kemény külső rész nélkül is kapható. Egy ilyen maszturbátorral irányíthatod a kezeddel a szorosságot és következésképpen az intenzitását.

Fenék alakú maszturbátorok
Fenék alakú masturbátor végbélnyilást másolhatja, vagy az egész fenékre hasonlít. Azok számára készült, akik élvezik az anális nyílás behatolását.
Ezzel a erotikus játékkal diverzifikálhatod a szexuális életedet ha anális szex rajongója vagy, a partnered pedig nem.

Száj alakú maszturbátorok
Száj alakú maszturbátor kielégíti az orális szex igényedet. Száj alakja van lezárt háttal, ami növeli a szopás érzését, és lehetővé teszi a legintenzívebb orális szexet.

Pornószínésznő alakú maszturbátorok
Ezeket a maszturbátorokat az igazi pornó színésznők vaginájának, végbélnyílásának és szájának pontos modellje szerint tervezték. Velük ellenőrizheted, milyen lenne a szex kedvenc pornó színésznővel.

Automatikus elektromos maszturbátorok
Az automatikus elektromos maszturbátorok előnye, hogy csak telepíteni kell őket, és mar élvezheted a hands-free stimulációt. A választásra hat az anyag minősége és az elethű élmény. A formúla egyszerű. A magasabb árkategóriás maszturbátoroknak olyan tulajdonságai vannak, amelyek növelik az élvezetet.

Maszturbátor tisztítása
A maszturbátort tisztísd minden használata után. Tisztítás közben öntsél bele meleg vizet, és utána alaposan öblítsd le. Használj játék-tisztítót is. Ha a maszturbátornak elektronikus alkatrészei vannak, vigyázz arra, hogy ne merítsd a vízbe. A tisztításkor ne használj agresszív szappant és ne dörzsöld a maszturbátort. Mosás után szárítsd meg. Előfordulhat, hogy bizonyos helyeken ragacsos marad. Ez teljesen normális. A ragacsosság elkerüléshőz, szórd meg maszturbáló porral. A por megőrizi a maszturbátor puhaságát.