- Hírek cikkek infók,  Önkielégítés,  Szex,  Vibrátor

Kettős gyönyör csikló és G-pont orgazmus a Womanizer kéjmester

Nincs is jobb, mint egy eget rengető orgazmus, amikor az ember lánya csak fekszik az ágy szélén meztelenül, kéjesen pihegve. Olyankor minden olyan szépnek tűnik, az ember hirtelen elfelejti minden problémáját.

Miért ne ötvözhetnéd a kétféle orgazmust és lenne részed dupla élvezetben? Szeresd magad vibrátorral, és garantáltan akkorát fogsz élvezni, hogy az ég is beleszakad.

Ha szorgalmasan gyakorlod az élvezés művészetét, akkor valószínűleg többször is volt már részed különféle orgazmusokban. Nem csak azért érdemes huncutkodni magaddal, mert így megtanulod mi az, amit élvezel, hanem a párodnak is könnyebben tudod megmutatni mit csináljon, hogy az jó legyen neked. Ha egyedül vagy sem kell felcsapni apácának, hisz ekkor tökéletes alkalom nyílik rá, hogy még inkább összhangba kerülj a saját testeddel. Ez alatt abszolút nem azt értjük, hogy betegebbnél betegebb dolgokat dugj oda, ahol nem lenne a helyük.

A szex piacon számos igényes szexjátékszert találhatsz, amik segítségével még izgalmasabbá teheted a gyönyört és az ahhoz vezető időt. A Womanizer DUO nem hiába örvend hatalmas népszerűségnek. Ugyanis a gyönyörpontok egyszerre való izgatása csúcsorgazmushoz vezet, ami nem csak a kiválasztottak privilégiuma, hanem akár te is átélheted. Az ujjaid segítségével sem lehetetlen kivitelezni, de igencsak kényelmetlen pózba kell kényszerülnöd és így kevésbé tudsz ellazulni. A Womanizer DUO ebben segít, hisz kevésbé kell összegörnyedned, valamint attól sem kell tartanod, hogy közben elfárad a kezed.

A Womanizer Duo hüvelyi vibrátor része kellemesen bizsergeti a G-pontot, míg a kisebb kar végén lévő szívókorong apró, szívó impulzusokkal izgatja a csiklód. Mivel mindenkinek más és más erősségű stimulálásra van szüksége az orgazmushoz, a Womanizer Duo csiklóizgató és G-pont stimuláló része külön-külön szabályozható.
A vágy bármikor rájöhet az ember lányára, így, ha épp a habok közé merülsz és a vízben szeretnél átélni pár kéjes pillanatot, a Womanizer DUO ebben az esetben is hű és érzéki társad lesz, ugyanis vízbe is meríthető. Ha közben rád talál a szerelem és már nem egyedül bújsz az ágyba, akkor sem kell a Womanizer DUO-t a szekrény mélyére száműznöd, ugyanis igazán izgató lesz, amikor a dupla orgazmust a párod segítségével élheted át.

Maszturbátorként és intim együttlétek kiegészítőjeként egyaránt használható.