Vibrátor,  Zselés, szilikonos vibrátorok

Nemi élményszerzés szilikon vibrátorral

A férfiaktól eltérően a nők számára nem olyan egyértelmű az orgazmus átélése. A legtöbb esetben a gyengébbik nem képviselői azzal a gondolattal vágnak neki a szexuális kalandoknak, hogy vagy összejön számukra a kielégülés vagy nem.

A kutatások rávilágítottak arra, hogy sok nő neveltetéséből vagy egyéb okból kifolyólag nem él a rendszeres maszturbáció lehetőségével, esetleg soha nem is próbálkozott meg vele. Ők általában nehezen vagy szinte egyáltalán nem képesek arra, hogy elélvezzenek szex közben. Éppen ezért fontos, hogy időt és energiát szánj a tested felfedezésére. Jó alternatíva, ha először csak az ujjaiddal kényezteted magad, de később áttérhetsz a szexuális játékszerekre is.

A szilikon vibrátor remek választás, ha előnyben részesíted a természetes anyagokat. Amellett, hogy rendkívül élethű mása a valódi hímvesszőnek, puha és rugalmas tapintással rendelkezik. A professzionális kialakításnak köszönhetően páratlan módon vezeti a hőt és a rezgéseket is. A szilikon vibrátor előnyeit még hosszasan lehet sorolni. Mivel teljesen vízhatlan, így semmilyen nedvességet nem szív be és nem bocsát ki magából.

Ez lehetővé teszi, hogy nehézségek nélkül lehessen tisztítani. A szilikon vibrátor használata során nem jelent problémát az sem, ha az érzékeny bőrűek táborát erősíted. Ez a maximálisan bőrbarát anyag összetételnek köszönhető. Mindezek mellett a nagyfokú rugalmassága sem elhanyagolható tényező, amikor a megfelelő vibrátor kiválasztásáról van szó. Minden irányban könnyen hajlik, így a hagyományostól eltérő pózokban is gond nélkül felhelyezhető a hüvelybe.

Minden helyzetben kellemes érzést nyújt és a használat során sem válik kényelmetlenné. A szilikon vibrátor beszerzése akkor is jó döntés, ha a párodat is bevonod az örömszerzésbe. A férfiak imádják a maszturbáló nők látványát és már a vizuális inger gondolata is felkorbácsolja bennük a szexuális vágyat. Ha megengeded neki, hogy a játékszerrel ő okozzon neked örömet, akkor még nagyobb izgalommal töltheted fel. Az élmény fokozása érdekében érdemes szexi fehérneműt vagy egy egész alakos cicaruhát viselned.