Nonfiguratív vibrátorok,  Vibrátor

Így vettem meg a vibrátorom

Régóta vonzott a dolog, hogy vibrátorral kényeztessem magam. Van pasim, de mégis izgalmas volt a gondolat. Nézegettem is webshopokat, többször is, de sosem rendeltem meg. Mindig annyira felizgultam nézegetés közben, hogy maszturbálás lett a vége, de rendelés már nem. Szexshopba pedig nem mennék be, a mai napig sem.
Szóval! Egyik ilyen alkalommal, amikor vibrátorokat nézegettem, lebuktam. Megérkezett Ádám. Látta a monitoron, hogy mit néztem, én meg minden magyarázkodás nélkül annyit mondtam, hogy ja nézegettem csak. Nem is volt téma. Egyik vasárnap délután azt mondta, ma maradjunk itthon. Kellemes délután volt, szexelni kezdtünk. Figyelmes volt, mint máskor is. Egyik pillanatban váratlanul abbahagyta az előjátékot és egy dobozt nyomott a kezembe, hogy nézegettem valamiért, mit is szeretnék egy vibrátorral. Éreztem egy kis gúnyt, de a kíváncsiságát is, kibontottam. Nagyon izgalmas volt.
Egy SMile vibrátort vett! Izgatott voltam, hogy most mit is mondjak, erre hirtelen kivette a kezemből és a vibrátorral kényeztetett tovább. Játszott velem, nem hagyta, hogy az orgazmusig jussak. Ezután kezdtünk szexelni, közben a csiklómat még izgatta vele. Ádám is érezhette, hogy nekem ez nagyon jó, mert hatalmasat élveztünk mind a ketten.
A SMILE nonfiguratív vibri feldobta együttléteinket, most én keresek újra szexeszközt.