- Hírek cikkek infók,  Szex,  Szexkütyü

Ha már BDSM, akkor legyenek extrém kellékek is

A BDSM olyan szexuális viselkedésformák gyűjtőneve, ahol szexuális élvezet keltését célzó szerepjátékban szélsőségesen elválik az irányító és alárendelt szerep. Két szereplője, az aktív, utasításokat adó úr (dom) vagy úrnő (domina) és a passzív, szenvedő szolga (sub). Switchnek nevezzük azt, akit a dom/domina és sub szerep is kielégít, tehát néha alárendelt, néha irányító félt testesít meg.

Az élvezetet vagy nemi élvezetet itt a fájdalom adása és elviselése, a kiszolgáltatottság érzete és más hasonló érzelmek irányítják, generálják, melyekben csak részben, vagy egyáltalán nem kap szerepet a nemi aktus. A BDSM együttléteket a résztvevők gyakran „szeánsz”-ként nevezik meg, aminek szerves része szokott lenni a fetisizmus és a különböző szerepjátékok alkalmazása is.

Ilyenkor nem mindig van jelen a fájdalom okozása, hanem a szituáció, a kommunikáció (jellemzően a sub becsmérlése), illetve bizonyos anyagok (tipikusan latex, bőr, gumi), azokból készült ruhák, bizonyos tárgyak (pl. alsónemű, cipő, csizma, szexuális segédeszköz), esetleg testrészek puszta érintése, simogatása váltja ki a nemi izgalmat. Mivel a BDSM, szemben a nemi aktussal alapesetben nem a testi kapcsolat révén okoz kielégülést, nagyon egyéniek azok a vágyak és ábrándok, amiket BDSM kedvelők a BDSM révén kívánnak kielégíteni, így például lehet egy szeánsz teljesen BDSM jellegű, kizárva minden testi kapcsolatot, de lehet olyan is, ahol a szeánszba több-kevesebb testi kontaktus is belefér, esetleg közösülésre is sor kerül, bár az ilyesfajta együttléteket már nem feltétlenül sorolják a BDSM tárgykörébe. Mindez a részt vevő felek érdeklődésén, nyíltságán és megállapodásán múlik.

BDSM kellékek az extrém szex kedvelőinek

Az elmúlt években több olyan film és könyv is napvilágot látott, melyek a BDSM világát igyekeznek bemutatni a nagyközönségnek. A területet sokan nem ismerik, és extrémitása miatt a legtöbbek számára nem is túlzottan kedvelt. Akik viszont az alá-fölérendeltség szexuális megélése iránt érdeklődnek, azok legtöbbször igazi rajongónak számítanak. A BDSM kellékek széles választékban elérhetőek napjainkban, így mindenki megtalálhatja közöttük azokat a típusokat, amelyek jellegüknél fogva leginkább elnyerik tetszését. A bilincsek és a különféle kötözési módszerek gyakran csak a felnőtt filmekből lehetnek ismerősek számunkra, pedig érdemes ezeket akár a hálószobában is kipróbálni.

Mielőtt azonnal a legdurvább dolgokra gondolnál, inkább szerezz be kezdésnek egy kisméretű paskolót vagy egy szőrmés bilincset. Amint már nem idegen számodra ez a világ, az izgató megjelenéssel bíró korbácsok, vagy a partner számára is rendkívül felkorbácsoló szájpeckek is következhetnek. Lepd meg partnered egy BDSM szettel, amiben nyakörvek, szemkötők, korbácsok és paskolók egyaránt megtalálhatóak. Kergesd az őrületbe kedvesed a hasonló eszközökkel, és kombináld azokat vibrátorok használatával. Biztos lehetsz abban, hogy a szenvedély előbb vagy utóbb látványosan is magával ragadja majd. Profik számára az orvosi és elektro kényeztetők ajánlottak, melyekkel az erotika új szintjei is felfedezhetőek.

A BDSM iránt érdeklődők és azt valamilyen szinten űzők manapság legfőképp az internetes szexpartnerkeresőkben tudnak megfelelő partner után keresni, de már létezik kimondottan BDSM tematikájú társkereső is. Ezen kívül olyan szórakozóhelyek is létesültek már, amelyek külsőségeiben, műfajában a BDSM és a fetisizmus stílusában működnek. A pornográfia műfajában szintén nagyon sok BDSM tematikájú alkotás készül, de művészi ábrázolásokban sem ritka a BDSM témája.

A BDSM a prostitúció területén is jelen van, sok domina anyagi ellenszolgáltatás fejében kínálja szolgáltatásait az erre érdeklődők számára. Itt is nagy a szórás a BDSM-et professzionális, testi kontaktust teljesen kizáró módon űző hölgyek, a lazább, enyhe BDSM játékokra – akár aktusra – is nyitott szolgáltatók és a hagyományos, de enyhén extrém kívánságokra is nyitott prostituáltak között. A BDSM a médiában is egyre gyakrabban szerepet kapó szubkultúra a szexualitás területén. Az amerikai és nyugat-európai társadalmaknak már igen régóta részét képezik a jelenséget bemutató, vagy azt érintő különböző művészeti alkotások. Ugyanez mondható el a távol-keleti régióról, ahol a japán kultúrának szerves részét képezik a különböző megkötözések (kinbaku vagy sibari), szerepjátékok, illetve a különböző, a BDSM világát érintő animációk és képregények (anime, manga). Magyarországon jelenleg még elsődlegesen deviáns parafíliaként tekintenek a jelenségre, melynek kialakulásában több örökölt tényező és környezeti behatás is szerepet játszhat.

Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek.
- Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően.
- Női vágyfokozók krémek és táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segítenek.


Kiadó hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.