- Hírek cikkek infók,  Szex

Hogyan kell mélytorokkal szopni?

Hogyan lehet a mélytorkot csinálni? Nincs a világon olyan férfi, aki ne szeretné, ha puha női kéz és száj simogatja a péniszét. Továbbá nincs egyetlen fiatalember, aki ne álmodna arról, hogy a lány a lehető legmélyebbre veszi a méltóságát. Valakinek szerencséje van, és a partner nem tagadja meg tőle ezt a fajta szopást, valakinek a barátnője vagy akár a felesége még nem elégítette ki ezt a fantáziáját.

Ha a nők második csoportjába tartozik, és mély torkát szégyenletesnek, kellemetlennek és szükségtelennek tartja, akkor nagyot téved. Olvassa el a cikket a végéig, és próbálja meg alkalmazni az alábbiakban ismertetett technikákat a szexuális életében. Hiszen, mint tudod, egy férfi, akinek erotikus álmai nem valósulnak meg egy kapcsolat keretein belül, könnyen megvalósíthatja azokat a párodon kívül. Ennek elkerülése érdekében ne felejtse el meglepni választottját új trükkökkel.

Nézzük a mélytorok technikát két oldalról. Ha egy nő számára csak az a kérdés, hogyan kell a lehető legmélyebben behelyezni a péniszét a torkába, miközben nem tapasztalja meg a gag reflexet, akkor egy férfi számára minden sokkal komolyabb.

Először is, egyetlen szopás mély torok nélkül sem ad annyi élénk érzést a pénisz tulajdonosának. Másodszor, minden férfi számára a mély torok egy nő dominanciájának és hódításának szimbóluma. Ez a technika nemcsak szexuális elégedettséget ad az embernek, hanem erkölcsi is. Hízeleg büszkeségének, és felébreszti a zsákmányát legyőző hím ösztöneit. Most már érti, milyen fontos a mély torok szopása egy férfi számára.

Hogyan lehet megtanulni a mély torok szopását

Először is el kell vetnie a kételyeket és deepthroat félelmeket, sikerülni fog. Ha aggódik az oxigénhiány miatt, akkor ne aggódjon, még senki nem fulladt meg ettől a szopástól. A légcső nyitva marad, és az orrán keresztül lélegezhet, mert a pénisz anélkül lép be a nyelőcsőbe, hogy elzárja a légutakat.
Ezenkívül ne aggódjon azon a tényen, hogy a mély torok során a szeme könnyezni kezd, és a nyál bőségesen folyik. A férfiak szeretik a nőket sok gyümölcslével. A tudatalattiban ezt úgy érzik, mint a partner legmagasabb izgalmi pontját.
Félsz, hogy nem illik? Valóban van ilyen valószínűség, de a statisztikák szerint egy európai férfi átlagos mérete 14-16 cm, minden nő képes megbirkózni ezzel.

Menjünk le gyakorolni. Hogyan kell csinálni mély torok szopást.
Ha erős gag reflexe van, akkor azt tanácsoljuk, hogy kezdje el a dildo edzését. Aztán idővel a gag reflex eltompul, és könnyen teljesen lenyelheti a péniszét. Amikor egy dildón gyakorol, a fejét mélyen a torkába dugja, mondja ki az „A-a-a” hangot.
Fontos, hogy végezzen más gyakorlatokat a torok kinyitásához – szívja be a levegőt a tüdejébe, és anélkül, hogy kinyitná a száját, kezdjen el zümmögni, ugyanakkor nyomja le a nyelv gyökerét, hogy ne akadályozza a hang áthaladása.
Eltávolítjuk a gag reflexet. A legegyszerűbb gyakorlat a nyelvkefe használata. A fogmosás során minden alkalommal menjen át ezen a kefén, közelebb a nyelv gyökeréhez. Idővel észre fogja venni, hogy a kellemetlen érzés csökken.
Behatolási szög. Fontos, hogy találjon egy megfelelő szöget az Ön számára, amelyen a pénisz behatol. Könnyen bele kell csúsznia a torkába, anélkül, hogy bármin is megpihenne.

Ha készen áll egy valódi fallosszal való gyakorlásra
– Kezdje azzal, hogy orális kenőanyagot vásárol. Ízével és kellemes aromájával elvonja a figyelmét a gag reflexről és más félelmeiről.
– Vásároljon óvszert is, mert a szexuális úton terjedő betegségek könnyen átvihetők egy fújás során. Vékonyságuk miatt az ultravékony óvszerek nem tompítják a partner érzéseit, de garantálják a biztonságot a fertőzések ellen.
– Ne feledje, hogy a szexben a férfiaknak is szükségük van egy kis előjátékra. Ne menjen egyenesen a mély torkához, először tegye érdekessé a férfit, más technikákkal hozza a teljes izgalom állapotába, majd folytassa a mély súrlódásokat. Hangoljon 10-15 teljes behatolásra, és térjen vissza az orális szex egyéb lehetőségeihez.
– A kezdő trükk az, hogy ezt a technikát úgy kell elvégezni, hogy nem marad túl sokáig a pénisz tövének legalacsonyabb pontján. Tanuljon meg gyorsan és magabiztosan leengedni a fejét, és gyorsan visszatérni a tetejére. Ismételje meg többször, és a gag reflexnek nem lesz ideje dolgozni.

A mély torok orálszex végrehajtása során a lehető leglazábbnak kell lennie, mert minden kellemetlen érzés a feszességből és a feszültségből származik. Néhány technika azoknak, akik egy kicsit előrehaladtak.

1 “Spirál”. Úgy tűnik, spirálban tekered fel a fejtől a pubisig, és fel is emelkedsz.

2 „Stimuláló torok”. Engedje le, amíg a fej be nem kerül a torkába, de ne menjen le egészen a tövéig. Ezt követően kezdje el a rövid súrlódásokat. Ez stimulálja a fejet a keskeny torok által, és elképesztő érzést kelt.

3 „Igen, igen és még egyszer igen” A pénisz feje a kemény szájpadlásnak támaszkodik. Kezdj bólogatni, mintha igent mondanál. A fej mélyebbre csúszik, eléri a torkát. Ezután visszatér a kiindulási helyzetbe

4 „Lenyelés szimulálása” Nyomja a fejét mélyen a torkába, és kezdje el szimulálni a nyál lenyelését. A technika azoknak való, akik már fejlettek, mivel erős gag reflex vált ki.

Egy fontos okból kell tudnia mély torkot csinálni – minél több különböző technikát használhat a szexben, annál jobban elégedett lesz veled a férfi, annál bizakodóbb lesz. Végül is nem kell szégyellnie vágyait. A Szexpláza orálszex oldalain mindent megtalál, ami hasznos infó lehet egy ilyen szopáshoz.

A legtöbb nő tudja, hogyan kell tisztességes szopást szerezni, de ha előbbre akar lépni az orális szexben, érdemes megpróbálni a mély torokot. Ha megtanulod csinálni, a partnered eksztatikus lesz.
Időbe telik, amíg elsajátítja a “mély torok” készségét. Sok nő legnagyobb problémája a fulladástól és a hányástól való félelem. De a következő tippek segítségével a folyamat sokkal könnyebb és könnyebb lesz. Tippek amelyek segítenek, hogy tövig be tudja kapni a hímtagot:

Tedd ezt, ha nagyon akarod
Ha nem érzi jól magát, amikor mély torkot akar venni, akkor ne erőltesse magát. Ha nem tetszik, akkor nincs értelme próbálkozni. Ha szeretné kipróbálni ezt, de fél, gyakoroljon egyedül egy vibrátorral.

Hányási reflex
A gag reflex általában akkor aktiválódik, ha valami megérinti a mandulát, a szájpadot vagy a torkot. A mély torok legnagyobb problémája a gag reflex. Nagyon sok nő fél a fulladástól és hányástól partnere péniszén – ez a félelem normális. Csak meg kell tanulnia, hogyan kell szabályozni a reflexet.
Csökkentenie kell a torok alsó részének és a nyelvgyökér érzékenységét, egyszerűen hozzá kell igazítania őket az érintés érzéséhez. Foghatja az ujját, a vibrátorát vagy a fogkeféjét, és lassan mozgathatja a torkán. Ha úgy érzi, hogy a gag reflex aktiválódik, nyomja el, és tartsa néhány másodpercig a tárgyat.

Kényelem
Amikor elkezdi, gondoskodnia kell arról, hogy a lehető legkényelmesebb legyen. Ezért a legjobb, ha partnere nem érinti a fejét, és feladja a haj megragadásának gondolatát. Az irányításnak teljesen a kezében kell lennie.

Póz
Néhány pózban a szopást sokkal kényelmesebb megtenni, mint másokban. Ez általában személyes preferenciákon alapul, azonban van néhány népszerű mély torokpozíció, amelyet tudnia kell.
A legfontosabb az, hogy olyan pozíciót fogadjunk el, amely összehangolja a száját és a nyakát, és kisebb nyomást gyakorol a torok oldalára. Például a póz a hátadon fekszik, fejed lelóg az ágyról. A partnernek le kell térdelnie, és óvatosan be kell illesztenie a péniszt a partner szájába.

Ne felejtsen lélegezni
Valószínűleg azt hiszi, hogy ez egy könnyű játék, de nehezebb, mint amilyennek hangzik. Ha pénisz van a torkában, a légzés nehéz lesz. Csak az orron keresztül kell lélegezni. Ha nehezen lélegzik az orrán, 10 másodpercenként távolítsa el a péniszét, és vegyen mély lélegzetet. Szünet közben is használhatja a kezét.

Dildo
Természetesen gyakorolhat valódi péniszen ha a tulajdonos nem tiltakozik. Ha azonban ideges, akkor jobb, ha uborkán vagy dildó műpénisszel gyakorol. Bárhol hazudsz. Nem kell a partner kényelmére és érzéseire gondolnia

Ha nem gyakorol, a készség elmúlik
Nem az izommemória könnyen aktiválható 10 év után. Ha nem akarja elveszíteni ezt a készségét, állandóan “mély torokba” kell esnie.

További technikák
Ha egyszer mester a mély torok technikájával más módszerek is hozzáadhatók. Nyalhatja a herezacskóját, játszhat nyelvével a törzs mentén, kezével megsimogathatja a fenekét, vagy az ujját a végbélnyílásába dughatja. De ne rohanjon ehhez, a legfontosabb az, hogy megtanulja, hogyan szabadon előre tolni a péniszét a torkába.

Befejezés
Sok nő kíváncsi arra, melyik a jobb: lenyelni vagy kiköpni. A Deep Throat a legkényelmesebb megoldást kínálja. Ha a partner ejakulál a torokban, akkor a sperma íze nem is lesz érezhető, és nem kell semmit tennie.

Nedvesedik
Ez elkerülhetetlen. Amíg a pénisz a torkában van, azt tapasztalja, hogy sok nyálat termel. De nem kell aggódnia emiatt. Ez valójában teljesen normális. Segít kenni a torkát és a száját, lehetővé téve a farka könnyű csúszását.

Deepthroat techika tudnivalók

A különböző mély torok technikák elsajátítása minden bizonnyal segít a mély torok szexuális szeretete felé vezető úton. Az utasítások segítségével pedig hihetetlenül erotikus vizuális képet és fokozott örömérzetet hozhat létre partnerei bőröndje alján.
De ha valaha is csak olyan képeket láttál, amelyeken a nő torka tágul és összehúzódik, amikor a pénisz ki -be kilóg. Akkor természetes, hogy azt gondolom, hogy mi az, ami igazán fontos számomra az erős torokalkotáson és a sperma ízének elkerülése mellett?

Bár ez biztosan nem minden nőre vonatkozik, de ha szereti az irányítást, érzi a kalandot, és máris élvezi a gondolkodást a megfelelő technikákkal, akkor lehet, hogy csak jól szórakozik.

A mély torokból kiindulva a szerelem ijesztő feladatnak tűnhet, de ha meg akarod tanulni a mély torkot, először el kell ismerned, hogy ez egy szakaszosan gyakorolt ​​folyamat. Nem fogja elérni a kívánt eredményt, ha becsukja a szemét, és a legjobbat reméli, ő pedig túl türelmetlen lesz, és elűzi a fulladást a másik végén. Senki nem akar mély torok fulladást, ezért szánjon időt a helyes mély torok technikák elsajátítására, hogy könnyebb legyen.

Pozicionálás – A helyes pozicionálás az egyik legfontosabb technika, különösen indításkor. A legjobb módja a tanulásnak, ha ő a hátán fekszik, és te melletted állsz, diktálva, hogy mikor és milyen messzire tudsz kényelmesen gyalogolni. Csak akkor, ha teljesen hozzászokott a mély torok érzéséhez, és képes irányítani testének természetes reflexeit, fontolja meg egy engedelmesebb testhelyzet kipróbálását, például hanyatt fekve, fejét a fejtámlára támasztva. (irrumatio)

Kenés – Biztosan nem lesz mély torokszeretet, ha teljesen kiszáradt a szája és a torka. Ezért nagyon fontos a megfelelő mély torok technikák elsajátítása annak biztosítása érdekében, hogy a szája jól kenhető legyen, segítve a péniszét a torka felé csúszásban. A rendszeres szopás egy idő után szájszárazsághoz vezethet, de ha a péniszét a lehető legközelebb nyomja a szájához, és néhány másodpercig ott tartja, akkor a torok hátsó része vastag nyállal kezd kenni. Folytassa ezt többször is. Szívja, majd tartsa, lélegezze be, majd szívja és tartsa újra. Ezt mély torokszívásnak hívják, és kitartással fokozatosan a szája nagyon csúszós lesz, és elősegíti a mély torok környezését.

Szélesre tárt – Magától értetődik, hogy bármilyen szexi mély torok elvégzéséhez szélesre kell nyitnia a száját, de van még egy trükkös mélytorkos technika is. Lehet, hogy észrevette, hogy a fellatio során a torok hátsó része megakadályozza a pénisze további mozgását. Ennek kezelésére a sikeres mély torok trükkje, hogy elég szélesre kell nyitni a száját (mint egy ásítás), és eléggé hátra kell dönteni a fejét, hogy a pénisz lecsússzon a torkán. Ezt könnyebb mondani, mint megtenni, és némi gyakorlást igényel. Alapvetően meg kell próbálnia egy hosszú, egyenes vonalat létrehozni a száj és a torok között. Ha a fejét hátrahajtva nem kapja meg ezt az egyenes vonalat, a farka beakad a szájába, és nem tud mozogni a torkán.

Felkészülés az öklendezés reflexre – Miután megdöntötte a fejét, készen kell állnia arra, hogy a szájába tegye. Amikor belép, jó technika a nyelv hátsó részének lelapítása, hogy segítsen a torok izmai kinyílni.

Ezen a ponton fel kell készülnie a gag reflexre is. Sajnos ezt nem lehet elkerülni, ezért amikor ez megtörténik, próbáljon nyugodt maradni, szüneteltetni, és tartsa ott, amíg csak lehet. A hányás kényelmetlen, és eltarthat egy ideig, amíg megszokja, de ha ezt a lépést annyiszor megismételheti, végül képes lesz elnyomni az érzést, és fokozatosan folytatni. Egy jó trükk, amely segíthet ebben, ha megpróbál kilégzést is végezni, miközben segít megállítani a gag reflexet.

Kitartás – Amikor elkötelezi magát a mély torok tanulása mellett, késznek kell lennie arra, hogy kitartó legyen. Tehát amikor eléri azt a pontot, amikor a pénisze a torkának elejét érinti, akkor általában egy kis ellenállást fog érezni. Ebben az esetben el kell simítania a nyelvet, hogy kinyissa a torok hátsó részét, és újra lapos, egyenes vonalat hozzon létre. Egy kis bökés a párjától egy másik mély torok technika, amely segíthet, ha tudja, hogy ez meg fog történni. Megpróbálhatja tovább húzni a farkát, nyelvét karként használva, húzza be, és nyomja vissza. Egy kis kitartással képes lesz mélyebbre vinni a péniszét, egészen addig a pontig, ahol végigcsúsztathatja a nyelvén és le a mélyebb mélységekbe.

Ha idáig jutott, ne feledje, hogy nem kell túl sokáig a torkában tartani. A jó mély toroktechnikák kényelmes gyakorlást foglalnak magukban, beviszik, majd elengedik, és szükség esetén szünetet tartanak. A mély torok nem jelenti azt, hogy a pénisze a torkában marad.

Légzés – Senki nem akar mély torokfojtást, ezért mindig ne felejtse el lélegezni! Ez nyilvánvalónak tűnhet, de valójában nagyon könnyű eltévedni és összehúzódni, mivel nagy mennyiségű idegen anyag kerül a torkába. Fontos, hogy lassan lazítson, és megtanulja fenntartani a normális légzési szintet.

Gyakorlat – E módszerek javítása gyakorlatot és kitartást igényel. Lassan és a saját tempójában menjen végig a szakaszokon, hogy segítsen előrelépni oda, ahol kényelmesen és magabiztosan léphet tovább a következő szakaszra. Gyakorlással a mozdulatok simábbak és gyorsabbak lesznek.

Összefoglalva: ha végigmegy az összes lépésen, akkor tudni fogja, hogy tervezi -e vagy reméli, hogy ejakulál a torkán. Néhány nő nem szereti a sperma ízét, és a mély torok megkerüli ezt. Azonban, ha egy férfi visszafogott helyzetben közvetlenül a torkában ejakulál, nehéz és nemkívánatos lehet egyes nők számára. Nem kell lenyelnie a mély torkát, ezért előre beszélje meg partnerei szándékait, hogy biztosítsa a jó kölcsönös boldog mély torkot!