- Hírek cikkek infók,  Mini vibrátorok és tojások,  Párvibrátor,  Szex,  Vibrátor,  Vibrátorok

Így használd a vibrátort férfiként, hogy fokozd a nő élvezetét

Ha a barátnőd azt mondja, próbáljátok ki egy vibrátorral, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy te nem vagy számára elég. Csak szeretné felfokozni az együttlétetek izgalmát. Az izgalom pedig mindig jó, úgyhogy ne ijedj meg tőle. Mutatunk néhány tippet, amit mindketten élvezni fogtok!
A vibrátor már nem tabu!

Férfiak, mondjátok csak, emlékeztek még azokra az időkre, mikor meghallottátok a vibrátor szót a haverjaitokkal és rögtön kínos kuncogásban törtetek ki? Azért valljuk be, felnőtt fejjel már (remélhetőleg) máshogy tekint az ember ezekre az eszközökre. A vibrátor nem valami kínos dolog, és pláne nem konkurencia, hanem egy plusz öröm forrása – ugye nem szeretnéd megfosztani párodat ettől?

Na jó, túltetted magad a vibrátor tabu mivoltán, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Hidd el, nem annyira bonyolult a dolog.

A választás nehézsége

Az első és legfontosabb az az, hogy jó, ha tudod, mit szeret a párod. Hogy mitől jön izgalomba, melyik testrészét szereti, ha izgatod. Ez megvan fejben? Akkor a tanácsunk az, hogy valamilyen olyan kelléket szerezz be először, amivel tudod, biztos sikert aratsz. Ha például a hölgy nagyon szereti a melle kényeztetését, akkor körülnézhetsz a vibrációs mellpumpák között. Igen, ez nem vibrátor, de előjátéknak csodás! Majd meglátod, mikor meglátod párodat a gyönyörtől izzani.

Azt is gondold át, partnered mennyire nyitott az új dolgok iránt. Ha úgy gondolod, még annyira nem bátor (vagy te sem vagy az), akkor kezdjétek egy egészen egyszerű változatú vibrátorral, ami pontosan az, amitől nem kell csodát várni, de egy kis plusz izgalmat fog adni az együttléteteknek.

Viszont, ha már bátrabban álltok hozzá a dologhoz mindketten, akkor miért ne csapnátok bele a lecsóba? Mit szólsz mondjuk, egy csiklóizgató okos vibrátorhoz, amit akár távolról is irányíthatsz – hogy a távolság se álljon kettőtök közé! Rengeteg izgalmas lehetőséget ad a távkapcsolatok számára, de ha együtt éltek, akkor is feldobhatjátok egymás munkanapját, vagy egy családi eseményt…;)
Megvan az eszköz: innen hogyan tovább?

Mindig az első a legnehezebb és a legkínosabb (ugyebár), de az első együttlétetek egy vibrátor használatával nem kell, hogy furcsa legyen. Ha nem szégyellitek, hogy kipróbáljátok, akkor már csak rá kell hangolódnotok az eszközre.

  • Párvibrátorok nagy választéka kapható, amik prémium kategóriás termékek. We-Vibe, Satisfyer, Lelo és rengeteg más párvibrátor. Nálunk megtalálja a megfelelőt. Gyors és diszkrét kiszállítás vagy személyes átvételi lehetőség Budapesten. Nagy raktárkészlet.

Ha még nem használtatok együtt semmit, akkor különösen fontos, hogy megteremtsd a romantikus/erotikus hangulatot, és meglegyen a kellő előjáték, különben furán jöhet ki, hogy rögtön csak előkapod a vibrátort. Hangolódjatok egymásra egy kis zenével, gyertyafénnyel, érzéki simogatással, és utána szépen lassan elkezdheted megmutatni párodnak, hogy van itt bizony valami meglepetés.

Ha félsz attól, hogy valahogy rosszul használod, kérdezz rá párodnál! Igen, mi is tudjuk, hogy kérdezni olyan furcsa meg a büszkeség is bejátszik. De mikor megmutatja, vagy elmondja, hogyan jó neki, és látod rajta, mennyire élvezi, az mégiscsak jobb szcenárió, mintha folytatnád tovább azt, ami igazából annyira nem is jó, ugye?

  • Most használtam először párvibrátort, meg úgy vibrátort egyáltalán, úgyhogy nem igazán tudtam, mire számítsak. Kinézetre egyből megtetszett: pici, rózsaszín, és baromi kellemes a tapintása. Először egyedül használtam, síkósítóval tettem fel, amivel annyira könnyen felhelyezhető, hogy még izgatni sem kellett magam előtte, olyan könnyen felcsusszant. Lehet, hogy az anyaga miatt, de kifejezetten kellemes érzés, mikor bennem van – írta olvasónk aki pároknak való vibrátorát tesztelte partnerével.

Merj nyugodtan kérdezni párodtól, semmi szégyellnivaló nincs benne! Csak együtt fedezhetitek fel igazán, hogy ki-mit szeret, és együtt juthattok el olyan élvezetekig, amikről eddig még csak nem is álmodtatok!

  • Szex közben más a helyzet, pláne, mivel aktus közben sem használtam még vibrátort, így eleinte el se tudtam képzelni, hogyan fogjuk kivitelezni, főleg, hogy az emberem elég jól meg van áldva odalent. Eleinte bénáztunk, mint két tinédzser az első alkalom előtt, még konkrétan az a kérdés is felmerült, hogy hogyan fog elférni bennem egyszerre egy vibrátor meg egy farok is.
    Hosszas előjáték és vibri használata után egy kis síkosítóval persze, aztán nem volt probléma, persze hozzá kellett szoknom ahhoz, hogy egyszerre két dolog is tevékenykedik bennem. A pasim, állítása szerint, nem is érezte a vibrátort.
    A pózoknál nem volt probléma, bár a misszionáriusnál annyira nem működött a dolog, kutyapózban viszont sokkal élvezetesebb volt az egész, mert a vibrátor pontosan eltalálta a megfelelő pontokat. A dobozon azt olvastam, hogy vízálló a kütyü, ezért még ott is érdemes lenne kipróbálni.

És mindez neked is jó lesz, hiszen egészen biztos lehetsz benne, hogy ezután ki fogja fejezni a háláját.
A különféle szexuális pózok, szexjátékok vagy saját testünk felfedezése örök téma. A Lavju net oldalunkon többet is megtudhatsz arról, hogyan szerezz örömet a párodnak.