- Hírek cikkek infók,  A szürke ötven árnyalata,  BDSM bondage és SM,  Bilincsek kötözők

A BDSM szex a leggyakoribb szexuális szerepjáték

A szadomazochizmus olyan szexuális eltérés, amelyben az orgazmus önmagát vagy partnerét ért lelki vagy fizikai szenvedésen keresztül érhető el. A BDSM egy pszichoszexuális kultúra, amelyben hatalmat cserélnek; inkább a szexuális játék egyik formája. Ez a szadomazochizmus mellékága, mert sok közös van bennük, bár vannak különbségek.

Az orvostudomány szempontjából a BDSM a szexuális tevékenység normája. Elég sokan fantáziálnak arról, hogy teljes (de ellenőrzött) hatalmat éreznek partnerük felett, vagy éppen ellenkezőleg, függő helyzetben vannak. Most a szexuális termékek piacán a BDSM attribútumok széles választéka áll rendelkezésre.

A leggyakrabban használt játékok: bőrmaszkok (nyitott vagy zárt), ostorok, szájbővítő gyűrűk, gegek, mellbimbók és szeméremajkak, ostorok és gallérok.

A BDSM szubkultúra több területre oszlik

– fegyelem és verés, ahol veremeket, ostorokat, lapátokat, korbácsokat használnak;
– kötés és rögzítés – itt a résztvevők kötszereket használnak kötéshez (egyszerű és golyós), bilincseket (szőrfonattal, bőrrel vagy szilikonnal), különféle rögzítőket, mind a lábakhoz, mind a nyakhoz, mind az egész testhez;
– erő és engedelmesség – ez a csoport inkább a szadomazochizmushoz hasonlít, ezért gyakran használnak sisakmaszkot, mellbimbót, gyakran pórázt a péniszen vagy a hámon.
A BDSM szex gyakorlat fő szabálya a partnerek közötti teljes bizalom, mivel ellenőrizetlen használat esetén sok speciális szexuális játék kárt okozhat.

Ha változtatni szeretné intim életét, vásároljon bőrruhát, maszkot, vegyen egy köteget a kezébe – garantáljuk, hogy partnere tetszeni fog ennek az átalakulásnak. Azokat a férfiakat, akik szeretnek uralkodni vagy engedelmeskedni, szintén nem hagyják figyelmen kívül, mert a szexbolt BDSM kellékei rendkívüli öröm eszközeivé válhatnak egyik vagy mindkettő számára.

Mielőtt új játékot vásárolna, beszéljen meg mindent a párjával. Nem szabad itt tartózkodásnak vagy félénkségnek lennie. Talán a partnere azt akarja, hogy kösse az ajtóhoz egy speciális zárral; és partnere felvesz egy bőrhevedert, behelyez egy farokkal ellátott fenékdugót, és ménévé válik.

Próbálja ki a különböző szerepeket, és határozza meg, melyikükben érzi magát a legharmonikusabbnak. A kemény játék is játék!

Ha állandóan ugyanazt az ételt használja, előbb -utóbb unatkozhat. Ugyanez történik az intim életben. Van azonban kiút. Az erotikus játékok segítenek változatosabbá tenni a szexuális életet. A szexi fehérnemű , szerepjáték jelmezek és kiegészítők segítségével leheletnyi friss levegőt lehelt az elhalványuló intim kapcsolatokba, fűszert adhat hozzá és felszabadíthatja testét.

A felnőtt játékok boltja, az intim shop a leggazdagabb választékot kínálja a szexuális kíséretből. Különböző szexi ruhák nőknek és férfiaknak, cipők , jelmezek szerepjátékokhoz , ékszerek és ajándéktárgyak felébreszthetik a legtitkosabb vágyakat és érzelmeket.

Erotikus fehérneműnek , harisnyának , szexi ruhának jelen kell lennie minden nő ruhatárában. A csábító kártevők minden drognál jobban izgatják a férfiakat. A dögös szexrajongók mindenféle BDSM játékok és fétisáruk segítségével változatossá tehetik intim kapcsolataikat. Mindig van készleten: ostorok, kötözők és bilincsek, maszkok, gegek, vinil és bőr fehérneműk. Az erotikus jelmezek széles választéka lehetővé teszi, hogy a hagyományos szexet izgalmas játékká alakítsa. Mindez pedig megvásárolható az INTIM CENTER szexshop üzletben és webáruházban. Itt és most mindenki találhat magának és társának kedvére valót.

Mit kell tudni a kezdőknek a BDSM szexről?

A FETISIZMUS ÉS A BDSM évek óta nem megy ki a divatból, főleg provokatív ruhák és különleges érzések homályos fantáziái formájában. Valójában a BDSM gyakorlatok fájdalmasak, undorítóak és megalázóak lehetnek, ami nem izgat mindenkit, és a szex egyáltalán nem szükséges. Ezért azoknak, akik bővíteni akarják szexuális látókörüket, ismerjék meg az alapfogalmakat, és maguk döntsék el, megéri-e. Még akkor is, ha úgy dönt, hogy nem éri meg, senki sem zavarja, hogy egy meglévő partnerrel játsszon egy kicsit, a dacos ruhák végre jó munkát végeznek, és a már kialakult szubkultúra kereteinek ismerete segít abban, hogy véletlenül ne lépje át a határt.

Először meg kell értenie, mi az a BDSM. Ez három rövidítés halmaza: DB – kötöttség és fegyelem, DS – Domináns alárendelt és SM – szadomazochizmus. Minden formátumnak megvan a maga kapcsolattípusa a Top / Top / Dominant (cselekvő oldal) és Bottom / Bottom / Submissive (fogadó oldal) között. Általánosságban elmondható, hogy az adatbázisok időkorlátos munkamenetek, amelyek különböző gyakorlatokat és a szerepek szigorú lehatárolását használják. Előtte vagy utána, például a sértések és a viaszosodás ellenére (például), mindketten egyenetlenség nélkül teázhatnak. “Gyermeknevelés”, rögzítés, érzékszervi nélkülözés, szerepjáték – mindez a DB -re vonatkozik.

A DS folyamatos hatalomátadást feltételez az élet minden vagy (gyakrabban) egyes területei felett. Példa: A ház nagy főnöke mindennek engedelmeskedik a feleségének, beleértve azt a követelményt is, hogy pandát viseljen, és edzőterembe járjon. Az engedelmesség és az uralom a hálószobára is csökkenthető, és szinte egy életre meghosszabbítható. Bár általában minden gondjuk elegendő ahhoz, hogy az alsó házon kívülre tegye az ügyeit.

Az SM elsősorban fájdalmas hatások az öröm megszerzése céljából. A szadista szeret kínozni, a mazochista szeret szenvedni. A mazochista néha csak formailag alacsonyabb rendű. Még az is előfordul, hogy képzeletbeli feleségünk, egy nagy főnök maga is mazochista, de Dominánsként megköveteli alázatos férjétől, hogy verje meg, tűt ragasszon vagy mást tegyen. Lehet, hogy nem tetszik neki, de nem utasíthatja vissza az alárendeltségi megállapodás részeként. Gyakran előfordul azonban, hogy a szadista és a mazochista többé -kevésbé egyenlő az interakció megválasztásában.

Természetesen a BDSM -hez kapcsolódó szubkultúra rendkívül heterogén: a BD -munkamenetekre jellemző erotikus erőcsere az SM számára elviselhetetlenül unalmasnak bizonyulhat, ahol elrepülnek a fájdalomtól és annak okozásától. A DS formátum állandó kapcsolatai gyakran egyáltalán nem befolyásolják a fizikai hatásokat, és ha megbüntetik őket, akkor ez nyilvánvalóan nem öröm. Az SM-ben a fogadó oldal jól irányíthatja a folyamatot, és a hosszú távú DS-ben élők nem veszik komolyan a DB hetente tartó DB-szekciók rajongóit. Ezért szinte lehetetlen megtalálni egy „BDSM bibliát” vagy egy valódi, nincs bolond. A legfontosabb, amit érdemes megérteni, a BDSM alapelvei, amelyek nélkül izgalmas játékból hétköznapi erőszakba fordul.

A BDSM alapszabálya a BRD, és a „biztonság, racionalitás, önkéntesség” kifejezést jelenti. Ez egy nyomkövető papír az angol SSC -től (Safe, Sane, Consensual), eltérések előfordulnak, de a tömeget nagyjából ugyanúgy észlelik. Hogyan kell helyesen értelmezni ezeket a szavakat?

BIZTONSÁG
Magától értetődik, hogy minden érintett fél minden erőfeszítést megtesz egymás testi és lelki egészségének megőrzése érdekében. Néha nagyon nehéz elkerülni a sérüléseket: a kötelek csípik az idegeket és az ereket, a légzéssel járó játékok fulladást okoznak, az írástudatlan korbácsolás a bőr és a belső szervek károsodásához vezet. Ezért a fő dolog, amellyel egy épeszű szadista kezd, az anatómia és a biztonság tanulmányozása. Még ha az alsó is megfelelő ütést akar adni a fejére, a felsőnek alaposan meg kell gondolnia, hogy kész -e narancsot vinni a kórházba, vagy virágot a sírba később.

Hasonló a helyzet a pszichológiai gyakorlatokkal. A megaláztatás és a lelki gyötrelmek élvezetesek lehetnek mindaddig, amíg az alsó tudatában van annak, hogy mindezt az ő érdekében és képességeinek megértésével teszik. De ha kiderül, hogy valójában a falra akarják kenni őt, és nem ölelgetik őket az ülés után, akkor a valóság határai nagyon meginognak, és nincs messze a mentális zavaroktól. Ezért a biztonság elve magában foglalja az állandó önképzést és a következmények előrejelzését – például búvárkodáskor vagy maratonra való felkészüléskor. És aki úgy döntött, hogy elméleti ismeretek nélkül ostorral integet, nem a Top, hanem a kínzó, akit nem szabad élő emberek közelébe engedni.

ÉSSZERŰSÉG
Magától értetődik, hogy az élet nem korlátozódik a játékokra, és a folyamat résztvevői fejjel barátságos viszonyban vannak. Ez például azt jelenti, hogy tudatában van a felelősségnek a történésekért, még akkor is, ha alacsonyabb szerepben van. Például a biztonság elve az SM -ben kivitelezhetetlen a saját képességeinek józan felmérése, az egészségi állapot rendszeres ellenőrzése és a partner minden lehetséges problémáról való tájékoztatása nélkül. Másrészt ésszerűtlen, hogy ne törődj a pároddal: ha valami megszakad vele, akkor legalább elveszíti a párját.

Hasonlóképpen, a racionalitás elve feltételezi a mindennapi élet és a játék közötti egyensúlyt. Izgalmas lehet egy hétig az akkumulátorhoz láncolva ülni, de a wc -re járás, a fogmosás és a munkahelyi megjelenés is remek. Ezért a racionalitás elhagyása nem mindig jelent közvetlen kárt, de minden bizonnyal semmi jót nem hoz az életbe.

Az ésszerűség úgy is leírható, mint az általános megfelelőség és az alkalmasság megértése. Például a felsők először a narancssárgán, majd a hűtött csirkén tanulják meg a játék-piercinget (tűvel átszúrják a bőrt), majd a saját combjukon edzenek. Nehéz elképzelni egy hatékonyabb módszert, amellyel hozzászokhat a steril tűk használatához és az időben történő sebkezeléshez. Első pillantásra a saját bőrének értelmetlen és kellemetlen szúrása a gyakorlat intelligens kísérő képességének próbája. Ha nem sikerül a vizsgálat, menjen kórházba fertőzéssel.

ÖNKÉNTESSÉG
Magától értetődik, hogy minden, ami történik, még valakinek a legfájdalmasabb és legundorítóbb is, egy kölcsönösen aktív és egyértelműen kifejezett vágy szerint történik. Ez az egyik oka annak, hogy a munkamenet -szkripteket és gyakorlatokat előzetesen részletesen tárgyalják. Ellenkező esetben mindig előfordulhat visszafogottság, és a vad erőszak valósággá válik. – Én nem így játszom! – konkrétan az önkéntesség elvéről.

Ebből (és a racionalitás elvéből) az következik, hogy soha – soha és semmiért – nem szabad gyakorolni kiskorúakkal, mentális zavarokkal és pszichoaktív szerekkel. Egy depressziós gólya egy üveg bor után a legrosszabb megoldás, amire gondolhat, mert abszolút nem felelős a tetteiért. De paradox módon így néz ki egy ideális BDSM partner a középkorú álmodozók képzeletében, ami jól jellemzi a téma tudatosságát és megértését.

Az önkéntesség elvének egyik aspektusa, hogy nem ritka, hogy a downstream partner találkozót vagy gyakorlatot kér a potenciális Overlordtól. Mivel az utóbbihoz gyakran manipulációs készségre van szükség, könnyen rá tudja venni az előbbit olyan dolgokra, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Még az ülés részleteiről szóló információk visszatartása is az önkéntesség elvének megsértésének tekinthető. Szeretné pórázon vezetni az alját az utcán? Nem kérdés, csak ne hazudj, hogy a rendőrség biztosan nem fog érdeklődni irántad. Bármit megtehetsz, ha mindketten egyetértenek vele, és nem abban az esetben, ha a Top különleges leleményessége és a képessége, hogy kinyomja, amit akar.

A jellegzetes transzállapot – alteret – eléggé kikapcsolja az agyat, így az alsó nem is emlékszik az önkéntességre vagy a racionalitásra

Ezenkívül emlékeztetni kell arra, hogy a BRD nem egyértelmű kerettel rendelkező törvény, hanem a BDSM közösség nyilatkozata, amely elválasztja a családon belüli és a szexuális erőszaktól, és egy józan szűrő. A biztonság nem garantált, bár arra törekedni kell. Az ésszerűségnek nincsenek hivatalos kritériumai, de mindig értékelni kell. Az önkéntesség kötelező, de ebben az esetben a bíróság semmit sem tesz. Ezért a BDSM további korlátozása a stop szó. A legtöbb esetben az alsó partner használja, ha meg akarja állítani a játékot (és a Felsőnek meg kell állnia, különben megint egy vulgaris erőszakoskodó), de az is normálisnak tekinthető, ha maga a Top használja, ill. jelenlévő megfigyelő által, akinek vannak aggályai.

Például a jellegzetes transzállapot, amely néha előfordul az alsókban – az alteret – kellően kikapcsolja az agyat, így az alacsonyabb nem is emlékszik az önkéntességre vagy a racionalitásra. Ezért, ha a megfigyelőnek gyanúja merül fel, hogy a befolyás ereje nem mérvadó és nem biztonságos, és az alsóbb nem képes időben reagálni, akkor bátran megállít mindent. A közelben tartózkodó, sőt tapasztalt és rokonszenves megfigyelők azonban ritkán találkoznak, ezért a Top lelkiismeretére kell hagyatkoznia.

De hogyan lehet megérteni, kiben bízhat legalább az első ismerkedés szakaszában, és ki hasonlít inkább erőszaktevőre vagy a vádak szerelmesére? A legtermékenyebb dolog a BRD követésének tesztelése. Számos jel van, amelyek alapján már a kommunikáció első szakaszában megértheti, hogy nem szabad kapcsolatba lépnie ezzel a személlyel. Először is, ha ő találkozáskor úgy viselkedik, mintha már tematikus kapcsolatban élne. Az első szavaktól kezdve te vagy az úrnő vagy egy nyomorult alom, és nem Olya vagy Masha, aki szeretne megismerkedni és megvitatni az ismerkedés folytatásának lehetőségeit. Mit jelent? Valószínűleg csak rajong az álmokról, amikor a felesége lefeküdt az izgalomról, de néha komolyan tud beszélni, és ezért veszélyes. Az ilyen embereket kivétel nélkül a legjobb elkerülni.

Érdemes azonnal lelassítani, ha ő (vagy ő, vagy akár ők) nem akarja megbeszélni a jövőbeli ülés részleteit, és azt mondja, hogy mindent a helyszínen látni fog, és minden bizonnyal orgazmusba kerül. Az ő verziója szerint gyakran nincs BDSM szex nélkül. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ki akarják használni a tapasztalatlanságát, és a kellemes meglepetésekből a legjobb esetben mentes lesz a töréstől és a szexuális úton terjedő betegségektől az érintkezés után.

Rossz lehetőség azok az emberek, akik azt állítják, hogy velük valódi, régi és valódi BDSM lesz, és más úttörők semmit sem értenek (és ugyanakkor valamilyen BRD -vel álltak elő). Egyszerűen fogalmazva, az agyadon pöfékelnek abban a reményben, hogy csipkelődnek magadnak, hiszen senki sem áll sorban a vajúdáshoz – nincs annyi naiv vidéki lány, mint ő szeretné.

  • Semmilyen esetben ne lépjen kapcsolatba olyan személlyel, aki azt állítja, hogy minden nő természetben alacsonyabb rendű.

Semmi esetre sem szabad olyan férfival kapcsolatba lépnie, aki azt állítja, hogy minden nő természeténél fogva alacsonyabb rendű, nem beszélve a szexizmus veszélyeiről, amelyeket a szexizmus szaporít. Legalábbis egy ilyen személy igazítja az ideológiai alapot ahhoz a joghoz, hogy igény szerint a konyhába vagy ágyba terelje a nőt. És amikor megveri a párját az időben nem mosott edényekért, biztos lesz benne, hogy most minden rendben van, és Ön egy boldog DS -ben élő pár. Bár valójában közönséges bántalmazó.

És végül vannak olyan karakterek, akik hamis tekintélyükkel összetörnek – például azt sugallhatják, hogy több Felsőt is felneveltek, akik, mielőtt találkoztak volna vele, soha nem gondoltak ilyesmire. Ez azt jelenti, hogy társát kizárólag a saját fantáziái kielégítésének eszközének tekinti. Ideális esetben – fűzni és tűsarkúban ugrani körülötte, és nagyon keményen próbálkozni. Igaz, az átnevelte barátnőinek listáját is gyakran kitalálják.

Ez messze nem a különféle megható vagy egyszerűen gátlástalan típusok teljes csokorától, amely a kíváncsiságunkra spekulál, de némi képet ad a biztonsággal, a racionalitással és az önkéntességgel kapcsolatos vélemények és attitűdök köréről. Éppen ezért minél szélsőségesebb a kívánt gyakorlat, annál racionálisabban kell hozzáállni. Minél csábítóbb a meghívás, annál több kérdést kell felvetni. És ami a legfontosabb: nem kell bonyolult és szokatlan dolgokat gyakorolnia ahhoz, hogy bővítse tapasztalatait. Elég, ha van egy partner, akit érdekel egy új, és képes értékelni a képzelet repülését. Emlékezz a BRD -re.