Drogéria szexpatika,  Intim higiénia,  Intim higiénia, szextampon

A szextampont így kell használni, menstruáció alatt is mehet a szex

Mi az a szextampon és hogyan kell használni? Optimális védelem azokon a napokon is. Ezek a bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt tamponok, akár szeretkezés közben is használhatók, ugyanis puha szivacsból készültek, alig érezhetők. Formájának és nedvszívó képességének köszönhetően helyettesítheti vele korábbi, kényelmetlen tamponját, sőt még szaunában, vagy úszáshoz is ideális.

Könnyű eltávolítani a szélébe vágott karima segítségével. Német gyártmány. A szexpatikai termék szextampon egy kicsi és nem feltűnő segédeszköz, amelynek célját kevesen ismerik. Ezeket a tamponokat gyakran összetévesztik a hagyományos menstruációs tamponokkal, amelyek hosszúkás alakúak és kihúzó zsinórral rendelkeznek. A szextamponok szerepe azonos, a menstruációs vér felszívódása, de különböznek a hagyományos higiéniai termékektől.

Ezek puha, ovális, kerek vagy akár szív alakú szivacsok, nagy nedvszívó képességgel. A méretük néhány centiméternél nem több, és számos méret áll rendelkezésre a minitől a nagyobbakig.

A szivacs anyag bőrgyógyászati ​​és klinikai vizsgálatokon ment keresztül. Ha megfelelően használja a higiénia fenntartása mellett, 100% -ban egészségbarát eszköz.

Pontosan mire szolgálnak?
Mint ahogy a neve is sugalja, főleg szex közben használják. Menstruáció során még a szexuális aktus előtt a hüvelybe helyezik őket, ennek köszönhetően a tampon felszívja a menstruációs vért, és így sem ön, sem partnere nem lesz piszkos.
A tamponnak köszönhetően vérnyom nem marad az ágyneműn és a menstruációs vért nem érezni. Nincs folt, nincs szag.. Megoldanak így minden problémát, ami miatt a párok nem szexelnek a menstruáció alatt.

Hogyan kell használni a szex tampont?
A menstruációs tampon alkalmazása egyszerű, valamint eltávolítása. Először is alaposan mosson kezet, és csak ezután távolítsa el a csomagolást. A behelyezés előtt célszerű egy kicsit megnedvesíteni. Vigyen fel egy kis mennyiségű vízbázisú síkosítót a tamponra, vagy nedvesítse meg kis mennyiségű vízzel.

Ez egy kicsit rugalmasabbá teszi az anyagot, és könnyebb lesz a tampon behelyezése. Ha tiszta vizet használ kenőanyagként, nyomja ki jól a tamponból, mielőtt behelyezné. Semmilyen körülmények között ne vezesse be, ha tele van vízzel. Így elveszítené a hatását, mivel a tampon már nem lenne képes a menstruációs vér felszívására.

Ha a tampon benedvesedett, fogja meg két ujjával, és óvatosan helyezze be a hüvelybe a méhnyakig, azaz – a lehető legmélyebbre. A tampont guggolva helyezheti a hüvelybe, vagy egyik lábát rakja például a fürdőkádra. A tampont lassan helyezze be, hogy a megfelelő helyre kerüljön és ne fordítsa fejjel lefelé a hüvelyben.

A tampon kihúzása gyakorlatot igényel, de nem nehéz. Minden ilyen szextampon közepén van egy kis lyuk, ahová, amikor az ujját bedugja, egyszerűen kihúzza ezt az eszközt a testéből. Persze a tampon eltávolítása előtt alaposan mosson kezet.

Mennyi ideig tart ki egy tampon?
Az idő elsősorban a menstruációs vérzés intenzitásától függ. A tamponcserét általában 4 óránként érdemes megejteni, típusától és méretétől függően. Egy tampon legfeljebb nyolc órán át maradhat a testben.

Ezen időtartam túllépése egészségügyi és egyéb kockázatokat jelenthet – toxikus sokk szindrómát, túlcsordulást, intim fertőzést, stb. … Ezért a legjobb, ha a szex után azonnal kiveszi és eldobja a tampont. Semmilyen körülmények között ne használjon egy tampont többször, használat után egyenesen a kosárba tartozik.

Nem fog a szextampon zavarni szex közben?
Ha helyesen van behelyezve, akkor egyáltalán nem érezhető. Mivel nagyon puha, nem fogja zavarni, észre sem fogják párjával venni. Alkalmazkodik a hüvely környezetéhez, a helyén marad, és közvetlenül a méhnyak alatt megtartja a vért, amely nem folyik ki a hüvelyből.

A szex tamponokat mindenképpen érdemes kipróbálni. Ez egy megfizethető és diszkrét eszköz, amely megkönnyítheti az életét. Egyes nők szexuális tampont használnak a menstruációs tampon helyett úszás vagy edzés közben, tehát ez is a kényelmükről tanúskodik.

Minden nő küzd valamivel a menstruáció időszakában. Van, aki a fájdalommal, míg más azzal, hogy nem tud sportolni, vagy éppen rettentő módon vágyik a szexre. Létezik néhány apróság, melyekkel megkönnyíthetők ezek a napok. Ismered az intimkelyhet vagy a szextamponokat? Sőt, nálunk kapható egy fájdalomcsillapító tapasz is, aminek hála sokkal könnyebb lesz átvészelni ezt a nehezebb időszakot.

Puha szextamponok
A különböző szextamponok szintén a menstruáció időszakában nyújtanak hatékony segítséget, ha szexre vágysz. Csak helyezd fel a hüvelyedbe, és már indulhat is a gyönyör keresése. Mivel úgy van kialakítva, hogy ne szivárogjon, így egyáltalán nem engedi át a nedvességet. Bár az ondót felfogja a szex során, nem helyettesíti a fogamzásgátló eszközöket, hiszen bármikor elmozdulhat. Mindenképp javasolt a síkosító használata a felhelyezéskor. Kipróbálnád, hogy milyen, hogy mindig szexelhetsz? Rendelj szextampont!