- Hírek cikkek infók,  BDSM bondage és SM,  Korbács, paskoló,  Korbácsok pálcák paskolók

A fenekelésről amit tudni kell, spanking szex

Fétis és BDSM szexuális játékra szánt termékek, alternatív vagy egyéni uralom és behódolás stílusában. A partnerek szivárványos orgazmust kapnak a „szélén” érzések, a fájdalom és az érzelmek csúcsán keresztül. A BDSM kombinációja a “rabság és fegyelem” (BD), valamint a “sado-maso” (SM), azaz a szexuális uralom. A szakasz a játékok széles választékát mutatja be a BDSM szex haladó szerelmeseinek és kezdőknek.

Először is szeretnénk tisztázni, hogy mi is az a spanking, vagy fenekelés. Ez egy szexuális technika, amelyet sokszor a titokzatos BDSM gyakorlatokkal hoznak összefüggésbe, ami nem áll messze az igazságtól. A BDSM rajongók azok, akik a leggyakrabban élnek a fenekeléssel. Az elfenekelés olyan módszer, amely egy adott párt dominánsra és alárendeltre oszt. Mindkét szerepet válogatás nélkül betölthetik nők és férfiak, és a verést homoszexuális párok is gyakorolják, akik tisztában vannak azzal, hogy ki a domináns és ki az alárendelt.

A domináns egyén az, aki a fenekelést végzi, és az alárendelt az, aki azt kapja. Miről is van szó? Korbácsolás, ütések kézzel, vagy általában erre a célra tervezett eszközzel.
Miért kellene a szexet fájdalommal társítani?
Jó kérdés… A csupasz bőrön történő elfenekelés segít megteremteni az odaadás és a felsőbbrendűség légkörét, ami több mint szükséges a BDSM gyakorlatokban. A verés általában a szerepjáték, a büntetés vagy könnyebb formában az előjáték része.

Az alárendelt egyén a fájdalom elfogadásával az “ura” iránti odaadásáról tesz tanúbizonyságot. A felettes így megszilárdítja domináns pozícióját, miközben tudatja az alárendeltel, hogy tudja, mit csinál, és hogy amit tesz, annak nem lesznek következményei. Ez erősíti a köztük lévő bizalmat, még akkor is, ha ez a laikusok számára furcsán és abszurdan hangzik.

Ráadásul a szexuális izgalom olyan hormonokat szabadít fel a szervezetben, amelyek elnyomják a fájdalomérzetet, így az alárendelt sebei nem fájnak annyira, mint általában.

Hogyan működik ez?
Minden nem szokványos szexuális gyakorlatnak megvannak a maga szabályai, és ez alól a spanking sem kivétel. A pár előre megegyezik egymás között, hogy mik a feltételek, és ki számára mi az, ami elviselhető. Ehhez széles körű vitára van szükség, amelynek során olyan határokat kell kijelölni, amelyeket nem lépnek át. Kiválasztják a “fenekeléshez” szükséges eszközöket (amelyekből egyébként nagyon sok van), kiválasztják azokat a helyeket, ahová lehet ütni és ahová nem.

Végül, de nem utolsósorban létezik az úgynevezett “safe word”, amelyet biztonságos szónak vagy mondatnak fordítanak, és amelyet ha az alárendelt kimond, a domináns azonnal abbahagyja, amit csinál.

Melyek a spanking fajtái?

Elsődleges szerepe nem csak a fájdalom okozása, hanem az is, hogy mi a célja a verésnek. Nézze meg, hogy milyen típusú bdsm szex fenekelések vannak, és milyen szándékkal hajtják végre őket a párok.

Szexi spanking
A szexi spankingot vagy verést valószínűleg a legtöbben közülünk már gyakorolták vagy kiérdemelték az ágyban. Ez egy gyengéd és fájdalommentes verés, leggyakrabban a fenékre vagy a test más részére. Az ilyen típusú verésnek többféle jelentése van – a felgyülemlett szexuális energia levezetése, vagy annak szimbolikus demonstrálása hogy ki a dominánsabb az ágyban.

Mint már említettük, a szexi fenekezés szinte semmilyen fájdalmat nem okoz, és szinte nem hagy piros foltokat a bőrön. Az elfenekelés eszköze általában egy kéz, ártatlan paskoló vagy egy kis ostor.

Punishment spanking
Ez egy kicsit másról szól.. A punishment spanking célja, hogy az alárendelt személyt megbüntessék bármiért, amit a gazdája ellen tett. Lehet, hogy nem engedelmeskedik egy parancsnak, vagy eléri az orgazmust, mielőtt a gazdája engedélyt adna rá.

Ez tehát egy olyan büntetés, amelyben gyakran a “biztonságos szavak” nem érvényesek, és az alárendeltnek le kell töltenie a büntetését. Leggyakrabban a domináns a párban már az elején megmondja az alárendeltnek, hogy hány ütést fog kapni, milyen eszközzel fogja azokat beadni, és a testének melyik részére.

A fájdalom ebben az esetben sokszor erősebb, és nem ritka, hogy a sebek láthatóbb nyomokat hagynak a bőrön. A több hétig látható zúzódások nem ritkák, és különleges jelentésük van – emlékeztetniük kell az alárendelt és a megbüntetett személyt arra, hogy mit tett rosszul, és arra a megaláztatásra is, amelyet emiatt elszenvedett. A büntetés végrehajtásához például botot vagy vékony bőrkorbácsot használnak.

Therapy spanking
Ahogy a neve is sugalja, ez egyfajta terápia. Olyan terápia, amely segít az alárendelt egyénnek, hogy belsőleg megbirkózzon azzal, amit a mindennapi életben tapasztal, és a fájdalmon keresztül elfogadni valamit.

Az ilyen típusú verést alkalmazó párokat az egymás iránti hatalmas belső kötelék és határtalan bizalom jellemzi. A felettes tudja, hol vannak az alárendelt határai, és milyen erőt kell alkalmazni a kívánt eredmény eléréséhez. Ismét elmélyül a bizalom, és az érzelmek nagy szerepet játszanak.

A terápiás verés során használt eszközök sokfélék, és az egyes párok személyes preferenciái alapján változnak. Ezek azonban többnyire olyan eszközök, amelyek nem hagynak véraláfutást a bőrön, és nem okoznak elviselhetetlen fájdalmat.

Mivel ilyenkor fontos a személyes közelség, a legtöbbször az alárendelt személyt a domináns térdén áthajtja, és az eszköz a mester keze, aki ugyanakkor érintésekkel nyugtatja a síró alárendelt személyt. A terápiás elfenekelés után következik a következő fázis, amely e gyakorlat lényeges része – az “utógondozás”. A gazda megnyugtatja alárendeltjét, és érzelmi és testi szeretetet mutat neki.

Role play spanking
Ebben az esetben többé-kevésbé ártatlan játékról van szó, bár egyes párok itt is keménykedhetnek. Általában a pár diáklány/szigorú tanár, pincér/vendég, beteg/orvos vagy nővér szerepében tetszeleg. Kitalálnak egy jelenetet, vagy csak elragadja őket a pillanat. A kalandvágyóbbaknak lehetőségük van háziállatot és gazdát játszani. Ezek a jelenetek általában egy-egy szexuális aktussal végződnek.

A szerepjátékos fenekelés nem olyan durva, mint a fenekelés, amelynek fő szerepe a büntetés. A konkrét helyzettől és feladattól függően különböző eszközöket használnak hozzá, és a bőrön lévő nyomok (hacsak a pár nem megy az extrémbe) nem láthatóak.

Hardcore spanking
Valószínűleg ez a verés legkomolyabb formája, amelyet nem amatőröknek szánnak. A hardcore verést csak igazi “mesterek” engedik meg maguknak, és a domináns egyén, aki ezt vállalja, több éves tapasztalattal rendelkezik.

Az alárendeltet megkötözik, és általában tömött a szája. Sokszor a domináns más fájdalmat okozó eszközöket is használ – mellbimbócsipeszeket, csiklócsipeszt, áramütéseket..

A hardcore fenekelésben kemény eszközöket is használnak. Bot vagy korbács – egyszerűen olyan eszközök, amelyek gyakran hetekig látható nyomokat hagynak. Nem kivétel ez alól a kemény és erőteljes ütés következtében keletkező vágás a testen. Ezek a gyakorlatok azonban már nem nagyon kapcsolódnak az erotikához, ezért jobb, ha lezárjuk a hardcore verés témáját.

Ha az elmúlt verés nem szegte kedvét, és szívesen kipróbálna valami újat a felével, nézze meg a BDSM segédeszközök kínálatát. Azonban, amikor bármilyen módon kísérletezünk, fontos, hogy biztonságban legyünk, és ne feledkezzünk meg a közvetlen és őszinte kommunikációról.

Az ostorok és korbácsok nélkülözhetetlen tartozékok a beküldési játékokhoz. Ez nem csak látványos kellék, hanem az izgalom serkentője is. Üzletünkben különféle anyagokból, különböző konfigurációban és merevséggel vásárolhat ostorokat, ostorokat és ostorokat. Válasszon tenyér-, láb-, kereszt-, szív-, pénisz- és egyéb formájú kötegeket. Az ostorok, ostorok, ostorok fogantyúi kényelmes és szilárd fogást biztosítanak. Különösen népszerűek a bőráruk, amelyek hihetetlen erőt, erotikát és durva varázst kölcsönöznek a képnek.