- Hírek cikkek infók,  Szex

Szexhinta, próbáltad már

Vágyaim között szerepelt, hogy beleüljek, belefeküdjek egy szexhintába. Sikerült is egy budapesti szexshopban megvenni. Így én  kipróbáltam a szexhintát.

Farka teljesen belém hatolt, ami fantasztikus érzés volt, egyre gyorsabban csináltuk a végén pedig bennem ment el…

Mindig is vonzottak a különleges dolgok. Éppen ezért felvetettem az ötletet a pasimnak, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk a szexhintát. Kicsit tétovázott, de végül belement. 
 
Egyik este fel is szereltük, majd amikor végeztünk egymásnak estünk. Vadul csókoltuk a másikat, közben pedig valósággal letéptük a ruháinkat. Sokáig csókolta a nyakam, majd a mellem, végül eljutott a puncimig, ami egyre nedvesebb volt a kényeztetéstől. Ezután beleültem a hintába, közben pedig szopni kezdtem őt.
 
Nagyon tetszett neki a dolog. Utána belém hatolt, miközben én hangosan nyögdécseltem az élvezettől. Rengeteg pózt kipróbáltunk, legalábbis azokat, amiket a hintán lehetett és sok-sok orgazmusban volt részem. Farka teljesen belém hatolt, ami fantasztikus érzés volt, egyre gyorsabban csináltuk a végén pedig bennem ment el. Hihetetlen erotikus élményt nyújtott a hinta, így többször is azon csináltuk és mind felejthetetlen volt.
 
 
Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek. - Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően. - Női vágyfokozók krémek és táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segítenek.
Kiadó hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.