- Hírek cikkek infók,  Vágyaim

A szexshop boltok átmenetileg zárva vannak a járvány miatt

A Covid járvány miatt, az állami rendelkezések szerint, a rendkívüli állapotra való tekintettel a legtöbb bolt, és a szexshop üzletek átmenetileg zárva vannak. De ezek online is értékesítenek szexshop webáruházban.

Az Lavju Net és más intim webáruházakon egy teljesen diszkrét honlapon, otthonod diszkréciójából rendelhetsz, és természetesen sem a doboz, sem a futárszolgálat nem utal a választott termékre. Senki nem fog rájönni, hogy szexjátékot rendeltél. Ez önmagában ad egyfajta önbizalomlöketet, vagyis, helyesbítünk: csupán nem veszi el az önbizalmadat.

Minőség és szakértelem
A szexjátékok és kiegészítők használata minden értelemben öröm kell, hogy legyen. Mindegy, hogy magadnak, vagy a partnereddel közös használatra vásárolsz, fontos számunkra, hogy a szex minden területe élmény legyen: akár először, akár sokadjára próbálod. Éppen ezért nálunk kizárólag jó minőségű termékeket találsz, még a legalacsonyabb árkategóriákban is. Mindegy, hogy fehérnemű, játékos kiegészítő, potencianövelő vagy izgalmi faktort növelő segédeszköz, csak olyat adunk el, amit mi magunk is nyugodt szívvel hazavinnénk kipróbálásra.

Minden termékünket alaposan kiismertük, utánanéztünk, így ha tanácsra van szükséged, mert két termék közt vacillálsz, bátran fordulhatsz hozzánk és segítünk, hogy a számodra leginkább megfelelő darabot vidd haza a hálószobádba.

Tabuk nélkül, nyitottan
Mi is emberek vagyunk, mi is szexelünk, tudjuk, hogy ez az élet rendje, nincs ebben semmi szégyellendő. Sőt, igyekszünk ezt minél izgalmasabbá, élvezetesebbé tenni.

Nálunk nincsenek tabuk és lesajnáló pillantások. Ha olyasmit próbálnál ki, aminek használatában jártasak vagyunk, szívesen elmondjuk a tapasztalatainkat, ha pedig olyasmit próbálsz ki, amivel még mi is csak szemeztünk, nos, akkor kíváncsian várjuk majd a visszajelzésed!

Teljes diszkréció
Biztosan ismerős számodra az a mémként terjedő kép, amelyen egy hétköznapi futár áll, rajzolt kezében egyszerű barna kartondobozzal, amint épp azt magyarázza a címzett szőke hölgynek, hogy diszkrét csomagolásban kapja meg a terméket, a háta mögött pedig ott áll a fehér furgon egy hatalmas, pink műpénisszel a tetején. Nos, az intim webshop csomagjai abszolút nem így mennek házhoz, így ettől nem kell tartanod online rendelés esetén sem. Bár a natúr kartondobozt mi is használjuk a csomagolás során, egy hétköznapi futár fogja házhoz vinni a csomagot, ami egy egyszerű, felirattal ellátott ragasztószalaggal van átkötve, tehát az égvilágon senki nem fogja tudni, hogy miféle huncutságot rendeltél magadnak.

Engedd el a régi sztereotípiákat, a negatív érzéseket, amiket a ’90-es évekből itt maradt, olcsó butikok keltettek benned, és tégy próbára egy valódi, modern szexshopot! Tápláld a szexuális kíváncsiságodat is, hiszen, mint mondják, a tudás hatalom.

Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek.
- Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően.
- Női vágyfokozók krémek és táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segítenek.


Kiadó hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.