- Hírek cikkek infók,  Önkielégítés,  Szex

Szeresd a szexeszközeidet is, ápold őket

Azt szeretnéd, hogy sokáig boldogítson a kedvenc segédeszközöd? Ehhez nincs szükséged másra, mint hogy megfelelően ápold, és minden használat után tisztán tedd el. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mégis mivel kell tisztítani ezeket az olykor kényes anyagú eszközöket?

Hagyományos módszerek

Annak, aki nem akar jó minőségű, speciális tisztítófolyadékokra költeni, annak a legegyszerűbb a hagyományos módszer, azaz a szappan és a víz. Használat után langyos vízzel le kell öblíteni a szexuális segédeszközöket, majd szappannal alaposan átmosni és végül leöblíteni a habot. A szárítása már kicsit macerásabb, hiszen a legjobb, ha egy szöszmentes ronggyal sikerül szárazra törölni, de ennek hiányában nem biztos, hogy a szabad levegőn való szárítás a legoptimálisabb. A hagyományos tisztítási módszer egyaránt alkalmazható üveg, latex, szilikon és valósághű anyagokon, mivel nem roncsolja azokat, így biztos, hogy sokáig élvezheted a kényeztetést.

Az intim eszközöket minden esetben kötelező használat előtt és után is fertőtleníteni, hogy elkerülhessük a későbbi egészségügyi problémákat.

A tisztítófolyadékoké a jövő

Bár többektől hallani, hogy a speciális tisztítófolyadékok drágák, de azért valljuk be, a kényelmet és a minőséget meg kell fizetni. Másrészt pedig az egészségünk is múlhat azon, hogy milyen hatékonysággal tisztítjuk a szexuális segédeszközöket. Hidd el, sokkal drágább újat venni, mint megóvni a bevált darabokat.

A tisztítófolyadékok jelentős része antibakteriális, így hatékony a szennyeződések és a baktériumok ellen is. Ennek a használata sem túl bonyolult, hiszen elég csak befújni a tárgyat vele, majd 1 perc elteltével leöblíteni azt, és már kezdődhet a hancúrozás. Olyanok is vannak, amiket azonnal is le lehet öblíteni, de azért praktikus is kicsit rajta hagyni az eszközön a maximális hatás érdekében. Természetesen erről mindenki maga dönt.

Az az igazán jó tisztítófolyadék, amit bátran lehet alkalmazni minden szexuális segédeszközön, mert nem tesz kárt sem a latex, sem a fém, sem pedig szilikon eszközökben. Ha ilyet találunk, az nagy könnyebbséget jelent, mert nem kell mást alkalmazni a különböző anyagok esetén sem.

A szexshopban kapható tisztítók megbízható védelmet nyújtanak a baktériumok, gombák és egyéb fertőzések terjedésével szemben!

Ne bízd a véletlenre az egészséged! Tegyél meg mindent azért, hogy a játékszereid hosszú életűek és tiszták maradjanak, és még sokáig nyújthassanak neked gyönyört!