- Hírek cikkek infók,  Szex

Amikor már nem kívánom a párom…

Lehet sokak számára ismerős ez a felismerés. A nap egyik percében ráébredünk arra, hogy nem kívánjuk a párunkat, sőt ágyba bújni is minek, hiszen szex nélkül is olyan jól elvagyunk, harmonikusak vagyunk és lehet boldogok is. Azonban ez a felismerés mégis frusztrációt és elidegenedést szül. Több nálam okosabb ember megállapította már a tényt, hogy a jó kapcsolathoz elengedhetetlen a a kielégítő minőségű szex. tehát az a szexuális aktus legyen jó, élvezetes.
De nem csúcsra járni kell és orbitális orgiákat vizionálni, hanem egy olyan szexuális szokásra, ami ízletes és finom, mint egy szelet csokoládé. Lehessen nyalogatva is enni, esetleg kockánként vagy az összeset egyszerre betömni. Ez egy harmonikus szexuális kapocslat alapja. Aki nem szereti a csokit gondoljon olyanra, amit szeret…

Tehát mi történik akkor, amikor úgy érezzük nincs meg ez a vágy. Ott valahol lapul egy probléma, ami nem feltételemül a szexben keresendő. Lehet az munkahelyi, családi vagy bármi más, ami nyomaszt. Viszont megnyilvánulni a szexben fog, oda gyűrűzik ki. Lehet anyuka vagy és azt hiszed csak a Te dolgod a gyereket nevelni, csak Te tudsz mindent. Tévedsz.
A gyerekeid apja valószínűleg szerepet szeretne, szeretné, hogy teret adj neki és a legfőképp bízzál benne. Lehet azt hiszed nem vagy elég jó nő, vagy nem elég nagy a farkad, tévedsz szintén. Öltözhetsz szexisebben, csábítsd el a párod, tedd magadévá. Te pedig aki azt hiszed kicsi a farkad gondolj azokra a percekre, amikor a nőd kéjesen elélvez, nyög, hörög, mert orgazmust okozott neki a farkad, amit most éppen lebecsmérelsz.

Ha más gond van ott sokkal árnyaltabb a megoldás is. Ha már megcsalt a párod, de mégis együtt maradtatok, mert szeretitek azt a másikat, megbocsátottál neki, akkor jöhet az undor, az elutasítás, hogy de már csak azért se. Ilyenkor nehezebb a helyzet, hiszen a szexuális vágyat teljesen elnyomja a dac. De nem menthetetlen.
A nők legjobb fegyvere és igen kíméletlen is, hogy egyszerű elutasítással kiölik abból a másikból is a vágyat, amit iránta táplál. Bár a férfi is meg tudja ezt tenni. Nő lévén a női eszközöket jobban ismerem. A férfi keze meg van kötve, hiszen undorodik tőle a nője. Ha a nő nem enged előbb-utóbb a férfi továbbáll szerelem ide vagy oda (persze lehet csak titokban kefél félre, de a nő örök életére kielégületlen marad).  Ha szereted a párod visszaengeded az ágyba is.

Amikor már nem kívánom a párom… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva