Péniszgyűrűk mandzsetták,  Szex

Érett férfiként kezdtem szexshop eszközöket használni

Meglett férfiként ért egy alkalommal nagy meglepetés. Többször láttuk egymást ebédidőben az étkezdében, pár hét múlva szóba elegyedtünk és már tartott is a románc. Az első szexuális együttlétünk volt ami nem kis meglepettséget okozott, ugyanis a nálam 10 évvel fiatalabb nő a legnagyobb természetességgel használ különböző erotikus kellékeket. Orálisan kényeztetett éppen amikor csiklóját nekiállt vibrátorral simogatni. Körkörös mozdulatokkal tette és már majdnem sajnáltam, hogy ahhoz az élvezethez nem én juttatom.

Persze kérte a viszonzást és próbáltam meglepődöttségem eltitkolni így néhány perc múlva a nyelvemmel és a vibrátorral egyszerre izgattam. Amikor azt mondta, hogy fantasztikusan csinálom akkor vadultam meg, innentől azt gondoltam, hogy, hogyan lehetne még használni. De nem kellettek a tippek mert szex közben ő simán popsijába dugta a vibrátort. Nagyon király érzés volt nekem is, de biztos, hogy furcsán nézhettem mert kacéran megkérdezte, hogy szeretném e én is a popsiját. Rögtön hozzátette, hogy első alkalommal nem kapok meg mindent.

Majdnem egy hét múlva találkoztunk ismét, akkor egy péniszgyűrűt húzott a férfiasságom tövébe. Teljesen hatalmába kerített a nő. Nagyon jó szexuális élmények fűznek hozzá és persze ahogy ez lenni szokott ezek nem tartanak sokáig. Viszont innentől kezdve úgy éreztem más lett a hódítás is.

Az online szexshopokból tájékozódni kezdtem, vásároltam magamnak péniszgyűrűt. Az önkielégítés is teljesen más vele. Óvszereket, síkosítót és egy vibrátor rendelést is adtam már le.