Szexgépek

Extreme szexgép

Viszonylag kedvező áru és gazdag felszereltségű szexgép. A dobozban találunk egy rakéta porszívóhoz hasonlatos masinát, aminek a két végén van egy- egy kupak, ezek levétele után egy csonkot és egy nyílás találunk. A csonkra a szettben lévő dildók valamelyikét, a nyilásba pedig a dobozban lévő maszturbátor betétet helyezhetjük el. Miutánt ezt megtetük a készüléket akár be is kapcsolhatjuk, ekkor a gép első része, amihez a dildót illesztettük, vad mozgásba kezd, ahogy a másik végén lévő, maszturábációs betétet tartalmazó rész is. Ez utóbbi úgy működik, hogy a készülék testében egy olyan szerkezet kapott helyet ami két gyöngysorral mozgatja meg a maszturbációs betétet, vagyis annak falát.
Magának az eszköznek a talpán tapadókorongok kaptak helyet, amelyek levehetők a készüléktestről, így akár letapasztva, akár kézbe véve használhatjuk azt. A szexgép egyszerűen kezelhető a tetején lévő gombok segítségével, vagy pedig a hozzá tartozó vezeték nélküli távirányítóval. Sajnos kicsit korlátozottak a lehetőségek a vezérlés tekintetében, mivel csupán összesen 7 fokozatban álíthatjuk az intenzitást és a ritumust. Véleményünk szerint kissé túl gyors a gép bekapcsoláskor, szerencsés lenne egy- két lassabb fokozat is. A távirányító két gombjával tehát be- ki kapcsolhatjuk a gépet, a másik gombjával pedig változtathatjuk a mozgásprogramot. A gépen egy további gomb is található, ennek nem túl jelentős a funkciója, elcsomagoláskor kell megnyomni, és akkor elméletileg abba helyzetbe állítja magát, így lehetséges a takaró kupakok felhelyezése.
A gép oldalán két csatlakozót találunk az egyikbe az adapter kábelt kell bedugni a másik pedig egy USB port, amibe bármilyen eszközt csatlakoztathatunk, egyet találunk is a dobozben, egy USB- s vibrációs mellbimbó csipeszt. A port még töltéshez is jól jöhet ha esetleg használjuk a szintén tartozék telefontartót, amit tapadókoronggal helyezhetünk el a szexgép tetején, így a használat során, kényelmesen nézhetjük rajta kedvenc videóinkat, miközben a készülék sem merül.
A géphez két dildót és egy maszturbátor betétet mellékelnek. A dildók jó minőségű, enyhén rugalmas gumiból készülnek, és egy adapter segítségével csatlakoztathatjuk a tolókarra, az adapterből egy darab van a dobozban, tehát csere esetén ki kell húznunk a dildóból, hogy egy másikba behelyezhessük azt. Sajnos ahogy a többi szexgépnél, itt is problémásnak tűnik a dildó utánpótlás, nem mintha elkopnának a dobozban lévők a használat során, de lehet valakinek más méretek, formák tetszenek. Tehát jelenleg nincs másik dildónk a géphez, ahogy a masztubációs betétből sem tudunk pillanatnyilag gyártóazonos megoldást.
Összegezve ez egy jó kis holmi, néhány idegesítő aprósággal (korlátorozott rezgésprogramok, adapter megoldás ami nemzetközivé teszi a gépet, azaz bárhol be tudjuk dugni a konnektorba egy átalakító segítségével, ami viszont túl laza, és mindig ki akar esni onnan).
Kérjük mindenképpen tekintsék meg  további képeket illetve a mellékelt videót is.
Választékunkban található még egy ilyen termék, mely fehér színű és más tartozékok járnak hozzá.

A szexgép hossza: 43 cm
Átmőrője: kb. 16 cm
A tólókar lökethossza: kb. 7 cm
Távvezérlővel is irányítható
Kézbe véve és tapadótalppal is használható
A tapadótalpak levehetők
A kissebbik, bőrszínű dildó hossza: 18 cm
Jellemző átmője: 3, 5 cm
A nagyobbik dildó hossza: 20 cm
Jellemző átmérője: 4, 4 cm
Anyaguk: bőrbarát gumi
A maszturbátor betét befogadó hossza: 17 cm

A doboz tartalma:

Szexgép tapadókorngokkal
2 db dildó
1 db maszturbátor betét
1 db távirányító
1 db bőr paskoló
1 db bilincs
1 db síkosító minta
1 db tisztító folyadék minta
1 db tapadókorongos okostelefon tartó (max. 14 cm- ig nyitható)
1 db szemmaszk
1 db USB- s vibrációs bimbócsíptető
1 db adapter
1 db kiegészítő adapter
1 db hordtáska
Angol név: Fetish Fantasy Extreme International Extreme Sex Machine Black
Vonalkód: 603912736281

Szólj hozzá