Masszírozó gép wand,  Vágyaim,  Vibrátor,  Vibrátorok

Ez a négy szexjátékszer a nők kedvence, próbáld ki, és élvezd!

Eláruljuk, melyik kütyü mire jó a legnépszerűbbek közül: így neked is könnyebb lesz a választás. Semmi rossz nincs abban, ha valaki a lehető legtöbbet szeretné kihozni az orgazmus élményéből, a segédeszközök pedig éppen ezt a célt szolgálják. Persze nem kell rögtön a túlméretezett vagy cseppet sem diszkréten megformált darabokra következtetned, hiszen a gyártók azokra is gondoltak, akik nem szeretnék a szexualitás pornós mélységeit megtapasztalni.Nem véletlen, hogy a legnépszerűbb játékszerek általában azok, melyek a kezdők és a bevállalósabbak számára egyaránt különlegessé tehetik a gyönyört: ismerd meg ezeket, és talán te is kedvet kapsz valamelyikhez!

Csiklóizgató
A legtöbb nő a csikló ingerlésével képes eljutni a csúcsra, nem csoda hát, ha ez az eszköz az egyik legnépszerűbb. Többféle játékszer is van, ami kifejezetten ennek a testrésznek a kényeztetését szolgálja, az egészen apró, vibrátoros kütyüktől kezdve a nagyobb méretű, ám részletesebben megtervezett darabokig.Az olcsóbb, bugyiba rejthető, kisebb vibrátorok többnyire nem sok fokozatra állíthatók, de tökéletesen alkalmasak arra, hogy felfedezd, milyen mélységű és hosszú orgazmust érhetsz el csak és kizárólag a csikló ingerlésével.Ezeket a játékszereket inkább magányos használatra ajánljuk, hiszen a férfi az apró eszközzel nehézkesen tudna bánni, éppen ezért nem is valószínű, hogy szívesen venné, ha a páros együttlétbe is megpróbálnád bevonni.A többnyire drágább, ám különlegesebb funkciókkal ellátott csiklóizgatók felülnézetből egy számítógépes egérre emlékeztetnek, különlegességük pedig az, hogy akár masszírozóként is működhetnek. Ezt mérete és gazdagabb funkciói révén lehet, hogy a párod is könnyebben kezelné – próbáljátok ki együtt is!

Vibrátor
A vibrátor az örök klasszikus, nem véletlenül emlegetik a nők kedvenceként. Számos méretben és formában kapható, attól függően, hogy milyen célra szeretnéd használni, hiszen ezzel az egyetlen eszközzel célba veheted a csiklódat, a hüvelyedet, vagy azt is kipróbálhatod, mennyire érzékeny a G-pontod.
Ha diszkrét, színes és semleges formájú darabot választasz, akár aktus közben is használhatod, vagy megmutathatod a párodnak, hogyan játsszon vele, hogy még élvezetesebbé tegye az orális szexet. Sokan azonban úgy vélik, hogy nem tanácsos túl gyakran alkalmazni a vibrátort maszturbációs segédeszközként, ugyanis a tested hozzászokhat az intenzív ingerhez. Ebben az esetben pedig kevésbé lesz élvezetes, amit a partnered az előjáték és az aktus közben nyújtani tud. De arra keresve sem találhatnál jobb eszközt, hogy felfedezd tested legérzékenyebb pontjait.

Műpénisz
Realisztikusabb külleme és kevésbé sokoldalú funkciói miatt ez a játékszer is inkább a magányos estékre ajánlott. A férfiak ugyanis nem kedvelik a kizárólag péniszpótlékként funkcionáló kütyüket, de, ha hosszabb időt töltesz külön a párodtól, pont emiatt jöhet jól. A vibrátorral ellentétben ezzel a kiegészítővel ráadásul túlzásba sem lehet vinni a játszadozást, és, miközben a hüvelyedet izgatod vele, az ujjaiddal akár a csiklódat is simogathatod.Ez a holmi is számtalan színben és formában kapható: a realisztikustól a stilizáltig vagy az egészen formatervezettig mindent megtalálhatsz a boltok polcain és a webshopokban. Kísérletezz bátran, de, ha az egyik első szexjátékszered lenne, bőven elég, ha a kisebb vagy középméretet választod, a lehető legegyszerűbb formatervezésben.

Az orgazmus megbízható jelei
Honnan tudhatod, hogy orgazmusod volt? Milyen folyamatok zajlanak le a testedben, amikor eljutsz a csúcsra? Videónkból minden, a témát érintő kérdésedre választ kaphatsz – így többé nem lesz kérdéses számodra, hogy átélted-e a végső gyönyört, vagy sem.

Masszírozó
Míg Amerikában ez volt az első, klasszikusnak számító játékszer, nálunk csak most kezd elterjedni. A masszírozó, bár funkcióját tekintve nem kifejezetten szexuális segédeszköz, a legtöbb tulajdonosnál hasonló célból kerül bevetésre, nem véletlen, hogy szexboltokban lehet vásárolni, nem pedig az elektronikai áruházakban. A rezgő fejjel ellátott testhez számos feltétet vásárolhatsz, mellyel vibrátorrá vagy éppen csiklóizgatóvá alakítható.