- Hírek cikkek infók

Kezeket a takaró alá, ott indul a gyönyör az útnak

Kedves Fiúk, a Valentin nap után a nőnap az a nap, amikor a barátnőtöket vagy feleségeteket meglephetitek néhány személyesebb ajándékkal. Itt most nem kifejezetten közös fotókra vagy színházjegyekre gondolok, hanem sokkal inkább a Secrexy által kínált lehetőségekre. Emellett azt sem tiltja semmi, hogy a csajok magukat lepjék meg valamivel az év bármely napján.

Rúzs alakú vibrátor
Csak hogy azért mégis az eleganciánál maradjunk, kezdjük a listát egy rúzs alakú vibrátorral. Ha tisztában vagyunk azzal, hogy a meglepni kívánt hölgy kicsit visszafogottabb, ez lehet a jó választás mind méretéből, mind kialakításából adódóan. Továbbá az urak nem feltétlenül érzik át a problémát, de higgyétek el, sokkal kecsesebb, ha ezt nyújtjátok át nőnapon, mintha egy 22 centis élethű darabbal integetnétek az ajtónk kukucskáló lyukán keresztül március 8-án. 10 különböző módon tud vibrálni.

Kikötöző szett
Elsősorban nem a nők éltetése jut eszünkbe ezeknek a szetteknek a láttán, de ha szívetek hölgyét ez indítja be, akkor nincs mese, dobjátok az ezüst karkötőt, és vegyetek bilincset. Ráadásul a férfi ismerőseim között sem hallottam olyanról, hogy bárki ellentmondott volna, amikor a barátnője megkérte, hogy kötözze ki őt. Mutatom az én személyes kedvencemet, ami 5.800 forintba kerül a SECRE10 kuponkód használatával, de ha a te barátnődnek esetleg más tetszene, nézz körül ezen az oldalon.

Növényi olaj a szűkebb hatás érdekében
Köztudott, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze. Ha nem csak partneredet szeretnéd meglepni, hanem magadat is, akkor érdemes beszerezni ebből a kizárólag természetes, növényi alapú olajból. Hatását tekintve összehúzza a vaginát és fokozza feszességét, ami mindkét félnek kifejezetten nagy örömet tud nyújtani.

Melegíthető dupla vibrátor
Hát igen, a rúzs és szempillaspirál alakú vibrátorokkal ellentétben ezt már nem tenném be az állandóan nálam lévő neszeszerembe, hiszen se a kialakítása, se a 20 centis hossza nem igazán alkalmas erre. Ettől függetlenül otthoni játékra kiváló választás, akár egyedül, akár párban. Egyszerre izgat kívülről és belülről, ami még egy ügyesebb srác számára is kihívás néha.

Gésa golyó
Akinek a barátnője látta a Szürke ötven árnyalata című filmet, esetleg ti is megnéztétek vele, azok számára biztos ismerős a gésa golyó. Ha esetleg filmnézés közben fel is csillant a csajok szeme ennél a résznél, szerezzetek be egy szettet. Mindenképp izgalmas, főleg, ha hálószobán kívül használjátok.

Burlesque mellbimbó tapasz
Még nem döntöttem el igazából, hogy ez ékszernek vagy ruhának minősül-e, ettől függetlenül mindenképp egy izgalmas darab. A burlesque filmek fülledtsége jut róla az eszembe, és valószínűleg ezzel nem vagyok egyedül. Szerepjáték kiegészítőjeként is simán el tudom képzelni.

Ezek voltak az én kedvenc darabjaim, de ha kíváncsi vagy a többi nőnapi akcióra, nézz körül ezen az oldalon.