Csiklóizgatók pillangóbugyik

Lelo Tiani 2. vibrátor (fekete)

Íme a  második generációs Lelo Tiani, mely a Design Edition névre hallgat. A gyártó ezen modellekbe 50%- al erősebb motort, valamint jóval nagyobb hatótávolságú távvezérlő egységet szerelt. Ezen eszköz távirányítóval, vagy nélküle is használható.
A Lelo Insignia SenseMotion technológiával készült vibrátorainak talán legjobb darabja a Tiani. Miközben a leírást írjuk nehéz elvonatkoztatnunk attól hogy végül is ez az elsöprő sikerű We- Vibe II. Lelo által újragondolt változata. Az ténykérdés hogy a We- Vibe készített először olyan játékszert amely kifejezetten pároknak is ideális választás, de a Lelo joggal tette fel a kérdést magának, lehet e többet nyújtani annál amit a We- Vibe tud? Erre most nem fogunk tudni választ adni, de minden bizonnyal számos előnye van a Lelo Tiani vibrátorának a We- Vibe II.- vel szemben, de egy hátrányt azért hordoz magában: a we- vibe terméknél kettő vibrátort építettek be a vibrátortestbe, egyet a belső
stimulálásra kialakított ágba, egyet pedig a kint maradó klitorisz izgatóba. Az előnyök a We- Vibe II. ellenében alant olvashatók.
Azoknak akik nem ismerik még magát ezt a vibrátor tipust azoknak ajánljuk megtekntésre a We- Vibe II. terméket megtekintésre.
Két alapvető újítással találkozunk a modellnél, az első, hogy zsinór nélküli távirányítóval vezérelhető az eszköz, a Lelo Insignia sorozatnál már megszokott három gombos megoldással. Ez még nem lenne akkora különlegesség, de a távirányító szintén tartalmaz egy vibrációs motort ami ugyanazon ritmusban rezeg mint az általa irányított vibrátor. Így a kiváló minőségű szilikon bevonattal ellátott távirányító segítségével egy második örömszerző is rendelkezésünkre áll játék közben.
A másik újdonság szintén a távirányítóhoz fűződik. A vezérlővel 8 féle rezgéstípus közül választhatjuk ki az éppen megfelelőt, ebből hat hagyományosnak mondható, kettőt pedig az új, titokzatosan hangzó SenseMotion technológiával jegyeznek. Az egyik ilyen SenseMotion fokozatban a vibrátor reagál a távirányító elmozgatására: ha vízszintesen tartjuk gyengédebben, ha megdöntjük akkor pedig erőteljesebben rezeg. A másik beállításban pedig a távirányító mozgatására, más- más rezgésritmus a válasz.
Összefoglalva a dolgot a Lelo igen magasra tette a lécet, a minőség és a innováció területén egyaránt. Sok próbálkozást látni ezen a piacon melyek általában elvesznek a süllyesztőben, a túlbonyolítás vagy az esetleges minőségi kifogások miatt. Nos, a Lelo- nál a kiváló minőség nem lehet kérdés, a technikai megközelítés pedig igen érdekes. Jó kiindulási alap
hogy egyedül és párban is kiválóan alkalmazhatók az eszközök, akár kéz nélkül is, melyek használati egyszerűségük által, úgy tűnik, nem vonják el a figyelmet a lényegről.

Behelyezhető hossza: kb. 8, 4 cm
Átmérője: 2, 8 – 4, 2 cm
Tömege: 31 gramm
Anyaga: bőrbarát ABS és szilikon
Felülete: matt, a távirányítóé fényes arany/matt
Vízálló kivitel (a távirányító is)
Csendes és erőteljes motor
Nagyon csendes működés: (max. 50 db)
Állítható rezgésintenzitás
Távirányító hatótávolság: akár 12 méter
Nyolc féle rezgés ritmus (ebből kettő SenseMotion)
Tizenhat fokozatú rezgésintenzitás
Li- Ion akkumulátor
Hálózati töltő
Töltési idő: 2 óra
Működési idő: max. 1 óra
A távirányító működtetéséhez 2 db AAA (mini ceruza) elem szükséges, mely tartozék
A távirányító működési ideje egy szett elemmel: 10 óra
Elegáns díszdoboz
Szatén tároló szütyő
Prémium minőség
Teljes értékű magyar nyelvű leírás!
Angol név: Tiani 2 Design Edition Black EU
Vonalkód: 7350022275942

Szólj hozzá