- Hírek cikkek infók

Nem kell csoki, nem kell rózsa, szexjátékszert ajándékozz a nődnek

Érdemes még időben felkészülni a Valentin nap alkalmából, hiszen ez az a dátum, amikor még annak is megfordul a fejében egy felturbózott együttlét, aki amúgy visszafogottabb típus. Lányok és fiúk is nézzenek körül bátran a Secrexy oldalán, biztos több örömet okozhatunk a Valentin napi akciókkal, mint egy plüss maci kulcstartóval.

Mini vibrátor 10 fokozattal
Valentin nap alkalmából kezdjünk egy olyan termékkel, ami mind letisztult és elegáns megjelenésének, mind méretének köszönhetően tökéletes választás lehet azok számára is, akik nem rögtön a pornófilmekből ismert méretekkel és kialakítással akarnak kezdeni. Az ezüst színű vibrátor mérete 1,8 cm x 9,5 cm, ami már elegendő arra, hogy a nők legérzékenyebb pontját elérjük vele. Ugye, hogy nem a méret a lényeg? Vízálló, továbbá elemek beszerzésével sem kell bajlódnunk, mert beépített akkumulátoros, amihez USB töltőt is kapunk. Tíz különböző rezgési mód közül választhatunk, illetve váltogathatjuk is őket használat(menet) közben.
Aki pedig egy pikáns darabot szeretne használatra fogni, az válassza ezt a szépséget.

Komplett szett kikötözéshez
Ebben a csomagban minden megtalálható, ami a kicsit vadabb fantáziálásaink megvalósításához szükséges, és ennek kivitelezésére a Valentin nap kifejezetten jó okot szolgáltat. Van benne szemmaszk, bilincs, korbács, szájpecek, béklyó bokára, nyakörv és póráz. Fekete és pink színben is kapható, anyaga pedig műbőr. Természetesen aki csak most ismerkedik a témával, annak nem kötelező mind a hét kiegészítőt egyszerre bevetni.
Aki járt már itthon szexshopban, az biztos tisztában van vele, hogy 3.000 forintért egy darab bilincset sem lehet venni, nemhogy egy teljes S&M csomagot.

Párnák
Akik maradnának inkább a hagyományosabb verziónál, mégis szeretnék feldobni a mindennapokat, azoknak tökéletes megoldás lehet egy erre kialakított párna. Szerintem a termékoldalon található képekből is kiderül, hogy kinek milyen előnye származhat egy ilyen párnából: a hölgyek számára bizonyítottan nagyobb stimulációt okoznak ezek a pozíciók, az urak számára pedig a látvány és a mélyebb behatolás nyújtja az új élményt, végre lesz mivel kimaxolnunk a Cama Sutra könyvben látottakat.
Rögtön két fajtából is választhatunk, a piros színű, háromszög alakú párna anyaga szivacs, levehető pamutból készült, mosható huzattal, ha esetleg véletlenül rámenne valami. A kék színű egy felfújható típus, leengedve és összehajtogatva akár még egy romantikus wellness hétvégére is magunkkal vihetjük.
A piros párna ára 8.000 forint eredetileg, LOVER kuponkóddal pedig 6.000 forintért rendelhetjük meg.

Felakasztható szexhinta
Ha már meguntuk az ágyban hempergést, ez biztos, hogy teljesen új élményt fog nyújtani. Karabiner segítségével tudjuk felszerelni az ajtófélfára, ha pedig ez megvan, onnantól csak a fantáziánk szabhat határt, de gondolnom nem kell különösebben ecsetelnem, hogy lengés közben mit hova kell tenni. Piros és leopárdmintás kiadásban is megrendelhetjük, továbbá a részletes méretezést láthatjátok a képen. A termék linkjére kattintva a lap alján a ”felhasználási javaslatokat” is megtekinthetitek.
Az ára kóddal 4.000 forint, szerintem ennyi pénzért mindenképp megér egy próbát.

Dobókockák
Akik kifogytak az ötletekből, vagy szeretik magukat a véletlenre bízni, azoknak a dobókocka lehet a megfelelő választás. Ebben a csomagban ráadásul rögtön négy darab van belőle. A variációknak köszönhetően 60 különböző tippet kapunk előjátékhoz, és további 24 szexpozíciót pörgethetünk ki véletlenszerűen. Nekem külön bejön a fekete-arany, füstös hatású mintázat.
Ha valaki a lakótársai mellett vagy a szülei házában nem szeretne egy hintát felszerelni, hanem inkább valami diszkrétebbel operálna, mégsem hagyná ki a Valentin nap adta lehetőségeket, annak a szekrényfiókban is eldugható dobókocka jó megoldás lehet.
Ha szeretnétek konkrét teszteket is olvasni egy-egy termékről, nézzetek körül itt, ahol fehérneműbe rejtett vibrátorról vagy csiklóizgatóról is olvashattok.