Masszírozók,  Vibrátor

Pretty Love melegedő masszírozó vibrátor

Pretty Love melegedő masszírozó vibrátor
Luxus kényeztető masszírozó vibrátor a csikló vagy a test bármely pontjának masszírozására vagy ingerlésére a Pretty Love cégtől tölthető változatban, melegedő funkcióval ! Rugalmas nyakkal, bőrbarát szilikon anyaggal készült masszírozó vibrátor 7különböző vibrációs programmal.Orvosi szilikon anyagának köszönhetően érzékeny bőrűek is bátran használhatják!
A vibrátor egy nyomógomb segítségével bekapcsolható és külön gombbal váltogatható a 7 vibrációs program, külön gombbal a melegedés funkció. Rezgések és lüktetések váltogatják egymást, melyek könnyen orgazmushoz juttatnak.A melegedő érzés ( pár perc után érezhető teljesen) plusz kéjt ad önkielégítés közben.
Csiklóizgatásra vagya test bármely pontjának masszírozásra is használható kényeztető!A masszírozó vibrátor tölthető változatban készül, így az elemekkel sem kell bajlódni.Csak töltsd fel mint egy telefont és indulhat a maraton kényeztetés.A Michael a Pretty Love cégtől megszokott minőségben készült játékszer elérhető áron, így csalódni biztos nem fog!
Teljes hossza 21, 2 cm
fej átmérője 3, 9 cm
anyaga: szilárd vázon 100 % bőrbarát szilikon anyag+ABS műanyag
7 vibrációs program
melegedő funkció
3 gombos vezérlés
tölthető változat
USB töltővel
ajándék tároló szütyő
Pretty Love termék
Angol név: Pretty Love Michael
Vonalkód: 6959532319491

Szólj hozzá