Masszírozók,  Vibrátor

Satisfyer Wand -er Woman kézi masszírozógép (lila)

Megszokhattuk már az utóbi időben hogy jobbnál- jobb masszírozó gépek jelennek meg a kínálatban, a Satisfyer eddig adós maradt ezzel a típussal, most pótolta.
A készülék mérete és teljesítménye alapján tökéletesen alkalmas hagyományos masszírozáshoz és intim stimulációra egyaránt. Előbbit támogatja íves formája, ami segíti az erő kifejtését a nehezen elérhető pontokra is, például a hátunkra. Amennyiben csiklóizgatóként használjuk akkor a hossza és tömege ugyan nem jelent előnyt, de rezgési teljesítménye kárpótlást nyújt, ebben biztosak vagyunk. A vibrációs motor az eszköz fejrészében kapott helyet, ami rugalmas nyakkal csatlakozik a törzshöz. A kibocsájtott rezgés mély tónusú, a beállítás függvényében roppant erős is tud lenni, alacsonyabb intenzitásban nagyon csendes. Nemcsak a fejrész, hanem az egész eszköz prémium minőségű szilikonnal van borítva amit csak a nyakrész alatt lévő, fémszínű diszítő gyűrű, és a törzs alsó részén található két apró fém betét tör meg, ez utóbbihoz kell csatlakoztatni a töltőkábel nem USB- s végét. Apró figyelmesség a gyártó részéről hogy a fejen találunk egy vékony szilikon “sapkát”, ami egy kis puhasaágot kölcsönöz neki, ha ezt levesszük akkor a stimuláció kissé határozottabbá válik. Szerencsés tulajdonsága még, hogy ha a törzs végénél fogjuk a masszírozót, akkor a fejben keletkező rezgések csak kis mértékben hatnak ki a kézre, azaz egy- egy hosszabb használat után, nem fogjuk azt érezni, hogy hangyák bújtak a bőrünk alá.
Működtetése a mai kornak megfelelően nincsen túlbonyolítva. Három nagyméretű, jól kitapintható gombunk van hozzá. A legfelső lenyomva tartásával aktiválhatjuk a vibrációt, illetve léptethetjük ezután a rezgésprogramot. Az alatta lévő két + és – jelzésű gombok segítségével szabályozhatjuk az intenzitást. Kikapcsolni pedig a felső gomb lenyomva tartásával tudjuk. 
A teljesen vízálló holmiban beépített akkumulátor van, így sem az elemekkel, sem pedig a hálózati kábellel nem kell bajlódnunk.
Nagyszerű ár- érték arányú termék, kiváló minőségben, ahogy a Satisfyer- től már eddig is megszokhattuk.

Teljes hossza: 34 cm
A fejrész hossza: 7 cm
Legnagyobb átmérője: 5, 5 cm
Tömege: 674 gramm
Flexibilis nyak
Ergonómikus forma
Egyszerű, három gombos vezérlés
10 különféle ritmus
5 fokozatban szabályozható rezgésintenzitás
Erős, mély tónusú rezgésekkel dolgozó motor
Csendes működés
Teljesen vízálló kivitel
Anyaga: kiváló minőségű, bőrbarát szilikon, ABS műanyag
Akkummulátoros áramellátás (li- ion, 500 mAh)
Mágneses csatlakoztatású, USB- s töltőkábel a dobozban
Töltési idő: kb. 5 óra
Működési idő egy töltéssel: kb. 70 perc
Amennyiben síkosítót használ hozzá, az kizárólag vízbázisú legyen
Tetszetős, keménydobozos csomagolás
Angol név: Wand-er Woman (purple/gold)
Vonalkód: 4061504001210

Szólj hozzá