Masszírozók,  Vibrátor

Svakom Bonnie vibrátor (piros)

10 rezgési funkcióval rendelkező, kétvégű, mind a két végén külön motorral rendelkező, multifunkciós, vibrátoros masszírozó készülék.
Különleges kialakítású vibrátor a minőségi termékeiről híre Svakomtól. A gyártó a játékszer mindékt végében elhelyezett egy egy erős vibrációs motort, amik mély tónusú rezgésekkel rezgésekkel rezegtetik meg azt. A gyártó szándéka szerint a nagyobbik ág a külső stimulációs pontos izgatásáért felel, a kisebbik vége pedig a belső stimulálásért. Az eszköz további érdekes jellemzője, hogy a kesekenyebbik ág, a kisebb gömbbel a végén hajlítható, nagyjából megtartja azt az alakot amire behajlítjuk, ez jól jöhet a G- Pont stimulálása során.
A vibrátor egyébként kiváló minőségű szilikon burkolatot kapott, felülete enyhén puha, teste leszámítva az említett hajlíthatóságot, merev. 
Számos rezgésritmus közül választhatunk a használat során, valamint ott van az S betűvel jelölt gomb is, ami a gyártó speciális rezgésprogramja, ami az előjátéktól egészen a csúcsig vezeti használóját. A vibrátor természetesen akkumulátorral van felszerelve, és teljes mértékben vízálló, így a tisztítás során sem kell vigyáznunk, sőt akár a víz alá is magunkkal vihetjük.

Teljes hossza: 20 cm
Behelyezhető hossz: 11, 5 cm
A nagyobbik gömbös vég átmérője: 4, 8 cm
A kisebbik gömbös vég átmérője: 3 cm
Tömege: 128 gramm
Két darab erős, de csendes motor
10 különféle rezgésritmus + 1 a Svakom különleges rezgésprogramja
Akkumulátoros működés, 400 mAh Po- li akkumulátor
Töltési idő: 1, 5 óra
Működélsi idő átlagos rezgésintenzitás mellett: 3 óra
USB töltőkábel a dobozban
Teljesen vízálló kivitel
Anyaga: kiváló minőségű, bőrbarát szilikon
LED megvilágítású kezelőgomok, és Svakom Logó
Tároló tasak a dobozban
Tetszetős csomagolás
Prémium minőség
Angol név: Bonnie Plum Red
Vonalkód: 6959633185865

Szólj hozzá