Vibrátor,  Vibrátorok

A vibrátorok típusai

A nők legfőbb játékszere önkielégítéshez. Nagyon sok féle megtalálható a boltok kínálatában, különböző formájú, méretű, színű és tudású vibrátorok kaphatóak.
A vibrátorok anyagukat alapul véve készülhetnek fém, latex, loveclone/cyberskin, PVC, illetve úgynevezett puha, zselés anyagból.
Működésüket tekintve a legtöbb ilyen eszköz elemmel működik, melynek helye a termék aljába lett beépítve. Az alján található kupakot letekerve láthatóvá válik az elemek helye. Az elemeket a vibrátoron jelzett módon kell behelyezni, majd a kupakot erősen, ütközésig vissza kell csavarni, ez nagyon fontos, hogy használat és tisztítás közben ne kerülhessen bele víz.
A kupak egyben a vezérlő gomb szerepét is betölti, ennek lassú forgatásával lehet a rezgéserősséget tetszőlegesen állítani. A multifunkcionális vibrátorok több különböző tetszőlegesen variálható programmal is rendelkezhetnek. A programokat egy külön erre szolgáló gombbal tudjuk változtatni. A legtöbb vibrátor vízálló kivitelben készül, de erről mindenképpen győződjünk meg használat előtt.

Klasszikus vibrátorok

A vibrátorok klasszikusai a rúd vibrátorok, melyek a kezdetektől jelen vannak a piacon és a mai napig töretlen népszerűségnek örvendenek. Formája általában elkeskenyedő rúd. Anyaga szilárd, jó állóképességű fém, szilikon vagy zselé. Kiváló rezgésvezető anyagból készül, különböző méretekben és színekben.

Realisztikus vibrátorok

A realisztikus vibrátorok nevéből adódóan a legélethűbb férfi pénisz utánzatok. Ezek a segédeszközök többnyire Nature Skin, bőrszerű anyagokból készülnek, így igazán testközeli érzést keltenek a felhasználóban. A realisztikus fallosz formájának, tapintásának és anyagának köszönhetően egy igazi pénisz érzetet nyújtja.
Ezek a segédeszközök egyaránt alkalmasak hüvelyi, anális, klitorális, G-pont és prosztata izgatására is.

Nonfiguratív vibrátorok

A pénisz formájától eltérő kialakítású vibrátorokat hívjuk nonfiguratív vibrátornak. Anyagában, méretében és tudásában rengeteg különböző típusú található a kínálatban.

Mini vibrátorok és tojások

A mini vibrátorok elsősorban csiklóizgatásra alkalmasak, kis méretűkből adódóan hüvelyi izgatásra nem minden esetben használhatóak. Nagy előnye a kis mérete, így bárhova magaddal viheted, szinte észrevétlen, és mindig készen áll, hogy örömet okozzon!
A vibrotojások a csiklóizgatók egy fajtája. Használhatók a csikló, a hüvely vagy a popsi izgatására. Biztonsággal behelyezhető a testnyílásokba, a rezgésük mindig állítható. Vezetékes vagy WIFI – vezeték nélküli- irányítással működnek. Bugyiba helyezhető, vagy vízben is egyaránt használható. A tojás önkielégítésnél és páros együttléteknél is hasznos eszköz lehet.

Csiklóizgatók

Ha szereted a csikló orgazmust, akkor a bugyiba felhelyezhető csiklóizgatók vezetékes, vagy vezeték nélküli vezérlővel felszerelve állnak rendelkezésedre. Ezek a kisméretű játékszerek a fehérnemű alatt meglapulva, bizsergető örömökben részesítik csiklód, vagy akár csiklód és a hüvelyed egyszerre.
A léghullámos csiklóizgatók a legnépszerűbb és legkedveltebb örömszerzők közé tartoznak a hölgyek körében, köszönhetően az új, egyedülálló technológiának. Pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényezteti a csiklót és ennek következménye a mindent felülmúló, akár többszöri orgazmus.

Masszírozók

Ha egyszerre szeretnél kellemesen ellazulni és maximálisan kielégülni, akkor a legjobb választás a masszírozó vibrátor. Speciális, mikrofon formájú segédeszköz, ami egyszerre kényezteti a testet és indítja be a fantáziát és a vágyakat. Az intim zónák kényeztetésére, mint csikló, mellbimbók, makk, herék kifejlesztett eszköz. Előjátékhoz, önkielégítéshez vagy szexuális együttlétekhez ajánljuk, de a megfáradt test masszírozására is hasznos kellék.