Potencianövelő infók,  Potencianövelő szerek

Potencianövelésről minden amit tudni lehet

Korunk egyik legjelentősebb problémája a túlhajszolt, stresszes életmód, ami negatívan hathat a szexuális együttlétre és a libidóra is, mely sok férfi és nő életében gondot okozhat. A potencianövelő, vágyfokozó készítmények hatékony megoldást nyújtanak, képesek extra teljesítményt kölcsönözni használójuk számára!

Több férfi és nő életében azért is jelenthet problémát a csökkent libidó, mert nem beszélnek róla, szégyellik vagy eltitkolják a problémát. Ez azonban hosszútávon még nagyobb problémákkal járhat. Ne engedje, hogy a potencia probléma rontson szexuális élete és így párkapcsolata minőségén. A hálószobai gondok közvetve kihatnak az élet minden területére: kevésbé tud koncentrálni munkahelyén, ingerlékenyebb lesz barátaival szemben. Elegendő azonban egy jól megválasztott termék minden említett probléma egy csapásra megoldódhat.

A szexshopok kínálatában kizárólag legálisan megvásárolható vény nélküli potencianövelő készítményeket talál, melyek nem csak akkor segítenek, ha merevedési zavarokkal küzd. Sokan azért fordulnak ezekhez a készítményekhez, mert szeretnék lenyűgözni partnerüket kimagasló, extra teljesítményükkel. A potencianövelők ugyanis nem csak elősegítik az erekciót, de képesek akár órákon át is megőrizni azt.

A vény nélkül kapható potencianövelő szereknek típusai

Azonnali hatású készítmények
Ezeket a termékeket közvetlenül az aktus előtt kell alkalmazni és nagyjából 1 órán belül elérik a kívánt hatást. Ide az azonnali hatású készítmények közé tartoznak az alkalmi potenciafokozó termékek, a krémek és a spray formájában beszerezhető gyártmányok is.
Ezeket a termékeket azoknak ajánljuk, akiknél alkalmi jelleggel fordulnak elő kisebb merevedési zavarok, illetve, akik alkalmi jelleggel szeretnék biztosítani, hogy teljesítményük kimagasló legyen.

Folyamatos szedést igénylő készítmények
Ezek a szerek általában étrend-kiegészítők, melyek folyamatos, kúraszerű alkalmazás mellett fejtik ki potencianövelő hatásukat. Potencianövelés mellett általános vitalizáló hatásuk is van, azaz nem csak a potenciára, hanem az általános közérzetre és az állóképességre is pozitívan hatnak. A készítményeket tehát nem csak abban az esetben ajánljuk, ha rendszeresen észreveszi magán a potencia különböző szintű zavarait, hanem akkor is, ha szeretné magát fittebbnek, energikusabbnak érezni a mindennapok során. A rendszeres alkalmazást igénylő termékek gyorsítják a regenerálódást fizikai testedzések és együttlétek után egyaránt. Így használatukkal aktívabbá válhat nemi élete.

Potencianövelő krémek
Olyan készítmények, melyek segítségével alkalmilag, külsőleg tudja hatékonyabbá tenni merevedését és jöhet létre a keményebb erekció. Az erekció krémek alkalmazása során a pénisz ereibe jobban tud áramolni a vér és így segítik ezek a termékek a keményebb és hosszabban tartó merevedést. Abban az esetben megfelelőek, ha állandó partnerrel rendelkezik. Nem ajánlatosak, ha gyakran váltogatja a partnereit, mert a kenőcs használatakor nem használható óvszer. Főként zsíros állaguk miatt, ami az olaj alapú síkosító gélekre emlékeztetnek. A kenőcsök és krémek megsérthetik az óvszer felületét.

Potencianövelő spray
A magömlést késleltető készítmények a hölgypartnernél is érzéketlenséget okozhatnak. Így a nő nem biztos, hogy eléri az orgazmust. A hímvessző érzéketlenségére a legmegfelelőbb a spray és óvszer kombinációjának a használata, amit a krémről és a kenőcsről nem mondhatunk el. A hímvessző spray-k ugyanis vizes alapúak, így nem áll fenn az óvszer károsodásának a veszélye. Ha merevedésre való spray-t használ, akkor gyorsabban regenerálódik a hímvessző szex után. Ennek köszönhetően több egymás utáni aktust meg lehet ismételni. A merevedést erősítő krémeket és kenőcsöket viszont ebben az esetben nem ajánljuk. Ugyanis nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek a nemi aktus utáni regenerációt meggyorsítanák.
Mivel a spray-k vízbázisúak, ezért használatukat tekintve, síkosítóként is funkcionálhatnak, viszont egy síkosítóval ellentétben nedvesség tartalma elenyésző, így hosszú távú síkosítóként való használata nem ajánlott.

Potencianövelő csepp
Potencianövelő cseppek fajtái: legfőképpen a spanyol cseppek, elixír cseppek. A cseppekből könnyen készíthetőek vágyfokozó italok, csak néhány csepp a készítményből és máris kész a nemi vágykeltő, azaz afrodiziákum. A vágyfokozó illóolaj, vagy olajok már ritkábbak, de azok is hasznosak lehetnek, főleg a relaxáció végett. Készítmények mindegyike természetes összetevőkből áll össze. A gyógynövényi összetevőknek köszönhetően a vágykeltők használata közben kellemetlen mellékhatások nem jellemzőek. Az aktus előtt nagyjából fél órával csepegtessen készítményenként eltérő, legtöbbször 10-15 cseppet a nyelve alá, vagy keverje el a cseppeket egy kevés folyadékban és fogyassza el. Az alkalmazást követően rövid időn belül, nagyjából 30 perc elteltével már élvezheti is a készítmények libidóra gyakorolt jótékony hatását.

Potencianövelő tabletták és kapszulák
A leggyakoribb potencianövelő termékek kapszula formában érhetőek el. Általában folyamatos, kúraszerű alkalmazás mellett fejtik ki potencianövelő hatásukat, de léteznek alkalmi, szinte azonnal, 1 órán belül ható készítmények is. Potencianövelés mellett általános vitalizáló hatásuk is van, azaz nem csak a potenciára, de az általános közérzetre és az állóképességre is pozitívan hatnak. Potencianövelő készítmények szedése nem csak abban az esetben ajánlott, ha rendszeresen észreveszi magán a potencia különböző szintű zavarait, hanem akkor is, ha szeretné magát fittebbnek, energikusabbnak érezni a mindennapok során.
A rendszeres alkalmazást igénylő termékek gyorsítják a regenerálódást fizikai testedzések és együttlétek után egyaránt. Így használatukkal aktívabbá válhat nemi élete.

Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek.
- Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően.
- Nőknek izgató krémek, táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segíthetnek.


Kiadó hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.